Προς το περιεχόμενο

giati kleidwnontai???

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

oipon eleipsa arketes meres apo to pc mou kai mpika kai eida polles allages.

to oti vixo toses meres tora mallon tixaio den einai afou logika tha exo faei ena soro katares tora pou kleidonontai ta topic.

prosopika den pistevo oti to metro pouy parthike einai sosto. an diavasei kaneis to topic mou me titlo pelaaaaaates mou tha dei oti den ta xono ston ramunda kai se opoiodipote sosto epagelmatia alla se

kathe tixarpasto neoellina pou mirizetai tin magia kai tin eykoli konoma kai voutaei na piasei.

gia tou logou to alithes paratheto ena topic pou eixa anoiksei prin kana xrono isos kai parapano oson afora tous epaggelmaties.

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=268242&highlight=

zitaga kai zitao akoma na mporoun oi epagelmaties na mas kanoun kapoies prosfores.

o filtatos ramunda ekane akrivos ayto pou zitaga ego apo tous moderator na kanoun. alla apo tin anapodi. anti na plisiasei to forum enan sosto epaggelmatia kai na tou zitisei kaliteres times gia ta meli tou,

irthe o idios kai tis ekane apo monos tou.

distixos gia ton nonta, kai to leo me poli lipi kai as me vrizoun arketoi, kaike me ta ksera.

ego apla sixathika na mpaino sto forum aggelies kai na skane pirotexnimata xristes tipou raptor, aeras,bairon.... kai polloi alloi pou na prospathoun na piasoun tin kali eis varos ton melon tou forum.

eksarxis se ayto imoun enantion kai ayto zitisa na stamatisei.

to an eprepe i oxi apla thimithite kati apeiles peri sdoe, peri spasimou sto ksilo, ktlp

oson afora ton nonta, elpizo na min stamatisei na dinei se paidia apo to insomnia. einai amartia. mporei na egine i loumpa me ta kleidomata alla ena pm kai ena email poia mporei o kathenas na steilei. kai pistevo toso kairo edo exei ftiaksei ena kalo onoma kai na einai sigouros oti an kapoios me rotisei gia dvdr diskakia se ayton tha ton steilo. kai an kanei kai tin xari kai ferei kai tayo yuden +r tha ta poume kai apo konta.

tin apopsi kai tin ideologia ton mod kai tou idioktiti tou forum tin sevomai parolo pou einai lathos kata tin apopsi mou.

kai tora pou sklirine i stasi kalo einai na kleidothoun kai kapoia minimata karta ixou gamati kai ftini steile mou pm na sou po pou tha tin pareis kai na diafimizo to magazi pou doulevo meso pm.

Δημοσ.

re paidia apo oti katalava oi dhmiourgoi kai katoxoi tou site apla DEN theloun na to kanoun edwmesa PAZARI gia EPAGELMATIES...den einai thema swstou h lathous...diko tous einai oti kanones theloun vazoun...prosopika epidei variemai na diavazw post twn 1000 leksewn me apotelesma na mhn kserw ti akrivws exoun pei oi paredwse kai ramunda apla na pw oti ama egw eferna ena filo spiti mou kai ton afhna na poulaei pragmata kai meta apofasiza oti ksereis afto den maresei, kai o filos mou mou thn elege tha eknevrizomoun me to thrasos....

P.S pros apofigh pareksigisewn DEN exw diavasei 100% ta megala post twn ramunda kai paredwse...

P.S1 oute mena tha me xalage na pernw ftinotera DVD...an thelei kapoios as ftiakse ena site pou na to epitrepei....apo thn stigmh pou to insomnia den thelei na kanei ton "mesolavith" den mas peftei logos...

Δημοσ.

Για τους βαθειά αισθάνοντες "δημοκράτες" ανεξάρτητα από το μέτωπο:

Δημοκρατικότερη διαδικασία => Διαβάζω τους κανόνες που έχει θεσπίσει ο "σπιτονοικοκύρης" , και περνάω το κατώφλι του. Γουστάρω μένω, δεν γουστάρω την κάνω με ελαφρά. Σε περίπτωση που απαιτώ να γίνει/αλλάξει κάτι είμαι λάθος εξορισμού. ΔΕΝ είμαι σπίτι μου, δεν έχω ξενυχτήσει, ιδρώσει ,τρέξει για να στηθεί ΤΙΠΟΤΑ, δεν μου χρωστάει κανείς ΤΙΠΟΤΑ, εγώ χρωστάω, κ όχι λίγα.

