Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες! Θελω τα φωτα σας! Θελω να αλλαξω μπαταρια σε iphone 7 αλλα δεν εχω πιστολι θερμου αερα. Μπορω να το ζεστανω με αλλο τροπο;;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BigSeller είπε

Μαλακια να το κανω χωρις πιστολι ή γενικα; Σε βιντεο που το ειδα δεν δειχνει δυσκολο.

Γενικά. Επίσης, δεν θα βρεις αυθεντική μπαταρία. Συνεπώς θα βάλεις κινεζιά και σε 6 μήνες (ή λιγότερο) θα έχεις θέματα. Πήγαινε isystem, πλήρωσε τα 59Ε, βάλε αυθεντική μπαταρία, θα στο φτιάξουν σε 1 ώρα και θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο με 6 μήνες εγγύηση. 

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mistr4l είπε

Γενικά. Επίσης, δεν θα βρεις αυθεντική μπαταρία. Συνεπώς θα βάλεις κινεζιά και σε 6 μήνες (ή λιγότερο) θα έχεις θέματα. Πήγαινε isystem, πλήρωσε τα 59Ε, βάλε αυθεντική μπαταρία, θα στο φτιάξουν σε 1 ώρα και θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο με 6 μήνες εγγύηση. 

Δεν ειναι θεμα τα χρηματα. Απλα θα ηθελα να το προσπαθησω μονος πιο πολυ σαν χομπι. 

Δημοσ.

Άσε το χόμπι και κάνε ότι σου είπε ο φίλος από πάνω. Γνήσια μπαταρία, καινούργιες “τσιμούχες” και εγγύηση. Και εγώ ανοίγω κινητά, αλλά το 6s που είχα και έδωσα δώρο στην αδερφή μου, το είχα στείλει στην Infoquest για μπαταρία...

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Άσε το χόμπι και κάνε ότι σου είπε ο φίλος από πάνω. Γνήσια μπαταρία, καινούργιες “τσιμούχες” και εγγύηση. Και εγώ ανοίγω κινητά, αλλά το 6s που είχα και έδωσα δώρο στην αδερφή μου, το είχα στείλει στην Infoquest για μπαταρία...

Ειναι τοσο δυσκολο δηλαδη; Που ολοι λενε να το παω σε καταστημα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BigSeller είπε

Ειναι τοσο δυσκολο δηλαδη; Που ολοι λενε να το παω σε καταστημα;

δεν ειναι τοσο η δυσκολια , οσο ειναι να εχεις το κεφαλι σου ησιχο ναι μεν γλθτωνεις καποια λευτα αλλα αμα χαλασεις κατι ,δεν θα σου χαλασει την μερα,την ευδομαδα η ισως και τον μηνα . Αν παντως αποφασησεις να το κανεις μονος σου παρε καποιο kit της προκοπης σαν αυτο :https://eustore.ifixit.com/products/iphone-7-replacement-battery?variant=31972542971985 ωστε τουλαχιστον να εχεις τα απαρετητα 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, koukis hlias είπε

δεν ειναι τοσο η δυσκολια , οσο ειναι να εχεις το κεφαλι σου ησιχο ναι μεν γλθτωνεις καποια λευτα αλλα αμα χαλασεις κατι ,δεν θα σου χαλασει την μερα,την ευδομαδα η ισως και τον μηνα . Αν παντως αποφασησεις να το κανεις μονος σου παρε καποιο kit της προκοπης σαν αυτο :https://eustore.ifixit.com/products/iphone-7-replacement-battery?variant=31972542971985 ωστε τουλαχιστον να εχεις τα απαρετητα 

Εχω παρει ηδη ενα καλο kit και μπαταρια. Αλλα ολοι λενε να μην το κανω και εχω μου κοψατε τα φτερα 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zenor είπε

99% θα θες και οθόνη μετά γιατί θα κόψεις το φλεξ του homebutton στο άνοιγμα. 

Ησουν ο πιο πειστικος απ´ολους 😂.. μαλλον θα το παω σε καταστημα!

Δημοσ.
15 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Εγώ θα σου πω το πιο απλό. Για 59 ευρώ θα χάσεις αδιαβροχοποίηση. Κρίμα δεν είναι? 

Εχεις δικιο. :( 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, BigSeller είπε

Εχεις δικιο. :( 

Εγώ άλλαξα σε ένα 6αρη σε μη εξουσιοδοτημένο και έπεφτε σε restart το κινητό ώσπου το πέταξα γιατί χάλασε. Πήρα 8αρη. Αλλαγή μπαταρίας στο 8αρη σε επισήμους και όλα υπέροχα. Κανένα πρόβλημα και με υγεία εν αντίθεση με το 6αρη που έβγαζε στην υγεία παύλες με αποτέλεσμα ο επεξεργαστής να υπολειτουργεί.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...