Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, ήμουν με την παρέα σήμερα και ένας ανάφερε ένα περιστατικό για μια γνωστή όπου ο πρώην της την χτύπησε και έχει χαρτί ιατροδικαστή. Αυτή έκανε την μήνυση πριν καμία βδομάδα ίσως και λίγο παραπάνω αλλά ο άλλος είναι ακόμα έξω. Πως γίνεται αυτό; Δεν πρέπει να τον μπαγλαρώσουν αμέσα;

Εφοσων τα εμαθα αυτά, της έστειλα να δω αν είναι καλά και γιατί ο άλλος είναι ακόμα έξω και μου λέει αυτά που έκανα είναι για να μην με ενοχλεί και ότι δεν θα πάθει τιποτα εκτός αν την ξανά ενοχλήσει(what?) πως γίνεται να σου κάνει ο άλλος μήνυση για ξυλοδαρμό και η αστυνομία να μην τον βάλει φυλακή αμέσως.

Επεξ/σία από DTsuras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι εχει παρελθει το χρονικο οριο του αυτοφώρου. Εχει οριστει τακτικη δικασιμος που θα κληθουν δραστης, θυμα και μαρτυρες ενώπιον των ποινικων δικαστηρίων.

Ενημερωτικα, το αυτοφωρο ισχυει απο την ημερα της μηνυσης, μεχρι τις 23.59 της επομένης. Εαν συλληφθει / παρουσιαστει στις αρχες εντος αυτων των ορίων, τοτε κρατείται και οδηγείται στον εισαγγελεα. Διαφορετικα με κλήση, ορίζεται δικασιμος ημερομηνια.

Επίσης και στα πλαισια του αυτοφωρου να συλλαμβανοταν, δεν θα πηγαινε "φυλακη". Θα παρεμενε στο κρατητηριο μεχρι να παρουσιαστει στον εισαγγελεα (συνηθως την επομένη πρωινή), θα ειχε απολογηθει και θα ειχε αφεθει ελευθερος, μεχρι την ημερομηνια του δικαστηριου. Εκτος βεβαια αν το εγκλημα ηταν σε τετοιο βαθμο ειδεχθες οπου ισως να κρινοταν προφυλακιστεος, μεχρι να γινει το ποινικο δικαστηριο. Πραγμα λιγο δυσκολο για ξυλοδαρμο και σωματικες βλαβες.

Επεξ/σία από N3M3SiS
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DTsuras είπε

Καλησπερα, ήμουν με την παρέα σήμερα και ένας ανάφερε ένα περιστατικό για μια γνωστή όπου ο πρώην της την χτύπησε και έχει χαρτί ιατροδικαστή. Αυτή έκανε την μήνυση πριν καμία βδομάδα ίσως και λίγο παραπάνω αλλά ο άλλος είναι ακόμα έξω. Πως γίνεται αυτό; Δεν πρέπει να τον μπαγλαρώσουν αμέσα;

Εφοσων τα εμαθα αυτά, της έστειλα να δω αν είναι καλά και γιατί ο άλλος είναι ακόμα έξω και μου λέει αυτά που έκανα είναι για να μην με ενοχλεί και ότι δεν θα πάθει τιποτα εκτός αν την ξανά ενοχλήσει(what?) πως γίνεται να σου κάνει ο άλλος μήνυση για ξυλοδαρμό και η αστυνομία να μην τον βάλει φυλακή αμέσως.

Γιατι κρυφτηκε μεχρι να παρελθει το αυτοφωρο.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλιστα, μου είπε πως θα τον καλέσουν για καταθεση άλλα αυτό. Και πάλι μου φάνηκε περιεργο που είπε πως δεν θα του κάνουν κτι απλά να μην την ξανά ενοχλήσει.

Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

Γιατι κρυφτηκε μεχρι να παρελθει το αυτοφωρο.  

Πηγε στα βουνά; 😂

Επεξ/σία από DTsuras
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DTsuras είπε

Μάλιστα, μου είπε πως θα τον καλέσουν για καταθεση άλλα αυτό. Και πάλι μου φάνηκε περιεργο που είπε πως δεν θα του κάνουν κτι απλά να μην την ξανά ενοχλήσει.

Πηγε στα βουνά; 😂

Ε τι να του κανουν; Τιποτα δεν θα του κανουν. Θα παει στο τμημα, θα δωσει μια καταθεση και εκεινος και μετεπειτα οταν γινει το δικαστηριο, θα παρει μια ποινη με αναστολη και θα φυγει. Αν δεν αθωωθει βεβαια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε

Γιατι εχει παρελθει το χρονικο οριο του αυτοφώρου. Εχει οριστει τακτικη δικασιμος που θα κληθουν δραστης, θυμα και μαρτυρες ενώπιον των ποινικων δικαστηρίων.

Ενημερωτικα, το αυτοφωρο ισχυει απο την ημερα της μηνυσης, μεχρι τις 23.59 της επομένης. Εαν συλληφθει / παρουσιαστει στις αρχες εντος αυτων των ορίων, τοτε κρατείται και οδηγείται στον εισαγγελεα. Διαφορετικα με κλήση, ορίζεται δικασιμος ημερομηνια.

Επίσης και στα πλαισια του αυτοφωρου να συλλαμβανοταν, δεν θα πηγαινε "φυλακη". Θα παρεμενε στο κρατητηριο μεχρι να παρουσιαστει στον εισαγγελεα (συνηθως την επομένη πρωινή), θα ειχε απολογηθει και θα ειχε αφεθει ελευθερος, μεχρι την ημερομηνια του δικαστηριου. Εκτος βεβαια αν το εγκλημα ηταν σε τετοιο βαθμο ειδεχθες οπου ισως να κρινοταν προφυλακιστεος, μεχρι να γινει το ποινικο δικαστηριο. Πραγμα λιγο δυσκολο για ξυλοδαρμο και σωματικες βλαβες.

Εγώ δεν καταλαβα το κομμάτι που μου έλεγε η κοπέλα ότι δεν θα του κάνουν τίποτα εκτός και αν την ξανά ενοχλήσει πως γίνεται αυτό εφοσων έγινε μήνυση; Μήπως δεν κατάλαβε καλά η κοπέλα τι έκανε; Μήπως μπέρδεψε τα περιοριστικά μέτρα με την μήνυση;  Νομιζω το πρώτο είναι πιο ελαφρή από το δευτερο.

Επεξ/σία από DTsuras
Δημοσ.

Σου ειπα, ουσιαστικα τιποτα δεν του κανουν.. Βεβαια αν κρινω απο τα λεγομενα της κοπελας, υπαρχει και μια περιπτωση να αλλαξε την καταθεση της ή να σκοπευει να την αλλαξει στο δικαστηριο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, N3M3SiS είπε

Σου ειπα, ουσιαστικα τιποτα δεν του κανουν.. Βεβαια αν κρινω απο τα λεγομενα της κοπελας, υπαρχει και μια περιπτωση να αλλαξε την καταθεση της ή να σκοπευει να την αλλαξει στο δικαστηριο.

Γιατί γίνεται να αλλάξει την καταθεση από το με έσπασε στο ξύλο στο απλά μελώσαμε;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DTsuras είπε

Εγώ δεν καταλαβα το κομμάτι που μου έλεγε η κοπέλα ότι δεν θα του κάνουν τίποτα εκτός και αν την ξανά ενοχλήσει πως γίνεται αυτό εφοσων έγινε μήνυση; Μήπως δεν κατάλαβε καλά η κοπέλα τι έκανε;

Μονο αυτοφωρο μπορουσαν να του κανουν,τωρα περιμενει το δικαστηριο.

Εκτος και αν εχει ξεκαθαρες αποδειξεις,αδιασειστα στοιχεια  και μαρτυρες,πιθανοτατα δε θα γινει τιποτα.

Πολυ ανετα μπορει να συνεχισει να την παρενοχλει με πολλους τροπους,παρα τα ασφαλιστικα μετρα,και να μην του κανουν τιποτα,σε σημειο να χρειαστει να αποσυρει και τη μηνυση.

3 ώρες πριν, DTsuras είπε

Γιατί γίνεται να αλλάξει την καταθεση από το με έσπασε στο ξύλο στο απλά μελώσαμε;

Ναι,φυσικα.Και ειναι και πολυ πιθανο να το κανει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Μονο αυτοφωρο μπορουσαν να του κανουν,τωρα περιμενει το δικαστηριο.

Εκτος και αν εχει ξεκαθαρες αποδειξεις,αδιασειστα στοιχεια  και μαρτυρες,πιθανοτατα δε θα γινει τιποτα.

Πολυ ανετα μπορει να συνεχισει να την παρενοχλει με πολλους τροπους,παρα τα ασφαλιστικα μετρα,και να μην του κανουν τιποτα,σε σημειο να χρειαστει να αποσυρει και τη μηνυση.

Καλως η κακως,σε τετοιες περιπτωσεις χρειαζεσαι αλλου ειδους "δικαιοσυνη".

Γιατί να αποσύρει την μήνυση; Έκανε μαλακια ας πληρώσει τώρα. Μάρτυρες ήταν το παιδί που μας είπε τι έγινε καθώς αυτός και αλλά δυο φιλαράκια την πήγαν στο νοσοκομειο

Επεξ/σία από DTsuras
Δημοσ.

Φυσικα και γινεται. Να δεις κατι γελια στα δικαστηρια με χτυπημενες γυναικες που μπροστα στο δικαστη ή στον εισαγγελεα λενε σκονταψε και επεσε με το ποδι του στο στομαχι μου.. Τις τουμπαρουν βλεπεις οι γλυκουληδες και τα μασανε μετα.