Δημοκρατικότατη διαδικασία => Εφόσον είμαστε πεισσότεροι δημιουργούμε μόνοι μας poll και ψηφίζουμε να απομακρυνθεί από την εξουσία ο όποιος Ηal/Paredwse κοκ (ποιός είναι αυτός στην τελική), να αντικατασταθεί από τη κυρία Monica Bellucci και 3 ντόπερμαν, να επιτραπούν τα warez, όπως επίσης να νομιμοποιηθεί η φούντα εν ώρα downloading. (Ξέχασα το Picatsu theme στο main...)

Παράδειγμα 1 => Μπαίνω μέσα στο σπίτι σου και απαιτώ να σηκωθεί η μάνα/γυναίκα σου να μου μαγειρέψει, να μου πλύνει τα ρούχα, όπως να μου φτιάξει κ φραππόγαλα (με γάλα παρθένας κατσίκας από την Αρκαδία) με αφρό χτυπημμένο με αυγό. Μετά από αυτά εννοείται πως περιμένω να είναι φρεσκοπλυμμένα & σιδερωμένα τα σεντόνια που θα κοιμηθώ υπό ακρόαση της 9ης. Αν κάτι από αυτά δεν γίνει ακριβώς όπως γουστάρω μεταμορφώνομαι σε Αθανάσιο Διάκο και ξεκινάω και σουβλίζω τον κόσμο στο όνομα της ισότητας - δημοκρατίας κοκ (προσωπικό συμφέρον). Δεν χρωστάω τίποτα και σε κανέναν, είναι τιμή τους να με έχουν εδώ, είναι καθήκον μου να βροντοφωνάζω την άποψη μου ασχέτως αν δεν μου έχει ζητηθεί.

Παράδειγμα 2 => Ιδιο με το 1, απλά το ψηφίζουμε πριν το πράξουμε.

Συμπέρασμα: Όποιος διαφωνεί σε κάτι από τα παραπάνω ας ποστάρει τη διεύθυνση του σπιτιού του για να αυτοκαλεστούμε οι ενδιαφερόμενοι για ένα μικρό (τριήμερο) Lan Party με "δημοκρατικές" (τις άνωθι) διαδικασίες πάντα.

RESPECT

Source: Αγελάδες & Πολιτεύματα

p.s. Ουφ το βαρέθηκα αυτό το φόρα, πάμε να δούμε Φάρμα...

sc

Δημοσ.

Νώντα,κάνε ένα edit σε όλα σου τα post σ' αυτό το topic.Ο τρόπος που χειρίζεσαι την Ελληνική γλώσσα είναι απαράδεκτος.

Εκεί τείνω να φέρω την κουβέντα μου.ΔΕΝ μπορώ να δεχτώ ότι έγραψες αυτά που έγραψες,έχοντας πλήρη επίγνωση....

Μάλλον πρέπει να σου "τραβήξω" λίγο το "αυτάκι"(αισθάνομαι υποχρεωμένος για την παρουσία σου εδώ μέσα),γιατί ΔΕΝ θέλω οι επιλογές μου να έχουν αυτό το αποτέλεσμα.

Πρέπει-ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ- να σεβαστείς την απόφαση του Μεγάλου και να μην συζητήσεις πλέον γι αυτή.Για τον απλούστατο λόγο"Έχεις συμφέροντα και τα λεγόμενά σου θα περιέχουν(αναγκαστικά) τον παράγοντα επαγγελματική προώθηση".Επίσης μάθε ότι λόγω της ιδιότητάς σου(έμπορος) και του γεγονότος ότι η παρουσία σου μέσα στο forum περιοριζόταν αυστηρά στις "Αγγελίες",είσαι διαβλητός και πιό "επιρρεπής" στην δημόσια κριτική.Πρόσεχε λοιπόν τα λεγόμενά σου και μην δίνεις αιτίες στους επικριτές σου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσεις τις πωλήσεις σου εδώ μέσα.Υπάρχουν και τα p.m. αν θυμάσαι.Δεν εμποδίζεσαι από κανέναν(με την σύμφωνη γνώμη του Admin) να μας ενημερώνεις τακτικά για τις εκάστοτε παραλαβές σου,το ίδιο είναι,μόνο που πρέπει από δω και στο εξής να γίνεται "κάτω απ' το τραπέζι".Απλά θα κουραστείς λίγο παραπάνω,μιας και το forum(απ' ότι ξέρω) δεν έχει τη δυνατότητα spam p.m.' s...

Εγώ προσωπικά θα στηρίξω (όσο μπορώ) την παρουσία σου,γιατί τιμάω τον επαγγελματισμό σου,ο οποίος σε έχει φέρει στη θέση που είσαι σήμερα.Αν ήξερες με τι άγχος προσπαθούσα να σκοτώσω την πρώτη 1200άρα παραγγελία μας,τότε που μας "έπιανε όλη η αγορά το κ@λο" και ήσουν ο μόνος έντιμος που δεν μας κοίταξε στην τσέπη.Είδες μπροστά και είναι προς τιμή σου το γεγονός ότι πουλάς τα προϊόντα σου πριν τα πάρεις στα χέρια σου.....

