kremenarasi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Η οθόνη Λειτουργεί με το vga καλώδιο σε fhd ανάλυση μια χαρά.καθαρα χρώματα. Εάν συνδέσω με καλώδιο HDMI η FHD ανάλυση είναι χάλια.δεν βλέπετε.Και στις ιδιότητες οθόνης μου γράφει 1280Χ720 (recommended)… Να υποθέσω ότι αυτό είναι το σωστό? Και δεν υπάρχει το manual του. Μοντέλο TURBO-X m231 23 ίντσων.
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μάλλον είναι m23 IPS και οχι αυτό που λες εσυ... Βάλε το χειροκινητα 1920χ1080p και κοιτα πως είναι Αλλιώς άλλαξε κι ενα καλώδιο ετσι για το καλό..
kremenarasi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Μάλλον είναι m23 IPS και οχι αυτό που λες εσυ... Βάλε το χειροκινητα 1920χ1080p και κοιτα πως είναι Αλλιώς άλλαξε κι ενα καλώδιο ετσι για το καλό.. Καλώδιο έχω αλλάξει. Καί όπως περιγράφω η ανάλυση σε HDMI fhd δείχνει αλλά χαλιά. Ενώ Μου γράφει recommended σε 720p. Και επίσης παρατήρησα με το vga τρέχει στα 60hz Ενώ σε HDMI βλέπω ότι είναι στάνταρ 30hz. Και δεν έχει δυνατότητα ανανέωσης σε άλλη συχνότητα 1280Χ720p Παίζει μια χαρά αλλά τα γράμματα είναι τεράστια.
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Ε τα γράμματα τα μικραίνεις απο τις ρυθμίσεις. Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση οταν βάζεις πάνω το hdmi? Κάτι παίζει ή με την κάρτα γραφικών ή το πιο πιθανό με την σαπιοοθόνη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα