Hal9000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Συνεχίζοντας την έντονη ενασχόλησή της με την κατηγορία των bluetooth ακουστικών, η Huawei ανακοίνωσε τα FreeBuds Pro. Σε σχέση με τον προκάτοχό τους, τα FreeBuds Pro έχουν διαφορετικό σχεδιασμό που σύμφωνα με την κινεζική εταιρεία κάνει εύκολη και άνετη την τοποθέτησή τους, ενώ μέσα στη συσκευασία θα περιλαμβάνονται 3 διαφορετικά ακροφύσια σιλικόνης για καλύτερη εφαρμογή ανάλογα το σχήμα του αυτιού. Αν και με μικρό σχήμα, ο χρήστης μπορεί με ένα απλό πάτημα να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου (ANC) ενώ με slide, να αυξομειώσει την ένταση, ένα από τα χαρακτηριστικά που έλειπε από την περσινή έκδοση. Ειδικότερα για την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, η Huawei αναφέρει ότι έχει πραγματοποιήσει σημαντική πρόοδο, αναφέροντας ότι αυτή πλέον είναι η καλύτερη στην αγορά, καλύτερη ακόμα και από κορυφαίες ανταγωνιστικές προτάσεις όπως αυτές των Sony (WF-1000 XM3 και Apple (AirPods Pro). Μάλιστα ο χρήστης θα έχει στη διάθεσή του και λειτουργία που με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, είναι σε θέση να διαμορφώνει ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες, την αποτελεσματικότητα της ακύρωσης θορύβου. Για παράδειγμα το Ultra mode είναι το κατάλληλο όταν βρισκόμαστε μέσα σε αεροπλάνο ενώ το Cozy mode είναι κυρίως για εσωτερικούς χώ ρους όπως μια καφετέρια. Αντίστοιχα σε υψηλά επίπεδα αναμένεται και η ποιότητα ήχου, η οποία στηρίζεται στον ultra large dynamic driver των 11mm ενώ για τις τηλεφωνικές κλήσεις, η κινεζική εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι πολύ καθαρές ακόμα και κάτω από έντονο αέρα. Με την ενσωμάτων τριών μικροφώνων, τα FreeBuds Pro αφήνουν να «περνάει» η φωνή του συνομιλητή σας χωρίς να χρειαστεί να διακόψετε τη μουσική. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά τους είναι η παράλληλη σύνδεση σε 2 συσκευές, με υποστήριξη όλων των σύγχρονων λειτουργικών συστημάτων όπως Windows, Mac, iOS και Android. Η αυτονομία τους κυμαίνεται στις 4.5 ώρες με το ANC ενεργοποιημένο και ανεβαίνει στις 7 ώρες χωρίς αυτό. Σε συνδυασμό με τη θήκη-μπαταρία, ανεβαίνει κατακόρυφα στις 30 ώρες, με το ANC απενεργοποιημένο. Κυκλοφορούν από τον επόμενο μήνα σε τρία χρώματα και με τιμή €199. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
pao13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 η apple της άπω Ανατολής κατά πόδας !!! 2
petranthe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν έχω ξαναδεί τέτοια καινοτομία από κανενα ακουστικό. Όχι σαν κάτι κινεζιες που αντιγραφουν... Oh wait...🤣🤣🤣 Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από petranthe
gripoulas1983 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Ωπα βγηκανε τα airpods pro 2? Α συγνωμη λαθος... 🍌🍌🍌🍌🍌 1
silentalex16 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Το καλυτερο ANC το εχουν οι ωτασπιδες μου και δεν θελουν και φορτιση.