Eπισης τα ασφαλιστικα μετρα, οριζονται απο το δικαστηριο. Απο την στιγμη που δεν εχουν παρευρεθει σε κανενα δικαστηριο, δεν υπαρχει κανενα μετρο σε ισχυ.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί να αποσύρει την μήνυση; Έκανε μαλακια ας πληρώσει τώρα. Μάρτυρες ήταν το παιδί που μας είπε τι έγινε καθώς αυτός και αλλά δυο φιλαράκια την πήγαν στο νοσοκομειο

Ειτε επειδη μετανιωνουν και ξεχνανε σε τετοιες περιπτωσεις,ειτε επειδη θα συνεχισει να την παρενοχλει και να την απειλει.

Με τετοια ατομα  δε βγαζεις ακρη με τη δικαιοσυνη.

Εδω γνωστος διαιτητης εφαγε ξυλο μεσα στο γηπεδο,με κοσμο,με μαρτυρες,και ο αλλος παρουσιασε χαρτι οτι εκεινη τη μερα δουλευε σε γνωστο μαγαζι και οτι επαιξε αλλος με το δελτιο του.

Ο τυπος απειλουσε το διαιτητη πολυ καιρο ( και οχι μονο αυτος ) και τελικα αθωωθηκε.

Και μιλαμε τωρα για διαιτητη,που τοτε αν το εκανες αυτο θεωρητικα πηγαινες μεσα,δεν ειχε αναστολη.

Αλλα επρεπε πρωτα να κερδισει τη δικη ο εναγων,κατι που δε γινοταν ποτε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, N3M3SiS είπε

Φυσικα και γινεται. Να δεις κατι γελια στα δικαστηρια με χτυπημενες γυναικες που μπροστα στο δικαστη ή στον εισαγγελεα λενε σκονταψε και επεσε με το ποδι του στο στομαχι μου.. Τις τουμπαρουν βλεπεις οι γλυκουληδες και τα μασανε μετα.

Κάτσε αυτά τα λένε μέσα στο δικαστήριο αφού έγινε καταθεση μέρες πριν μα την μήνυση όπου έλεγαν τι πραγματικά έγινε και μετά στο δικαστήριο έλεγαν αλλά; Τι πεινούν;

Η κοπέλα μας είπε για στραγγαλισμό, δεν είχε άλλο σημάδι. Ο φίλος μου που τον πήρε τηλέφωνο να τον ξεχεσει του είπε ότι ήταν πάνω στο σ**ξ. Τραβά γυρευε...

Δημοσ.

Κάτσε αυτά τα λένε μέσα στο δικαστήριο αφού έγινε καταθεση μέρες πριν μα την μήνυση όπου έλεγαν τι πραγματικά έγινε και μετά στο δικαστήριο έλεγαν αλλά; Τι πεινούν;

Η κοπέλα μας είπε για στραγγαλισμό, δεν είχε άλλο σημάδι. Ο φίλος μου που τον πήρε τηλέφωνο να τον ξεχεσει του είπε ότι ήταν πάνω στο σ**ξ. Τραβά γυρευε...

Επειδη ειναι αργα και παει μακρια η κουβεντα και δεν ξερουμε τις λεπτομεριες των γεγονοτων, αρκεσου σε αυτα που σου εξηγησαμε εως τωρα. Εκτος απο το να αλλαξει την καταθεση της στο δικαστηριο, μπορει να το κανει ακομα και στο τμημα στο οποιο την υπεβαλλε. Σαν συμπληρωματικη καταθεση. Μπορει να ισχυριστει πως εκανε λαθος, πως ηταν συναισθηματικα φορτισμενη και πολλα πολλα αλλα για να απενοχοποιησει "τον καλο" της. Οσο αφορα το τελευταιο που ειπες περι στραγγαλισμου, μπορει να στοιχειοθετηθει μεχρι και βιασμος, αδικημα κακουργηματικου χαρακτηρα, οποτε ας προσεχει τι καταθετει.

Ολα τα αδικηματα κατα της γενετησιας ελευθεριας ειναι αυτεπαγγελτα και συνηθως κακουργηματα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε

δεν ξερουμε τις λεπτομεριες των γεγονοτων

@DTsuras Αυτο,παραπερα οτι και να μας λες,ειναι απλα οτι μας λες εσυ.

Σου λεμε τι ισχυει,τι μπορει να γινει,και τι ( πιθανοτατα ) θα γινει.

Επισης,μην πεσεις απο τα συννεφα εαν τους δεις χερακι χερακι παλι.

Εχω τραβηξει παρομοια σκηνικα,εχω παει σε αλλη πολη να παρω κοπελα που ειχε προβληματα,εχει φτασει στο σημειο να φυγει εντελως απο το σπιτι που εμεναν,για να μαθω στο τελος οτι

"τον αγαπαει,εχει αλλαξει και θα του δωσει μια ευκαιρια ακομα".

Φυσικα της εκοψα και την καλημερα μετα απο ολα αυτα.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...