Προς το περιεχόμενο

giati kleidwnontai???

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

giati ola ta topic sta opoia sxoliazoume tis prosfates e3eli3eis sto 8ema twn aggeliwn kleidwnontai?

wraia,h apofash par8hke,oi kanones efarmozontai,ta topics kleidwsane,to dexomai ayto.

emeis sa melh mias koinothtas den exoume to dikaiwma na sxoliasoume ta gegonota,na poume tis apopseis mas panw sto 8ema?

shgnwmh alla ayto de mou aresei ka8olou kai 8a pw allh mia fora pws mou fainetai "antidimokratiko"

ennoeitai pws epi8imw na MHN kleidw8ei to topic ayto wste na akoustoun oi apopseis olwn twn endiaferomenwn se KOSMIO epipedo.

eyxaristw.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

egw simfwnw apolita mazi sou file RAMUNDA kai nomizw pws kanena kanona de parabiazei to sigkekrimeno thread mou.an kleidw8ei pragmatika 8a to 8ewrhsw au8aireth pra3h kai kataxrhsh e3ousias.

apla kalw se dialogo...ti pio an8rwpino,ti pio dhmokratiko?

as akoustoun kai oi apopseis tou "laou"... nomizw einai 8emito.

episis xairomai pou isxioun oi palies times kai 8a sinexizw na se protimw.

Δημοσ.

den katalaba twra o ramunda poulaei pio akriba ta diskakia? (distihws den ehw kataferei akoma na parw) alla re sy katse, epeidi kleidwsane to Topic, timwreis EMAS ? tous aplous xrhstes?

oi idioi den eimaste?? epeidi kleidwthike to topic allaksame?

Δημοσ.
giati ola ta topic sta opoia sxoliazoume tis prosfates e3eli3eis sto 8ema twn aggeliwn kleidwnontai?

wraia' date='h apofash par8hke,oi kanones efarmozontai,ta topics kleidwsane,to dexomai ayto.

emeis sa melh mias koinothtas den exoume to dikaiwma na sxoliasoume ta gegonota,na poume tis apopseis mas panw sto 8ema?

shgnwmh alla ayto de mou aresei ka8olou kai 8a pw allh mia fora pws mou fainetai "antidimokratiko"

ennoeitai pws epi8imw na MHN kleidw8ei to topic ayto wste na akoustoun oi apopseis olwn twn endiaferomenwn se KOSMIO epipedo.

eyxaristw.[/quote']

FILE PREDATOR TI NA PO GIA TIS DIMOKRATIKES DIADIKASIES EGO MIA FORA DEN E8IKSA TOYS MODERATOR ANTI8ETA EIPA OTI KANOYN TO KA8IKON TOYS ALLA PISTEYO OTI H EKSOYSIA POY TOYS DINETE DEN PREPEI NA EFARMOZETE APOLITERXIKA ME LOGOKRISIA KAI EPI8ETIKOTHTA APO ENAN MODERATOR. OI TIMES GIA TA MELH DEN ALLAZOYN FILE PREDATOR GIATI ANAGNORIZO OTI TA MELH ME STHRIZOYN KAI DEN MPORO NA TOYS GIRNO THN PLATI.

Φίλε RAMUNDA, μου φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει καλά μερικά πράγματα...

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι εκτός από τους χρήστες που όπως λες σε στήριξαν, σε στήριξαν και κάποιοι άλλοι: Οι υπεύθυνοι αυτού του Forum. Γιατί ενώ υπάρχει ένας κανόνας που λέει ότι απαγορεύεται να πουλάει ένα μαγαζί μέσα από το forum, και αυτός ο κανόνας υπάρχει πολύ καιρό πριν γραφτείς εσύ, ουσιαστικά σε άφησαν να το κάνεις για 6,5 περίπου μήνες (έχεις φάει ψωμί λοιπόν από αυτή την ανοχή). Πρόσεξε λοιπόν λιγάκι τη συμπεριφορά σου απέναντι στους υπεύθυνους, νομίζω ότι δεν τους αξίζει αυτή η αντιμετώπιση από εσένα.

Επίσης, εμένα προσωπικά με έχουν πειράξει κάποια πράγματα με εσένα.

1) Δεν έχεις κάνει ούτε ένα post στο forum που να μην έχει να κάνει με αγοραπωλησίες του μαγαζιού σου.

2) Δεν ήσουν καν μέλος!!! Γράφτηκες στις 15 Οκτ. μόνο και μόνο για να προωθήσεις το μαγαζί σου.

