Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AMD Ryzen 3000 Desktop Ready=Δεν θέλει update το bios 

H έκδοση του bios αναγράφεται στο chip του bios με αυτοκόλλητο,αλλά η συγκεκριμένη μητρική όπως είπα προηγουμένως ΔΕΝ χρειάζεται update.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

8πινο cpu σύνδεσες ή μόνο το 24πινο της μητρικής?

Και τα δυο  η οθόνη μου είναι τηλεόραση απλός έχει υποδοχή HDMI να φταίει η οθόνη ?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, marios1995 είπε

Και τα δυο  η οθόνη μου είναι τηλεόραση απλός έχει υποδοχή HDMI να φταίει η οθόνη ?

Αυτό παίζει ναι. Δοκίμασε σε άλλη οθόνη/τηλεόραση για σιγουριά. Επίσης δοκίμασε να συνδέσεις το pc να κλείσεις την οθόνη και να την ξαναανοίξεις (παίξε με καμία ρύθμιση αν έχει κτλ). 

Επειδή δεν το ρωτήσαμε. Το pc όταν ξεκινάει συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, σωστά? Έχει περασμένα windows η είναι φρέσκα όλα?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Αυτό παίζει ναι. Δοκίμασε σε άλλη οθόνη/τηλεόραση για σιγουριά. Επίσης δοκίμασε να συνδέσεις το pc να κλείσεις την οθόνη και να την ξαναανοίξεις (παίξε με καμία ρύθμιση αν έχει κτλ). 

Επειδή δεν το ρωτήσαμε. Το pc όταν ξεκινάει συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, σωστά? Έχει περασμένα windows η είναι φρέσκα όλα?

Όχι δεν έχω περάσει κάτι είναι όλα καινούργια  το pc δουλεύει κανονικά δεν σβήνει απλός δεν έχω εικόνα θα το δοκιμάσω σε οθόνη pc να δω μήπως δεν μου διαβάζει την τηλεόραση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...