Σαν καλό παιδάκι λοιπόν,σβήσε όλες τις απαντήσεις που έχεις κάνει.Μη φέρνεις σε δύσκολη θέση τα παιδιά που έχουν αναλάβει την επίβλεψη του forum.

Άσε τον κόσμο να μιλάει για σένα,είναι πιό γλυκό έτσι,παρά κάνοντας σπασμωδικές κινήσεις προκαλώντας (επιεικώς) γέλια....

Εξ' άλλου,έτσι δίνεις περισσότερη τροφή στους επικριτές σου.

ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ,κάνε μου όμως αυτή τη χάρη.

Δημοσ.
APLA OI TIMES MOY 8A PARAMINOYN OI KALYTERES STHN AGORA APLA OI EPIKOINONIA GIA THN PTOSH TIMON H GIA THN NEA PARALABH 8A GINI PIO DISKOLI OPOIOS EXEI NA PROTINEI KATI PARAKALO ME PM

eides pou telika den mas kaneis xari ... apla koitas na kaneis tziro meso tou insomnia ...

ego proteino na 3odepseis kana frago kai na ftia3eis ena site diko sou (gia na allazeis ka9e mera tis times kai na iremiseis) ...

an pragmatika eisai sostos epagelmatias na eisai sigouros oti 9a se ma9oume oloi opos ma9ame tin disk impex kai kassetemporiki (pou tora kanoun tsalimakia) ...

an auto sou peftei vari ... diafimisou se allo forum ...

diafimiseis se video, radiofona, logariasmoys DEH OTE, pistotikes, DVD ... eleos den 9eloume kai sto insomnia ... (as einai kai gia to kalo mas)

Δημοσ.

LA8OS MOY POY PARAKINI8IKA KAI PRAGMATIKA DEN PERIMENA APO KAPOIOYS FILOYS PAREDOSE KAI ALOYS NA EINAI TOSO KAYSTIKH MAZI MOY EISTE HGETES MHN TA PERNETE OLA THS METRHTHS APLA SE OPOION SAS PROSFERH AGAPI KAI SEBASMO DOSTE AGAPI. SEBOMENOS LOIPON KAI THN SYMBOYLI TOY MARIOS SAN MEGALHTEROS MOY KAI SOFOTEROS ESBISA TA PANTA POY MPOROYSA. MIA FORA OMOS POY EKSEFRASA THN GNOMI MOY EPESAN ARKETOI NA ME KATASPARAKSOYN. :cry:

HLIKRINA GV TO ONOMA THS ETAIRIAS MOY EINAI POLI GNOSTO KAI SE SXESEI ME TA KATASTHMATA POY EIPES EXEI>

1) WEB SITE

2) DOREAN PARADOSH ME COURIER PANELADIKA

3) ALLAGI TON PROIONTON SOY EAN DEN SOY KANOYN KEFH

KAI PARA POLA MELH TA GNORIZOYN AYTA 8A XARO NA EPIKOINONHSEIS MAZI MOY GIA NA DIAPISTOSIS OTI OSA SOY LEO EINAI ALI8IA KAI OXI MONO PISTEYO OTI 8A GINOYME KALI FILOI (MHN EISAI TOSO APOTOMOS).

TELOS EDO KAMIA ANIXTH APANTISH SE DHMOSIA EROTHSH SXETIKH, EYXARISTO. :D

Δημοσ.

Να εκφράσω και εγώ την άποψη μου μιας και έχω αγοράσει αρκετές φορές από το μαγαζί του ramunda.

Οκ, να κλειδωθούν τα πάντα μια και αυτό αποφασίστηκε. Κανένα πρόβλημα.Όμως δεν μπορώ να καταλάβω την επίθεση που δέχτηκε το παιδί από αρκετούς.

Ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά κάποιος και πρόσφερει άδεια dvd σε πάρα πολύ ελκυστικές τιμές για μας και επίσης ένα πολύ σημαντικό πράγμα: Δεν χρειάζεται να πας καν από εκεί , γίνεται παράδοση δωρεάν σπίτι σου και το μόνο πράγμα που χρειάστηκε κάποιος να κάνει είναι ένα τηλέφωνο ή να στείλει pm/mail! Ας μη γράψω και για την αλλαγή των προϊόντων. Ας μου πει κάποιος που αλλού γίνεται αυτό, να μάθω και εγώ ρε παιδιά .

