Ukforthemoment Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, JohnyV είπε Ενημέρωση: Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πήγα στην Wind. Γίνεται να συμβεί αυτό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το μόνο κακό; Πρέπει να κάνεις δύο χρόνια συμβόλαιο και είναι 35 ανά μήνα. Οπότε υπάρχει η δυνατότητα ωστόσο είναι δαπανηρό και άμα είναι μόνο για ένα προφίλ δεν αξίζει. Μόνο άμα το κάναν καρτο-κινητο θα άξιζε αλλά μάλλον ζητάω πολλά. Οπότε άμα έχετε κάτι να προτείνετε μπορείτε να μου πείτε 😀 άμα υπάρχει άλλη λύση κτλπ Ηταν σε συμβόλαιο το νούμερο ή καρτοκινητό όταν το είχε; Πες της να κάνει αλλο προφίλ ή να θυμάται τα email κλπ.Τα θέλουν και τα παθαίνουν ,φτιάχνουν 10 προφιλ και 20 email γιατι είναι τόσο δύσκολο να θυμούνται τους κωδικους τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 11/9/2020 στις 9:31 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Ηταν σε συμβόλαιο το νούμερο ή καρτοκινητό όταν το είχε; Πες της να κάνει αλλο προφίλ ή να θυμάται τα email κλπ.Τα θέλουν και τα παθαίνουν ,φτιάχνουν 10 προφιλ και 20 email γιατι είναι τόσο δύσκολο να θυμούνται τους κωδικους τους. Καρτο-κινητο ήτανε ωστόσο μου είπε η κοπέλα στο μαγαζί για να το πάρει μόνο το ίδιο άτομο γίνεται με συμβόλαιο για δύο χρόνια και μπορεί να είναι από 35 έως 55 ευρώ το μήνα το συμβόλαιο. Έκανε νέο Instagram και όλα εντάξει παιδιά ευχαριστώ τόσο πολύ. Κρίμα που δεν γίνεται ως κάρτα. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, JohnyV είπε Καρτο-κινητο ήτανε ωστόσο μου είπε η κοπέλα στο μαγαζί για να το πάρει μόνο το ίδιο άτομο γίνεται με συμβόλαιο για δύο χρόνια και μπορεί να είναι από 35 έως 55 ευρώ το μήνα το συμβόλαιο. Έκανε νέο Instagram και όλα εντάξει παιδιά ευχαριστώ τόσο πολύ. Κρίμα που δεν γίνεται ως κάρτα. Noμίζω ότι ήταν η καλή είδηση της εβδομάδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα