Προς το περιεχόμενο

Οπτικές ίνες και συνδεση

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά,έβαλα οπτικές ίνες και σκέφτομαι να αλλάξω το ρούτερ του ΟΤΕ ,αν βάλω κάποιο δικό μου ισχύει ότι και με την adsl ?κάνω κλήση ppoe ?πρέπει να προσέξω και κάτι άλλο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν μιλαμε για ftth τοτε πρεπει να εχεις ενα Ont ενδιαμεσα. αν βαλεις δικο σου πρεπει να χρησιμοποιησεις την Wan port και να βρεις ποια ειναι τα vlan id κτλ.

Καλημερα φιλε poulinos ,ναι εχω ενα ont και μετα το speedport plus, επειδη το δυκτιο μου ειναι στημενο πανω σε router pfsense δεν θελω να το αλλαξω,θελω να καταργησω την τηλεφωνια και να συνδεσω κατευθειαν μετα το ont το router μου.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο τον τροπο που λειτουργουν οι οπτικες ινες,πηρα user name k password απο οτε 

On 10/09/2020 at 10:50, IKARIWTHS said:

Καλημερα φιλε poulinos ,ναι εχω ενα ont και μετα το speedport plus, επειδη το δυκτιο μου ειναι στημενο πανω σε router pfsense δεν θελω να το αλλαξω,θελω να καταργησω την τηλεφωνια και να συνδεσω κατευθειαν μετα το ont το router μου.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο τον τροπο που λειτουργουν οι οπτικες ινες,πηρα user name k password απο οτε 

λογικα κληση Pppoe κανεις πανω στην wan με Username/password απλα λογικα θα θελει και καποιο vlan κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...