3) Δεν είπες καν ότι επρόκειτο για μαγαζί!!! Αυτό όπως θυμάσαι αποκαλυφτηκε αρκετά αργότερα.

Αυτά που λέω είναι καθαρά προσωπικές μου απόψεις και ξέρω ότι κάποιοι θα συμφωνήσουν και κάποιοι θα διαφωνήσουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ας ακουστεί και η άλλη άποψη:

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος

Λυπάμαι πολύ που ένα μέλος που έχει ωφεληθεί όσο λίγοι από την εγγραφή του στην Insomnia και στο forum της, καταντάει να γράφει λίβελλο για μία απόφαση του administrator. Μία απόφαση που ουσιαστικά δεν βλάπτει τον RAMUNDA καθώς το topic κλειδώθηκε - δεν διαγράφηκε - τα τηλέφωνά του είναι ακόμα σε κοινή θέα και όποιος θέλει επικοινωνεί μαζί του. Μιλάει ο RAMUNDA για αδιαφάνεια και για υποκρισία. Επειδή είναι βαριά λόγια αυτά, καλό θα ήταν να μας πει και πού τις βρήκε.

[...'] ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ [...]

Μήπως πρέπει να ψάξουμε την αδιαφάνεια και την υποκρισία στο πρώτο-πρώτο post του, στο οποίο δεν αναφέρει τίποτα για κατάστημα; Γιατί τώρα μας το λέει για πρώτη φορά. Μέχρι τώρα ήταν απλά ένα μέλος που πωλούσε άγραφα δισκάκια. Τώρα ξαφνικά έγινε καταστηματάρχης. Μήπως κοροϊδεύουμε τον κόσμο λοιπόν; :roll:

[...]

1) Ο HAL Η Ο PARE DOSE ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ FORUM ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΜ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΜΕΣΟ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ HAL NA ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΜΕΣΟ ΤΟΥ WEB SITE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΟΥ. Ο HAL ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ TOPIC. [...]

Για να καταλαβαινόμαστε: υπάρχει πρόβλημα όταν ο administrator κλειδώνει ένα topic; Και μάλιστα ένα topic που παραβιάζει κατάφωρα τους κανόνες; Είναι αλήθεια ότι ο administrator και ο moderator των Αγγελιών (δηλαδή εγώ) κάναμε ένα λάθος: αφήσαμε το topic να υπάρχει εξ' αρχής' date=' παρά την σαφέστατη παραβίαση των κανόνων. Κι αυτό πρέπει να το δεχτούμε ως λάθος και να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Αλλά το να συνεχίζεται αυτή η παράβαση, ιδίως μετά από διαμαρτυρίες άλλων μελών, θα ήταν μεγαλύτερο λάθος, υποτιμητικό της νοημοσύνης των λοιπών μελών αλλά και της αξιοπιστίας της Insomnia.

Να συνεχίσουμε λιγάκι, γιατί γράφονται πράγματα τα οποία είναι ανακριβή (γιατί δεν θέλω να είμαι ωμός και να πω "λέει ΧΟΝΤΡΑ ψέμματα"):

1. Κατ'αρχήν ποτέ δεν γράφτηκε ούτε από τον Hal9000 ούτε από εμένα ότι επειδή το forum δεν έχει ΑΦΜ δεν δεχόμαστε διαφημίσεις γιατί κάτι τέτοιο πολύ απλά δεν ισχύει. Δεν έχουμε ΑΦΜ (φυσικά!) αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να δεχόμαστε διαφημίσεις.

2. Ο [b']RAMUNDA[/b] δεν επικοινώνησε ποτέ με τον Hal9000. Είναι αληθές ότι είπε σε ένα άλλο μέλος (στον marios1957), ότι θα ήθελε να βάλει διαφήμιση ή banner. Ο Hal9000 απάντησε ότι καλύτερα είναι ο RAMUNDA να επικοινωνήσει κατ' ευθείαν μαζί του. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Αφού λοιπόν ενδιαφερόταν να βάλει τόοοοσο πολύ μία διαφήμιση στην Insomnia, προς τι η ολιγωρία; Μήπως και πάλι κοροϊδεύουμε τον κόσμο;

[...]

6) ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ marios1957 ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Αυτό τώρα τι είναι; Έμμεση ψήφος αποδοκιμασίας στον Hal9000 ή σε εμένα (ως moderator "ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ"); Είμαι ο πρώτος που αναγνωρίζει την αξία και συμβολή του marios1957 (τον οποίο έχω την χαρά να γνωρίζω και προσωπικά) αλλά μάλλον εδώ ο RAMUNDA συγχέει το "ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ" με το προσωπικό του συμφέρον' date=' δηλαδή την δωρεάν διαφήμιση του καταστήματός του. Γιατί αν επιθυμούσε "[i']ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ[/i]" θα καταλάβαινε ότι η απόφαση του Hal9000 είναι προς το κοινό καλό (αφού, όπως έγραψα παραπάνω, υπάρχουν μέλη που διαμαρτυρήθηκαν), θα ευχαριστούσε την Insomnia για την δωρεάν διαφήμιση που είχε τόσο καιρό, τον κόσμο της Insomnia για την προτίμησή του και θα έληγε εδώ το θέμα.

Επειδή δεν θέλω να 'χοντρύνω' άλλο την κουβέντα, δεν απαντώ στα περί "ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ[Σ] ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ" γιατί θα ξεφύγουμε από το θέμα.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.

Edit: Τα παραπάνω γράφτηκαν πριν το post του The_Edge και την απάντηση του RAMUNDA.

Δημοσ.

ta 9emata einai poly apla ...

1) kanenas den kanei eidikes times gia ta meli tou foroum giati kanenas den 3erei kanenan edo mesa !!! aplos koitane oloi na spro3oun proion (fysika gnisio)

2) opoios nomizei oti to forum den einai dimokratiko na ftia3ei diko tou ...

SYMFONO APOLYTA ME TON ADMIN KAI MPRAVO TOY GIA THN APOFASH TOY ...

ftanoun pia oi kalo9elites ...

ps

to insomnia einai auto pou einai giati DEN exei diafimiseis ... DEN 9ELOUME NA BLEPOYME OUTE TIS DIKES SAS !!! nisafi pia !!!

Δημοσ.

diladi tha thes na kanoume kati san dimopsifisma gia to an eisai xrisimos-an mas voithises kai mas exsipiretises?afto pistevw oti einai aftonoito kai den katalavenw ti noima tha eixe pleon?

Δημοσ.

ας πει και ο Πρόεδρος τη γνώμη του...

Ενώ στην αρχή θεωρούσα καλό που μέλη του forum έβγαιναν και έδιναν προσφορές για κάποια πράγματα, στην πορεία το θέμα παραγ@μήθηκε και ψόφησε. Φτάσαμε σε σημείο να μιλάμε για βλάχους, μ@λ@κες και τα σχετικά. Σε κεινο ακριβώς το σημείο και γω άρχιζα να σκέφτομαι ότι το πράγμα χάλασε, το πιασε γάγγραινα και θέλει κόψιμο (όχι τσιρλιπιπι). Ο HAL αποφάσισε ότι αυτή η κατάσταση έπρεπε να σταματήσει και πιστεύω ότι το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κομμένες όλες αυτές οι "ματσακωνιές".

Δεν ξέρω Ramunda αν με το ειρωνικό στυλάκι περι Θεου και HAL υπονοείς την είδε HAL XIV και αναφώνησε "le forum c' est moi". Μου είναι στην τελική αδιάφορο. Θα σου πω όμως το εξής. Ο πρώτος που θα δικαιούτο να αναζητήσει προσόδους απο τη λειτουργία του forum είναι αυτός μιας και αυτός στρώνει κώλο και χαλάει φράγκα. Αν δεν έχει ανέβει σημαντικά η μυωπία μου, φαντάζομαι ότι θα είμαι σωστός να πω ότι ένα banneraki εδώ μέσα δεν υπάρχει, που σημαίνει ότι το όλο αυτό πράγμα το κάνει για την (τ)αύλα του και επειδή το γουστάρει. Φαντάζεσαι λοιπόν πως θα νοιώθει αν εδώ μέσα μπαίνει ο κάθε εξυπνάκιας (και με τη στάση σου συγκαταλέγεσαι και συ πανηγυρικά σε αυτούς) προκειμένου να τα κονομήσει.

Δε γουστάρει ρε αδερφέ να το κάνει εδώ ούτε fleamarket ούτε υπαίθρια αγορά. Το γεγονός ότι αυτή του η απόφαση είναι non negotiable είναι δικό του θέμα. Γνώμη μου; Καλά κάνει και δε δίνει λογαριασμό σε κανένα*

*Εκτός φυσικά απο το γεγονός οτι μου έχει απαγορέψει ρητώς να αναρτήσω νέα στην πρώτη σελίδα που έχουν να κάνουν με τον Παναθηναϊκό και τη Μόνικα.

Just my 2 cents

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...