koutsis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 16 λεπτά πριν, BigSeller είπε Παιδες τελικα το πηρα αποφαση και την αλλαξα μονος μου. Τα καταφερα. Δουλευει ρολοϊ! 😅 Άργησες ένα μήνα να το πάρεις απόφαση. Στην υγεία μπαταρίας τι λέει;
BigSeller Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 13 ώρες πριν, koutsis είπε Άργησες ένα μήνα να το πάρεις απόφαση. Στην υγεία μπαταρίας τι λέει; Αργησα ετρεχα με τη δουλεια δεν το ειχα παρει και αποφαση αλλα ολα καλα! 98% υγεια εχει. 1
giannis_33 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Ποια μπαταρία έβαλες φίλε γιατί ψάχνομαι και εγώ σιγά σιγά για να την αλλάξω;
BigSeller Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα φιλε! Σε iphone 7 και εσυ;
apostatis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Σε οσα iphone ειχα αλλαζα μπαταρια χωρις προβληματα Αλλαξα λοιπον και στο iphone 7 πολυ προσεκτικα χωρις να ακουμπησω καποια καλωδιοταινια ή το home button και αφου το συναρμολογησα το home button αρχισε να μην λειτουργει σωστα μεχρι που σταματησε τελειως να λειτουργει τελειως νεκρο λεγοντας οτι δεν μπορει να ενεργοποιηθει το touch id σε αυτο το iphone Τα φωτα σας παρακαλω Υπαρχει η περιπτωση που διαβασα αυτες οι κινεζιες μπαταριας των 12€ να μην μπορουν να υποστηριξουν του home button? Ευχαριστω
Tasos19s Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, apostatis είπε Σε οσα iphone ειχα αλλαζα μπαταρια χωρις προβληματα Αλλαξα λοιπον και στο iphone 7 πολυ προσεκτικα χωρις να ακουμπησω καποια καλωδιοταινια ή το home button και αφου το συναρμολογησα το home button αρχισε να μην λειτουργει σωστα μεχρι που σταματησε τελειως να λειτουργει τελειως νεκρο λεγοντας οτι δεν μπορει να ενεργοποιηθει το touch id σε αυτο το iphone Τα φωτα σας παρακαλω Υπαρχει η περιπτωση που διαβασα αυτες οι κινεζιες μπαταριας των 12€ να μην μπορουν να υποστηριξουν του home button? Ευχαριστω άνοιξε το ξανά και βάλε την παλιά να δεις αν φταίει αυτό. εγώ νομίζω έκανες κάποια ζημιά πάντως
Tasos19s Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 47 λεπτά πριν, apostatis είπε Δυστυχως την πηγα στην ανακυκλωση Άνοιξε ξανά την συσκευή και δες αν είναι όλα σωστά. Το home button πατάει κάπου στην θύρα φόρτισης όταν βάζεις την οθόνη. Ρίξε ένα μάτι να είναι σωστά. Μετα αν δεν, σημαίνει έκανες κάποια ζημιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα