Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να το επισκεφθούν οι ενδιαφερόμενοι πελάτες, θα χρειαστεί να κάνουν κράτηση θέσης από το website της εταιρίας.

Η Apple διαθέτει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, όπως αυτό στο Grand Central Terminal της Νέα Υόρκης και αυτό στο Ντουμπάι που διαθέτει ηλιακές εγκαταστάσεις (η Apple τα ονομάζει Solar Wings) οι οποίες ανταποκρίνονται στις περιβαλλοντικές συνθήκες είτε για να ψύξουν τον εσωτερικό χώρο είτε για να εξαλείψουν τα όρια μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού χώρου και να δώσουν μία απεριόριστη θέα.  Ωστόσο, στην Σιγκαπούρη, η Apple θα εγκαινιάσει σήμερα το πρώτο της πλωτό κατάστημα στον κόσμο.

Το πλωτό κατάστημα της Apple είναι το τρίτο κατάστημα του αμερικανικού γίγαντα στην Σιγκαπούρη και θα βρίσκεται στο πολυτελές θέρετρο Marina Bay Sands. Το κατάστημα πρόκειται για έναν μεγάλο γυάλινο θόλο σε σχήμα σφαίρας που αποτελείται από 114 κομμάτια γυαλιού που συνδέονται με 10 στενές κάθετες κολώνες. Το κατάστημα προσφέρει θέα 360 μοιρών στην πόλη ενώ το εσωτερικό του πλημμυρίζει με φυσικό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εκτός από το πρώτο πλωτό κατάστημα, θα είναι επίσης το πρώτο που θα διαθέτει υποβρύχια αίθουσα συνεδριάσεων που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις και προγραμματιστές για συναντήσεις με άλλα μέλη της εταιρίας.

Ενώ το κατάστημα έχει προγραμματιστεί να ανοίξει τις πόρτες του στις 10 Σεπτεμβρίου, ο τεχνολογικός γίγαντας εξακολουθεί να λαμβάνει προφυλάξεις κατά της πανδημίας του κορωνοϊού περιορίζοντας τους επισκέπτες που μπορούν να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις του. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το κατάστημα, θα πρέπει να κάνουν online κράτηση σε ένα ειδικά διαμορφωμένο website, επιλέγοντας μία από τις διαθέσιμες ώρες.

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Πάω για ψαροντούφεκο. Θα ανοίξω ψαράδικο αλιευμενων iPhones

Δημοσ.

Άντε και το πρώτο στην Ευρώπη να πάει προς Βενετία μεριά.

Υ.Γ. σημειώστε το γιατί μπορεί να γίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, pacahontas III milagros είπε

έντεκα στους δέκα εχουν iPhone εκεί! αν δούνε αndroid βγάζουν φωτογραφια να το δείχνουν στα παιδιά τους πως ειναι

Όταν να ναι

20200911_030757.jpg

Εντυπωσιακό το κατάστημα.Μακάρι να δούμε κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα

 

Επεξ/σία από praktor_007
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, praktor_007 είπε

Όταν να ναι

20200911_030757.jpg

Εντυπωσιακό το κατάστημα.Μακάρι να δούμε κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, θα δεις κάτι τέτοιο το 2225.

 

Oh wait...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, amveria είπε

Άντε και το πρώτο στην Ευρώπη να πάει προς Βενετία μεριά.

Υ.Γ. σημειώστε το γιατί μπορεί να γίνει.

Επειδή πιστεύω ότι σοβαρολογείς, θα απαντήσω. Δε νομίζω ότι θα γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο, γιατί το industrial design του συγκεκριμένου καταστήματος δένει απόλυτα στη Σιγκαπούρη αλλά θα ήταν παράταιρο στη Βενετία. Και αν μη τι άλλο, η Apple δεν υποφέρει από έλλειψη γούστου και στυλ (με κάποιες λίγες εξαιρέσεις!)

  • Like 1
Δημοσ.

Μήπως τα ενοίκια είναι ακριβά και θέλει να την σκαπουλάρει με εναλλακτική που το πας και αλλού άμα θες ;

Δημοσ.

Γιατί το έχετε πάρει στο χαβαλέ δεν έχω καταλάβει.

Δεν ξέρω πόσοι απο σας έχουν βρεθεί σε apple store.Τα καταστήματα τους είναι υπέροχα.!!!

Φαντάζομαι αυτό θα είναι ακόμα καλύτερο απο τα συμβατικά της stores.

Για Σιγκαπούρη μιλάμε όπου το κέντρο είναι σαν να βγήκε απο το μέλλον εννοείται πως θα έκαναν κάτι ιδιαίτερο ίσως και υπερβολικό. 

Προσωπικά πάντως θα ήθελα να το επισκεφτώ.  

  • Like 5
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...