Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Το χτύπησα χτες, το 64αρι. Με τους πόντους που είχα μου βγήκε στα 178€. Not bad. 

Από Banggood φυσικά, μιας και δεν το έγραψα. 

Edit: Τα είχα ζεστά για το P20 από το τραγικό MediaMarkt αλλά με το χάλι που το διακρίνει, τα χρήματα για άλλη μια φορά φύγαν έξω. ;) 

Μόνο μη τρέχεις όπως την άλλη φορά :)

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giopa62 είπε

Μόνο μη τρέχεις όπως την άλλη φορά :)

Την άλλη φορά και μοναδική ήταν από το ανεκδιήγητο EGlobal Central, ποτέ ξανά.

Μη συγκρίνουμε το ένα με το άλλο (Banggood) καμία σχέση ακόμα και τώρα που δεν είναι όπως παλιότερα. 

Άπειρες αγορές, χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. ;) 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπραβο γιατι εγω 1 εχω κανει απο εκει ολη και ολη πριν χρονια ενα laptop gpu docking station που ακομα δεν εχω καταλαβει τις οδηγίες στα κινέζικα  :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην κατηγορειτε τα κινεζομαγαζα μονο γιατι και τα δικα μας (ενα τουλαχιστον) δεν παει πισω. Μεγαλο ηλεκτρονικο καταστημα με σημαντικη φυσικη παρουσια. Αγορα προ 7μηνου, το κινητο ηταν DOA οταν το ανοιξα μεσα Αυγουστου (μ@λ@κι@ μου) και μου λενε οτι ειναι εκτος εγγυησης και πρεπει να πληρωσω 185 ευρω.

Επεξ/σία από taygetos2000
Δημοσ.

Και ένα ακόμα review που αναφέρει κάποια πράγματα που δεν τα επισήμανε κανείς άλλος. Και ιδιαίτερα τις διαφημίσεις. Αν είναι όσο έντονες φαίνονται εδώ, υπάρχει χοντρό θέμα και καλό είναι να το ξέρει κάθε πιθανός αγοραστής. Έχω και χρόνια να χρησιμοποιήσω MIUI οπότε δε γνωρίζω ακριβώς αναλυτικά σε τι φάση βρίσκεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα με λιγα λογια 64GB απο Infoquest/αλυσιδες δεν θα δουμε στην Ελλαδα,και αρα για οποιον τον ενδιαφερουν τα 2χρονια εγγυηση σε 64GB χωρου,μονοδρομος το amazon.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Και ένα ακόμα review που αναφέρει κάποια πράγματα που δεν τα επισήμανε κανείς άλλος. Και ιδιαίτερα τις διαφημίσεις. Αν είναι όσο έντονες φαίνονται εδώ, υπάρχει χοντρό θέμα και καλό είναι να το ξέρει κάθε πιθανός αγοραστής. Έχω και χρόνια να χρησιμοποιήσω MIUI οπότε δε γνωρίζω ακριβώς αναλυτικά σε τι φάση βρίσκεται.

Settings->Network & Internet->Advanced->Private DNS
Private DNS provider hostname: dns.adguard.com ->Save

DONE.

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, elias99 είπε

έχει κανείς ιδέα πως αλλάζει η γλώσσα στο Γαλλικό Amazon να αγοράσουμε το κινητό να τελειώνουμε?

Αν είσαι από Google Chrome

Δεξί κλικ -> Μετάφραση σε Ελληνικά 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Το χτύπησα χτες, το 64αρι. Με τους πόντους που είχα μου βγήκε στα 178€. Not bad. 

Από Banggood φυσικά, μιας και δεν το έγραψα. 

Edit: Τα είχα ζεστά για το P20 από το τραγικό MediaMarkt αλλά με το χάλι που το διακρίνει, τα χρήματα για άλλη μια φορά φύγαν έξω. ;) 

Δεν πληρώνεις τελωνείο με banggood?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Nero55 είπε

Δεν πληρώνεις τελωνείο με banggood?

Όχι με EU priority line που είναι η μέθοδος δεν πληρώνεις καθώς έρχεται μέσω Ευρώπης. 

Δημοσ.

Ενδιαφερον

σκεφτομαι να αντικαταστησω το κτηνωδες mi max 3 μου, και δυστυχως δε βρισκω τιποτα ανταξιο στο μεγεθος του, οποτε αναγκαστικα θα πεσω στις ποταπες 6.67 ιντσες :P

Αλλα σιγουρα θα περιμενω κανα μηνα ακομα ν ερθει Ελλαδα και να σταθεροποιηθει η τιμη του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Αλλα σιγουρα θα περιμενω κανα μηνα ακομα ν ερθει Ελλαδα και να σταθεροποιηθει η τιμη του.

Επίσημα πάντως θα έρθει μόνο η έκδοση με τα 128GB. Τα σκρουτζομάγαζα από την άλλη δεν ξέρω σε τι τιμή και πότε θα το φέρουν αλλά πιθανολογώ πώς θα είναι κοντά στη τιμή του Amazon. Κάτω από 200€ δεν το βλέπω να πέφτει σύντομα. 

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Όχι με EU priority line που είναι η μέθοδος δεν πληρώνεις καθώς έρχεται μέσω Ευρώπης. 

ενδιαφερον, νομιζα οτι πληρωνουν τελωνειο πλεον

το πηρα απο το αμαζον τελικα για να εχω τη σιγουρια της εγγυησης, δεν ειχα ποντους banggood ουτως ή αλλως, για να δουμε, το απολυτο vfm φαινεται

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...