Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει paypal στο αμαζον, δεύτερη κάρτα γυναίκας ,γονιών ή εστω κάνα φίλο να του κάνεις μεταφορά και να στο παραγγείλει δεν έχεις ? 

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις cosmote έστω και καρτοκινητο πας σε Γερμανό με την ταυτότητα σου. Βγάζεις μια Cosmote prepaid mastercard, την φορτίζεις με το ποσό που θέλεις  και κάνεις αγορές από το ίντερνετ. Δεν πας καν σε τράπεζα.

Δεν ξέρω αν άλλαξε τίποτα στην έκδοση της αλλά παλιότερα ήταν εύκολο να την βγάλεις.

https://www.nbg.gr/el/retail/cards/prepaid-cards/cosmote-prepaid-mastercard

Επεξ/σία από viman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, val007 είπε

poco x3!!

Όταν πέσει το mi note 10 lite κοντά στα 200€; με ψήνει η amoled 

Επεξ/σία από FiKiFiKi
Δημοσ.
3 hours ago, Boubis1411 said:

Δεν την βάζω αυτή με τίποτα... 

Εχω paypal. 

Και εμπιστευεσαι το PayPal πιο πολυ απο το Amazon? Δε ξερω ποσα λεφτα εχεις στο λογαριασμο σου, αλλα πιο πιθανο ειναι να σου κλεψουν το πορτοφολι παρα να χασεις λεφτα σπο το Amazon...

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι ξεκινάς με προσοχή . Εδω βλεπεις mediamakt και κότσο να κατακλεβουν λογικό είναι να πας αμαζον . Αν έχεις πλαστικη καρτα απο fintech τη φορτιζεις απο paypal με το ποσό που χρειάζεσαι . Καλη ιδεα να πας σε καταστημα κοσμοτε αλλα αν ειναι γρ@θοι και σου ζητάνε και ανοιγμένο λογαριασμό εθνικής τράπεζας ?

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, cineaste είπε

Και εμπιστευεσαι το PayPal πιο πολυ απο το Amazon? Δε ξερω ποσα λεφτα εχεις στο λογαριασμο σου, αλλα πιο πιθανο ειναι να σου κλεψουν το πορτοφολι παρα να χασεις λεφτα σπο το Amazon...

Γιατί το PayPal κλέβει; 

Δημοσ.
22 minutes ago, Boubis1411 said:

Γιατί το PayPal κλέβει; 

ειναι πολυ πιο ευκολο να στο χακαρουν

On 10/09/2020 at 14:06, imvrios said:

Για την ιστορία, όχι η τιμή δεν είναι περίπου ίδια με το Ali. Έχει συνεχώς εκπτωτικά κουπόνια και μέχρι πριν λίγες ώρες η τιμή ήταν 162€. Αλλά το Xiaomi Official Store δε στέλνει Ελλάδα από πουθενά, τουλάχιστον το συγκεκριμένο κινητό.

Τέλος, το κινητό είναι vfm αλλά τυπικά προσφορά δεν είναι. Αυτή είναι η τιμή του.

παντως στο gearbest εγω δεν ειδα κουπονι που λενε ολοι οτι το πηραν, αλλα οπως και να εχει σιγουρα καλυτερο το Amazon.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, cineaste είπε

παντως στο gearbest εγω δεν ειδα κουπονι που λενε ολοι οτι το πηραν, αλλα οπως και να εχει σιγουρα καλυτερο το Amazon.

Αν βγάζεις την κάρτα πάλι γίνεται να σε κλέψουν εννοείς; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bleep κάρτα βγάζεις prepaid alphabank. , Χωρίς επίσκεψη στην τράπεζα. Απλό είναι. Το νούμερο της κάρτας το περνεις αμέσως. 

Επεξ/σία από Dimitris Papadakis
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, cineaste είπε

Σου δίνω ότι θες από το PayPal account μου , ακόμα και το password..εάν καταφερεις να ψωνίσεις στο χαρίζω. 

Δημοσ.

Αν σου φάνε και το κινητό μαζί με  2 - step και password  ? . Εγω 1 φορα  μου ειχαν κανει κλοπη στοιχειων απο σιτε οποτε προσοχη με τις καρτες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Αν σου φάνε και το κινητό μαζί με  2 - step και password  ? . Εγω 1 φορα  μου ειχαν κανει κλοπη στοιχειων απο σιτε οποτε προσοχη με τις καρτες 

Εάν σου φάνε το κινητό πρέπει να το ανοίξουν , ποτέ δηλαδή ( εάν βρουν ποιο κινητό έχει τα τοκενς)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...