Zengar Zombolt Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, sdragon είπε Καλά το Netflix έχει πολλή πλάκα. Κόβει μια από τις καλύτερες σειρές του και μιλά για αύξηση του περιεχομένου του. Όμως δεν μας λέει τι ποιότητα θα έχει. Ήδη βλέπουμε ποσότητα και από ποιότητα, άστα να πάνε. Θα το κόψω μόνο και μόνο μπας και βάλουν μυαλό. για το Altered Carbon λες ; και εγω τσαντιστικα που το εκοψαν πολυ λαθος κινηση και ας μην ηταν και τοσο καλη η 2η season μια ακομα την ηθελε πιστευω
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Κι άλλη μαστουρα για τον λαό! Μακριά από οθόνες και όλα καλά
balt123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, SeaLion είπε Πολλή γκρίνια... Σας αναγκάζει κανείς να βλέπετε Netflix? Νεφλιξ δε θετε bi brother δε θετε τι θετε τεσπαντων
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, balt123 είπε Νεφλιξ δε θετε bi brother δε θετε τι θετε τεσπαντων ΠΕΕΕΣ ΤΑ!!!!11
Radiatedsoul Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Εφερε ομως cobra kai απο youtube red, τρομερη σειρα 2
apostolosapok Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, coffeex είπε Την ίδια ώρα γίνεται χαμός με #CancelNetflix λόγο Cuties. Από αυτούς που δεν ασχολήθηκαν ούτε 1 λεπτό να διαβάσουν και να δουν ότι η σειρά είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που φαίνεται. 1
Sapounos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μονο Bachelor απο δω και περα Μονο Bachelor απο δω και περα
coffeex Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, apostolosapok είπε Από αυτούς που δεν ασχολήθηκαν ούτε 1 λεπτό να διαβάσουν και να δουν ότι η σειρά είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που φαίνεται. Το θέμα είναι τι έβαζαν και έκαναν οι πιτσιρίκες...
ahill2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Ακυρωσαν το ΟΑ σε altered carbon θα κολλάγανε?, τα λογια ειναι περιττα ... 1
sdragon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε για το Altered Carbon λες ; και εγω τσαντιστικα που το εκοψαν πολυ λαθος κινηση και ας μην ηταν και τοσο καλη η 2η season μια ακομα την ηθελε πιστευω Όχι δεν αναφέρομαι σε αυτή τη σειρά. Ο λόγος που την έκοψαν ήταν ότι πάτωσε στα ratings και στη θέαση. Ήταν και ακριβή παραγωγή.
totalius Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Το προβλημα ειναι η ποιότητα κ όχι η ποσότητα
MitsosDaBest13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Το Netflix εν μέσω καραντίνας, "έσωσε" πολλούς. Καλό θα ήταν να έβαζε κι άλλο υλικό, εν όψει του δύσκολου Χειμώνα. Αλλά αν είναι να φτιάξει κι άλλα σίριαλ επιπέδου "Big Brother", καλύτερα να μην φτιάξει τίποτα...
IgnoreThem Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 θα ανοιξουν νεες χωματερες? μπραβο μπραβο
Konstantinos1975 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, SeaLion είπε Πολλή γκρίνια... Σας αναγκάζει κανείς να βλέπετε Netflix? Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου.... Εγώ προσωπικά έχω δει μερικές σειρές που δεν περίμενα ότι θα με κρατούσαν τόσο ... Δεν είναι θέμα φανατικού οπαδού και έτσι...Όσο νιώθω ότι είναι τίμα η προσφορά θα παραμένω συνδρομητής. Επιπλέον, μου χάλασε η τηλεόραση και αναγκάστηκανα πάρω νέα 4κ, το Netflix είναι από τα λίγα μέσα που μου επιτρέπει να βλέπω περιεχόμενο ανάλυσης αντάξιας του 4κ (δεν έχω 4κ blu ray player)... Σε μια αγορά, όπως αυτή του θεάματος, αν θέλεις να είσαι σωστός απέναντι στον εαυτό σου, όταν κάτι παύει να σε εξυπηρετεί παύεις να το στηρίζεις 1
Πανος999 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, SeaLion είπε Πολλή γκρίνια... Σας αναγκάζει κανείς να βλέπετε Netflix? Κουβεντα κανουμε ρε φιλε.. Κανεις δν μας αναγκαζει.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα