nikosnikosafo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας, είχα ενα παλιό υπολογιστή (intel core 2 duo) για επαγγελματική χρήση. Κυρίως Microsoft Office και Internet Browsing. Κόλλησα ένα ιό με αποτέλεσμα να μην μπουτάρουν τα Windows. Δοκίμασα να τον βάλω σε υπολογιστή σαν 2ο για να πάρω τα αρχεία αλλά έκανα το λάθος να τον συνδέσω ενώ ο υπολογιστής μου ήταν απενεργοπιημένος με αποτέλεσμα να αποκτήσει το ίδιο θέμα με τον μπουτάρισμα και ο άλλος υπολογιστής.(Μου φάνηκε εντελώς περίεργο να κολλ΄ήσει ιο στο μπουτάρισμα. Ενιγουει αν ξέρεις κάποιος για το πρόβλημα με το μπουτάρισμα ( ο δεύτερος υπολογιστής είναι 5ετιας και ο κεντρικός σκληρός δεν εχει ουτε χρόνο) ας βοηθήσει.... Το θέμα μου είναι ότι θα αγοράσω νέο συστημα και θα ηθελα να μου προτείνετε ένα σύστημα για αγορά νέου. ΚΟυτί μπορώ να κρατήσω το ίδιο οπότε ενδιαφέρομαι για μητρική, επεργαστή, τροφοδοτικό, ραμ. Καρτα γραφικών δεν θα με ενδιέφερε κατι τρομερό. Η χρήση όπως σας είπα είναι δουλειά γραφείου (Microsoft Suite, Internet Browsing) ψάχνω για κάτι οικονομικό το οποίο να κρατήσει 7-8 χρόνια τουλάχιστον. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα