Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα! 

Είμαι κάτοχος ενός s7 edge που πλέον έχει κλείσει τετραετία. Το είχα αγοράσει στα 500 σε περίοδο που αναμενόταν το s8 και έχω μείνει φοβερά ικανοποιημένος. Είναι το μόνο κινητό που έχω κρατήσει τόσο καιρό. Πλέον χρειάζομαι νέο, κυρίως λόγο μπαταρίας αλλά και λόγο ψιλοκολληματων.. Ψάχνω κινητό με καλή κάμερα, αδιάβροχο, να μην είναι χοντροκομενη η σχεδίαση του και ιδανικά να μπορεί να γίνει αγορά με τιμολόγιο, χωρίς να είναι απαραίτητο αν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο. 

Budget, ιδανικά στα 500 που είχα αγοράσει το s7 όταν ήταν ναυαρχίδα αλλά και ως 700 +- μιας και το βλέπω χλομό με τις νέες τιμιλογιακες πολιτικές.. 

Ps. Βλέπω ότι οι τιμές έχουνε πάρει την ανιουσα μετά την καραντίνα, μήπως το timing δεν είναι καλό και αξίζει κάποια αναμονή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikos_dfg είπε

Καλησπέρα στην παρέα! 

Είμαι κάτοχος ενός s7 edge που πλέον έχει κλείσει τετραετία. Το είχα αγοράσει στα 500 σε περίοδο που αναμενόταν το s8 και έχω μείνει φοβερά ικανοποιημένος. Είναι το μόνο κινητό που έχω κρατήσει τόσο καιρό. Πλέον χρειάζομαι νέο, κυρίως λόγο μπαταρίας αλλά και λόγο ψιλοκολληματων.. Ψάχνω κινητό με καλή κάμερα, αδιάβροχο, να μην είναι χοντροκομενη η σχεδίαση του και ιδανικά να μπορεί να γίνει αγορά με τιμολόγιο, χωρίς να είναι απαραίτητο αν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο. 

Budget, ιδανικά στα 500 που είχα αγοράσει το s7 όταν ήταν ναυαρχίδα αλλά και ως 700 +- μιας και το βλέπω χλομό με τις νέες τιμιλογιακες πολιτικές.. 

Ps. Βλέπω ότι οι τιμές έχουνε πάρει την ανιουσα μετά την καραντίνα, μήπως το timing δεν είναι καλό και αξίζει κάποια αναμονή;

Αν θέλεις να παραμείνεις σε samsung θα σου έλεγα s10 αν θες μικρό μέγεθος η s10 lite αν θες να πας σε πολύ μεγαλύτερη οθόνη...

Και τα δύο είναι γύρω στα 500 στο skroutz 

Αν πας στα 570 το s10+ ειναι πολύ καλό,το ειχα και εγώ για κάποιους μήνες.

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...