Εντάξει δε λέω, το κέρδος είναι αρκετό αλλά σαφώς μικρότερο από άλλα μαγαζιά/εταιρίες και εντάσεται στην έντιμη συναλλαγή μεταξύ ανθρώπων .

Αγοράζω κάτι φθηνά , στο πουλάω λίγο πιο ακριβά, όμως δε σε κλέβω.

Εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης το φθηνότερο princo το βρίσκεις 1,6€ ενώ ο φίλος ramunda το δίνει 0,86€ αν θυμάμαι καλά, άσε που έρχονται στην πόρτα μου.

Σταματήστε λοιπόν τις επιθέσεις, άλλωστε όταν κυκλοφορεί κάτι καλό γρήγορα μαθαίνεται. Οσοι δε θέλουν απλά μην πάρουν ,.ας πάρουν από αλλού. Αφου μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά τη συναλλαγή, ετσι θα γίνει. Με pm και τηλέφωνα.

Δημοσ.
HLIKRINA GV TO ONOMA THS ETAIRIAS MOY EINAI POLI GNOSTO KAI SE SXESEI ME TA KATASTHMATA POY EIPES EXEI

WEB SITE

La9os ... exei web site pou pote (an den kano la9os) den aneferes !!!

dosto to rimadi kai grapse oti 9eleis ekei mesa !!! :D

Δημοσ.

Νομίζω ότι κάποιοι επηρεάστηκαν "ιδιαίτερα" από τα λεγόμενα μου, και πέσαν στο επίπεδο να μου στέλνουν "ευγενικά" ανυπόγραφα, απρόσκλητα e-mail, γραμμένα σε άπταιστα κεφαλαία greeklish. (ανδρισμός ε;)

Χε χε. Χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί ακόμα ψυχολογώ τον κόσμο όπως με θυμάμαι, χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί είχα δίκιο στη γνώμη που σχημάτισα για κάποιους, όπως περίτρανα αποδείξαν οι ίδιοι με τη στάση τους.

Οι ελκυστικές τιμές δεν δίνουν δικαίωμα σε κανέναν να στέλνει SPAM, δεν δίνουν δικαίωμα σε κανέναν να είναι αγενής και αχάριστος.

Δεν θα απαντήσω σε κανέναν από τα μέλια τέτοιου είδους (αυτό έλειπε), και σε περίπτωση που ξαναέρθουν απλά θα τα βάλω στο φάκελο του JOTD. :D

p.s. To μόνο που ξεχάσαν να γράψουν ήταν η διεύθυνση κατοικίας τους!

sc

Δημοσ.

ma de mporw na katalabw to poso "ellhnares" einai merikoi edw mesa,pou akoma kai to idio to simferon tous de 8eloune!mprosta sto na vgoune kai na brisoune kai na to pai3oune mourh (oxi DEN anaferomai ston HAL h se mods tis insomnia) ta grafoune ola sta @@ tous!

to mono pou ekane o ramunda einai na stelnei dvd-r se AAA poiothta me tis xamiloteres times tis agoras kai malista me DWREAN apostolh,arista siskeyasmena sti porta sas me antikatabolh kai eseis ton krazete!

logiko den einai na bgalei ena A kerdos o an8rwpos...h mipws eprepe na poulaei se timh kostous gia na eiste eyxaristhmenoi?

en pasei periptwsh, to pio gelio apo ola ta posts pou ginane nomizw einai tou dimitris74 pou 8elei pragmatika na mas kanei na pistepsoume oti lypatai gia tis e3eli3eis.eilikrina sigkini8ika.

file mou an kaneis mia kinisi alli fora,opoia kai an einai ayth, na skeftesai kai tis sinepeies.

egw pisteyw pws kamarwneis pou ekanes ena site po@t@n@ me ena aplo thread sou.isws na h8eles ontws na apaleif8eis mono apo tous "lamers" tou stil rapt0r alla etsi pire h mpala kai olous tous entimous epaggelmaties pou mas pianoune "pelaaaaaates" kata ta legomena sou.

bebaiws kai de ti8etai 8ema oti thn apofash pou par8ike ti sebomai.to post ayto den epiti8etai se kanena "stelexos" tis insomnia alla se olous esas pou to mono pou exete na kanete einai na brizeste meta3i sas kai na giouxarete/na apodokimazete h na lete "eeeetsi" kai na xamogelate.na sizitate politismena eseis kai na fernete or8a epixeirimata den 3erete?:shock:

ligo epipedo re paidia na xareite!

emena h monh aporia mou einai pws ena thread tou "filou" mas dimitri 3ekinise oli ayth thn istoria!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...