DTsuras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Επειδη ειναι αργα και παει μακρια η κουβεντα και δεν ξερουμε τις λεπτομεριες των γεγονοτων, αρκεσου σε αυτα που σου εξηγησαμε εως τωρα. Εκτος απο το να αλλαξει την καταθεση της στο δικαστηριο, μπορει να το κανει ακομα και στο τμημα στο οποιο την υπεβαλλε. Σαν συμπληρωματικη καταθεση. Μπορει να ισχυριστει πως εκανε λαθος, πως ηταν συναισθηματικα φορτισμενη και πολλα πολλα αλλα για να απενοχοποιησει "τον καλο" της. Οσο αφορα το τελευταιο που ειπες περι στραγγαλισμου, μπορει να στοιχειοθετηθει μεχρι και βιασμος, αδικημα κακουργηματικου χαρακτηρα, οποτε ας προσεχει τι καταθετει. Όπως είπα πριν αν δεν έγινε στο σ*ξ η μαλακια και την χτύπησε όντως, εύχομαι να σαπίσει μέσα αλλά αν όντως έγινε στο σ*ξ δηλαδη τι; Να φοβόμαστε να ακουμπάμε τις δικές μας μην στραβοσει και κάνει μήνυση; Εγώ για παράδειγμα μιλάω με μια από Βέροια και ήρθε η κουβεντα στα χέρια μου..της λέω έχω μεγάλα χέρια και λέει στείλε τα και στέλνω. Απαντάει με το «θα ταίριαζαν πολύ γύρω από τον λαιμό μου» επειδή τα είχα ακούσει αυτά με την άλλην μέρες πριν. Καλό θα ήταν να μην ακουμπήσω αυτήν από Βέροια 😂 Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από DTsuras 1
N3M3SiS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε @DTsuras Αυτο,παραπερα οτι και να μας λες,ειναι απλα οτι μας λες εσυ. Σου λεμε τι ισχυει,τι μπορει να γινει,και τι ( πιθανοτατα ) θα γινει. Επισης,μην πεσεις απο τα συννεφα εαν τους δεις χερακι χερακι παλι. Εχω τραβηξει παρομοια σκηνικα,εχω παει σε αλλη πολη να παρω κοπελα που ειχε προβληματα,εχει φτασει στο σημειο να φυγει εντελως απο το σπιτι που εμεναν,για να μαθω στο τελος οτι "τον αγαπαει,εχει αλλαξει και θα του δωσει μια ευκαιρια ακομα". Φυσικα της εκοψα και την καλημερα μετα απο ολα αυτα. Αυτο το "αλλαξε", "θα αλλαξει", "με αγαπαει" και "δεν το ηθελε".. ποσες κακοποιησεις εχει συγκαλυψει.. Μετα μας φταιει η τυφλα της δικαιοσυνης, οχι η δικια μας.. 1
StamTheMan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, DTsuras είπε Απαντάει με το «θα ταίριαζαν πολύ γύρω από τον λαιμό μου» offtopic,εχω διαβασει πολλα για την ερωτικη ασφυξια,ισως να το δοκιμασω καποτε με καποια που εμπιστευομαι,αφου κανω την απαραιτητη "εκπαιδευση" πρωτα,και αφου.. υπογραψουμε υπευθυνες δηλωσεις,αλλα ως τοτε μακρια !! Ontopic,σου εχω απαντησει αλλα αλλαξε η σελιδα. Μόλις τώρα, N3M3SiS είπε Μετα μας φταιει η τυφλα της δικαιοσυνης, οχι η δικια μας.. Και αν πεις οτι τα θελει και τα τραβαει,θα σε πουν και μισογυνη. 1
DTsuras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, N3M3SiS είπε Αυτο το "αλλαξε", "θα αλλαξει", "με αγαπαει" και "δεν το ηθελε".. ποσες κακοποιησεις εχει συγκαλυψει.. Μετα μας φταιει η τυφλα της δικαιοσυνης, οχι η δικια μας.. Και να άλλαξε γνώμη αυτή...Η αστυνομία λογικα έχει τα μάτια της πάνω στον θύτης(πχ φάκελο κλτ) όποτε με την επόμενη μαλακια θα των χώσουν χρόνια μέσα
Ψιτ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Από που και να ναι η κοπελιά, είτε Βέροια είτε Σαλαμίνα ξερωγω, καλό θα είναι να μη βιαιοπραγήσεις και κυρίως μην την πνίξεις. 1
DTsuras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Ψιτ είπε Από που και να ναι η κοπελιά, είτε Βέροια είτε Σαλαμίνα ξερωγω, καλό θα είναι να μη βιαιοπραγήσεις και κυρίως μην την πνίξεις. Αν δεν το ζήτησει προφανώς..στην περίπτωση της κοπέλας που αναφερω στην αρχή δεν ξέρω αν το ήθελε ή οχι, τράπηκα να ρωτήσω κάτι τέτοιο. edit: προφανώς και πως εγώ Βέροια δεν παίζει να πάω, αν μιλάει έτσι με αγνώστους καλύτερα να κόψω επαφές. Psycho 😅 Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από DTsuras 1
papoys1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, DTsuras είπε Εγώ δεν καταλαβα το κομμάτι που μου έλεγε η κοπέλα ότι δεν θα του κάνουν τίποτα εκτός και αν την ξανά ενοχλήσει πως γίνεται αυτό εφοσων έγινε μήνυση; Μήπως δεν κατάλαβε καλά η κοπέλα τι έκανε; Μήπως μπέρδεψε τα περιοριστικά μέτρα με την μήνυση; Νομιζω το πρώτο είναι πιο ελαφρή από το δευτερο. Εάν έχει στοιχεία (μάρτυρες - Ιατροδικαστική εξέταση) για τον ξυλοδαρμό της και φυσικά θα δικαστεί.Κανένα δικαστήριο δεν αθωώνει εκτός και δεν υπάρχουν αποδείξεις. Όσο για την ποινή εξαρτάται από το ύψος , αν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα , το αν έχει λευκό ποινικό μητρώο κ.λ.π. που θα μάθει όταν έρθει η ώρα της δίκης και δεν τα έχουν βρει που συνήθως αυτό γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις