Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας, θέλω να βάλω κάποια υπηρεσία (Cosmote ή Nova δεν με ενδιαφέρει ποια από τις 2) για να μπορούν να παρακολουθούν οι γονείς μου τηλεόραση, τα κλασικά ελληνικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας και επιπλέον τα τοπικά (Κρήτη ΤV, Creta κλπ για Κρήτη). Έχω αποκλείσει να γίνει μέσω ίντερνετ αφού το να χειρίζονται ένα tv box θα τους αυξήσει την πολυπλοκότητα.

Δεν ενδιαφέρονται για αθλητικά, σινεμά κλπ, επίσης δεν έχουν ίντερνετ. Τα δορυφορικά πακέτα απαιτούν σύνδεση ίντερνετ; Επίσης τα τηλεοπτικά κανάλια θα τα λαμβάνουν κανονικά μέσω του πιάτου; Το δεύτερο το ρωτάω γιατί έχω την Wind Vision και για τα επίγεια συνδέω το καλώδιο από την κεραία για επίγεια λήψη.

Επεξ/σία από Conan2046
Δημοσ.

Εφοσον θα πας με δορυφορικο πακετο, η ληψη του προγραμματος θα γινεται με το πιατο και για τις 2, οποτε η κεραια δεν χρειαζεται. Υποψιν πως στην Nova λειπουν βασικα καναλια οπως Star και Alpha και δε νομιζω να εχει τοπικα καναλια... Απο την αλλη στη Cosmote βλεπω πως στα Τοπικα Καναλια εχει αρκετα απο Κρητη (https://www.cosmote.gr/portal/residential/content/all_channels)

Δημοσ.

Για την προβολη τηλεοπτικων καναλιων οχι. Βοηθαει ομως αν την συνδεσεις επειδη δινει replay tv μεχρι μια εβδομαδα πισω, on demand ταινιες και σειρες κλπ, αλλα δε σε ενδιαφερουν για αυτο που θες πιστευω, αρκει το δορυφορικο σημα.

Δημοσ.

Επίσης βλέπω στο family pack:

Προσφορά 12,90€/μήναΔΩΡΟ κεραία & επιδότηση 50% στην εγκατάσταση

Η τιμή για εγκατάσταση και κεραιοσύστημα ΟΤΕ είναι € 85 (τιμή εγκατάστασης από εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη ΟΤΕ € 50 + τιμή κεραιοσυστήματος 60εκ. € 35). Η τιμή για εγκατάσταση και κεραιοσύστημα περιλαμβάνει: α) την προμήθεια και εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας διαμέτρου 60εκ., μεταλλάκτη συχνοτήτων (LNB), βάσεων στήριξης και ομοαξονικού καλωδίου, β) δορυφορική λήψη σε ένα μόνο σημείο στον χώρο του Πελάτη γ) μέγιστη απόσταση μεταξύ του δορυφορικού κατόπτρου και του αποκωδικοποιητή μέχρι 30 μέτρα δ) τη δυνατότητα λήψης αποκλειστικά της COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου. Τυχόν επιπρόσθετες κατασκευές ή υλικά χρεώνονται κατόπιν συνεννόησης με τον εγκαταστάτη.

Άρα το κόστος για μένα θα είναι μόνο 25 ευρώ για την εγκατάσταση;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, asmilon είπε

Εφοσον θα πας με δορυφορικο πακετο, η ληψη του προγραμματος θα γινεται με το πιατο και για τις 2, οποτε η κεραια δεν χρειαζεται. Υποψιν πως στην Nova λειπουν βασικα καναλια οπως Star και Alpha και δε νομιζω να εχει τοπικα καναλια... Απο την αλλη στη Cosmote βλεπω πως στα Τοπικα Καναλια εχει αρκετα απο Κρητη (https://www.cosmote.gr/portal/residential/content/all_channels)

Δεν ισχύει αυτό που λες, θα πρέπει να βάλει και κεραία για να πιάνει τα digea, δεν μεταδίδονται όλα τα ελληνικά κανάλια μέσω nova δυστυχώς. Ευτυχώς ο αποκωδικοποιητής της nova έχει υποδοχή και για digea και για δορυφορικό οπότε θα τα ελέγχει όλα με ένα τηλεκοντρόλ. Και αν βάλεις κι ένα usb stick ή δίσκο θα μπορεί να κάνει πάυση του προγράμματος και εγγραφή καναλιών.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι με τους νεους αποκωδικοποιητες της Nova, πριν καμια δεκαρια χρονια που ειχα παντως μια χαρα επαιζαν τα καναλια μεσω δορυφορου χωρις επιγεια κεραια, το θεωρω ομως απιθανο να αλλαξε. Στην Cosmote σιγουρα παιζουν ολα καναλια χωρις κεραια.

Δημοσ.

Στο δορυφορικό Cosmote TV παίζουν όλα τα "μεγάλα" ελληνικά κανάλια χωρίς να χρειάζεται επιπλέον εξοπλισμός ή κεραία (εννοείται με τον αποκωδικοποιητή και το πιάτο του TV) και αρκετά από τα "τοπικά" κανάλια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία, δεν με ενδιαφέρουν γενικώς τα τοπικά, με ενδιαφέρουν τα κρητικά τοπικά, (βασικά τους γονείς μου ενδιαφέρουν), που απ' ότι βλέπω τα έχει το πακέτο του cosmote.

25 ευρώ είναι τελικά το κόστος εγκατάστασης (ελπίζω να μην προκύψουν τίποτα έξτρα), 12,90 το πακέτο μηνιαία, θα του βάλω και μια πάγια να μην το έχω κατά νου.

Ιδανικά θα ήθελα να υπήρχε και ένα μόνο τηλεκοντρόλ για τηλεόραση και αποκωδικοποιητή αλλά εντάξει ένα κουμπί θα πατούν βασικά για να ανοίξουν και να επιλέξουν πηγή αν χρειάζεται θα το μάθουν.

Επεξ/σία από Conan2046

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...