SabotazNic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, silentalex16 είπε Το καλυτερο ANC το εχουν οι ωτασπιδες μου και δεν θελουν και φορτιση. Να τις φοράς τότε ενώ ακούς μουσική στον δρόμο 2
music_lover Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Sorry παίδες αλλά πήγα απευθείας στην τελευταία λέξη του άρθρου, είδα 199 ευρώ και έφυγα 🤣
pdamigos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Να τις φοράς τότε ενώ ακούς μουσική στον δρόμο Το anc απενεργοποειται μόλις περάσει το αυτοκίνητο από πάνω σου ή το κλείνει ο χρήστης για να συνεννοηθεί με τους νοσοκομους; κανονικά πεζοί με ακουστικά στο δρόμο έπρεπε να παίρνουν κλήση από τροχονόμο. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από pdamigos Προσθήκη 2
SabotazNic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, pdamigos είπε Το anc απενεργοποειται μόλις περάσει το αυτοκίνητο από πάνω σου ή το κλείνει ο χρήστης για να συνεννοηθεί με τους νοσοκομους; κανονικά πεζοί με ακουστικά στο δρόμο έπρεπε να παίρνουν κλήση από τροχονόμο. Για αυτο υπαρχουν τα πεζοδρομια. Περα απο αυτο, το anc δεν ειναι μονο για την μετακινηση με τα ποδια. Κυριως χρησιμοποιειται στα ΜΜΜ 5
pao13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 40 λεπτά πριν, music_lover είπε Sorry παίδες αλλά πήγα απευθείας στην τελευταία λέξη του άρθρου, είδα 199 ευρώ και έφυγα 🤣 θα βγάλει και η poco ακουστικά ανέμενε
Vaiosss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αν και τα Pixel buds 2 μου δεν έχουν ANC, είμαι πλήρως ικανοποιημένος από την "απομόνωση" εξωτερικών ήχων σε τρένο που χρησιμοποιώ πολύ αλλά και στον δρόμο. Σίγουρα δεν είναι κορυφή σε αυτό το κομμάτι, αλλα από θέμα σχεδίασης, καμία σχέση με τα κρεμαστάρια και τις απομιμήσεις των covidο-κινέζων.
Athoz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Το γράφημα μου έκανε εντύπωση γιατί είχα την εντύπωση ότι τα XM3 είχαν την μεγαλύτερη απομόνωση στην κατηγορία τους. Οπότε μετά από την αναζήτηση μου πέτυχα αυτό το άρθρο το οποίο έχει ενδιαφέρον. Τα νούμερα στο γράφημα δεν μπορώ να τα βρω πουθενά on-line, άρα υποθέτω φούσκωσαν τα νούμερα στα Pods, μιας και με αυτά θέλουν συγκριθούν, φούσκωσαν περισσότερο τα δικά τους και κουκουρούκου.
music_lover Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, pao13 είπε θα βγάλει και η poco ακουστικά ανέμενε Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, με συγκινεί ιδιαίτερα, αλλά πήρα ήδη Samsung Galaxy Buds+ στα 100 euros, ίσως τα αλλάξω για τα Oneplus Buds στην ίδια τιμή, το σίγουρο είναι πως 199 ευρώ για τέτοια ακουστικά δεν δίνω ούτε στην Monopoly.
MAFAKA Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Athoz είπε Το γράφημα μου έκανε εντύπωση γιατί είχα την εντύπωση ότι τα XM3 είχαν την μεγαλύτερη απομόνωση στην κατηγορία τους. Οπότε μετά από την αναζήτηση μου πέτυχα αυτό το άρθρο το οποίο έχει ενδιαφέρον. Τα νούμερα στο γράφημα δεν μπορώ να τα βρω πουθενά on-line, άρα υποθέτω φούσκωσαν τα νούμερα στα Pods, μιας και με αυτά θέλουν συγκριθούν, φούσκωσαν περισσότερο τα δικά τους και κουκουρούκου. Με τα WF-1000 τα συγκρίνει, όχι με τα WH που είναι over-ear, μη μπερδεύεσαι. 1
nepomuk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Συγγνωμη ,δηλ 200 ευρω για ακουστικα ψειρες ; Στη ψωροκωσταινα ; Μεσουσης της οικονομικης κρισης ,που θα βαθυνει ακομα περισσοτερο; Ελεος .. αντε να δωσει κανεις απο το υστερημα του 200 ευρα για τηλεφωνο σμαρτ που θα εχει μεσα και ενα σετακι hands free η το πολυ - πολυ 10-15 ακομα για ενα σετακι αξιοπρεπεστατο με καλωδιο . Να μη χασουμε τη μπαλα και οσονουπω θα σκασουνε μυτη οι νεες παγνιδοκονσολες . Θα κλαψουνε μανουλες και πατερουληδες , στους κανακαρηδες δεν χαλαμε τα χατηρια, αλλα οχι και 200 για τις ψειρες ,που δεν ειναι καν γραφενιου . Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από nepomuk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα