Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Καλή;

Μαλακιες ίδια με την προηγούμενη. 

Δεν έχει το κράτος μικρές λέει 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Λοιπόν μόλις έβγαλα νέα ταυτότητα. 

Που χρειάζεται να πάω και τι να κάνω; 

Πρόσφατα άλλαξα κ εγώ. Στην τράπεζα που έχεις λογαριασμό χρειάζεται να πας, στο ΚΕΠ για να το στείλουν σε δημόσιες υπηρεσίες και στο ΙΚΑ στο τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

την παλαια την κρατας ή την καταστρεφουν;

18 λεπτά πριν, giannis_ps_21 είπε

Πρόσφατα άλλαξα κ εγώ. Στην τράπεζα που έχεις λογαριασμό χρειάζεται να πας, στο ΚΕΠ για να το στείλουν σε δημόσιες υπηρεσίες και στο ΙΚΑ στο τέλος.

Στην τραπεζα πηγες με την καινουργια, ειχες και την παλαια μαζι σου;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, giannis_ps_21 είπε

Το στέλνει το κεπ πχ στην εφορία και ικα;

Την επόμενη μέρα εφορία και μετά τράπεζες, μέσα στη βδομάδα εταιρία κινητής και ικα είχα πάει εγώ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, verylife78 είπε

την παλαια την κρατας ή την καταστρεφουν;

Στην τραπεζα πηγες με την καινουργια, ειχες και την παλαια μαζι σου;

Έβγαλες ταυτότητα ή θα βγάλεις; Στο τμήμα σου κρατάνε την παλιά γιατί ειναι παράνομο να έχεις δυο ταυτότητες.

Μόλις τώρα, ObeyWario! είπε

Το στέλνει το κεπ πχ στην εφορία

Στην εφορία ναι, στο ΙΚΑ πρεπει να πας. Τουλάχιστον έτσι έπρεπε πριν κανα εξάμηνο. Εμένα απο το αστυνομικό τμήμα μου είπαν που να παω.

Δημοσ.

πουθενα δεν πας. η εφορία ενημερώνεται, οι άλλοι ειναι ιδιώτες και θα ενημερωθούν όποτε χρειαστεί. 5 μήνες εχω νεα ταυτότητα σιγα μην κάνω βολτα ολο τον κοσμο να τους ενημερώσω.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ώραια πάει το θέμα πάλι. 

Σε γράψει ένας με την σειρά τι κάνουμε ακριβώς. 

Η παλιά δεν υπάρχει τέλος πάει. 

Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

πουθενα δεν πας. η εφορία ενημερώνεται, οι άλλοι ειναι ιδιώτες και θα ενημερωθούν όποτε χρειαστεί. 5 μήνες εχω νεα ταυτότητα σιγα μην κάνω βολτα ολο τον κοσμο να τους ενημερώσω.

Αυτό είναι σίγουρο; 

Εγώ θα φύγω για Γερμανία μέχρι του χρόνου δεν παίζει ρόλο στην υπόθεση αν θα είναι όλοι ενημερωμένοι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Ώραια πάει το θέμα πάλι. 

Σε γράψει ένας με την σειρά τι κάνουμε ακριβώς. 

Η παλιά δεν υπάρχει τέλος πάει. 

Αυτό είναι σίγουρο; 

οτι δεν πηγα πουθενα ειναι σίγουρο. στο ταξις φαίνετε κανονικά ή νεα ταυτότητα (το τσέκαρα μόλις, δεν ειχα ασχοληθει). Οι άλλοι δεν με ενδιαφέρουν. Αν εχεις λογο εσυ να πας, πηγαινε.

είδα και τον εφκα μιας που ειχα χρόνια να μπω. δεν γράφει καν ταυτότητα στα στοιχεία, δεν εχει αντιστοιχο κουτάκι. σε ενα σημειο που πας να εκτυπώσεις κατι λέει "αδηλωτο" σε μενα. δηλαδη ουτε την παλια τους ειχα δωσει ποτε. το ικα δεν ξερω καν τι την θέλει την αστυνομική ταυτότητα. παντως αν θες μπορείς να την δηλωσεις λογικά ηλεκτρονικά. δεν ξερω, υποθέτω.

Επεξ/σία από basilis_k6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...