Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, lef80 είπε

P600s ! Χμ ... 🙂👍

Edit: δεν υπάρχει σε στοκ στο ελλαντα... λαλακια 

Η έλλειψη USB3 θυρών μπροστά δεν σε δυσκολεύει τώρα στο HAF ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, dpolal είπε

Η έλλειψη USB3 θυρών μπροστά δεν σε δυσκολεύει τώρα στο HAF ;;

μπα .. την παλεύω ! προφανώς και αν είχε θα ήταν καλύτερα αλλά τον καιρό εκείνο ...

Επεξ/σία από lef80
.
Δημοσ.

Ευχαριστώ! 

Μετά από αρκετό  ψάξιμο,

τελικά θα πάω σε ....

Lian li lancool II mesh 🙂👍

Μου φαίνεται σαν ψέμα η τιμή του (87,44 €)

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, lef80 είπε

Ευχαριστώ! 

Μετά από αρκετό  ψάξιμο,

τελικά θα πάω σε ....

Δυνατο!

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, lef80 είπε

Ευχαριστώ! 

Μετά από αρκετό  ψάξιμο,

τελικά θα πάω σε ....

Μπορώ να ρωτήσω που το βρήκες στα 87 ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimigero88 είπε

Μπορώ να ρωτήσω που το βρήκες στα 87 ;

https://www.mindfactory.de/product_info.php/Lian-Li-LANCOOL-II-Mesh-RGB-Midi-Tower--mit-Sichtfenster--ohne-Netzteil_1370699.html

έχουν βέβαια μεταφορικά 35 ευρώ για Ελλάδα αλλά νομίζω ότι και πάλι αξίζει !

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lef80 είπε

https://www.mindfactory.de/product_info.php/Lian-Li-LANCOOL-II-Mesh-RGB-Midi-Tower--mit-Sichtfenster--ohne-Netzteil_1370699.html

Το rgb κυκλοφορεί και Ελλάδα  . Εγώ ψάχνω το lian li lancool II mesh (performance η σκέτο )

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, lef80 είπε

Το Mindfactory δίνει προϊόντα μόνο σε επαγγελματίες με τιμολόγιο και ΑΦΜ - περίεργο το γιατί αλλά αυτό ισχύει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimigero88 είπε

Το rgb κυκλοφορεί και Ελλάδα  . Εγώ ψάχνω το lian li lancool II mesh (performance η σκέτο )

https://www.mindfactory.de/product_info.php/Lian-Li-LANCOOL-II-Mesh-Performance-Midi-Tower--mit-Sichtfenster--ohne-_1370701.html

εχει ερθει το rgb ναι , αλλα σου λενε 30 μερες αναμονή , τιμή 105 + 15-20 ευρώ να στο στειλουν αν είσαι επαρχια και δεν μπορεις να το παραλαβειςο ο ιδιος απο το καταστημα στην Αθηνα... ενω απο γερμανια σε 5 εργασιμες το εχεις στο σπιτι σου

46 λεπτά πριν, TR-909 είπε

Το Mindfactory δίνει προϊόντα μόνο σε επαγγελματίες με τιμολόγιο και ΑΦΜ - περίεργο το γιατί αλλά αυτό ισχύει.

χμ δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει αυτο ... εγω ναι ψωνιζω σαν επαγγελματίας με αφμ κτλ

αλλά με ρωτάει στο τελος στο καλαθι αν οντως εχω αφμ κ αν οντως θελω να γλυτωσω το φπα ...

αν δεν εχεις , παραγγελνεις κανονικα δεν ειναι υποχρεωτικο το πεδίο !

Επεξ/σία από lef80
Δημοσ.

έχω πάθει κοκομπλόκο με αυτό το βίντεο :

και σε reviews που βλέπω η υδρόψυξη που δείχνει (=  lian li Galahad 360) τα πάει θαυμάσια (6-7 βαθμούς από την dh15) ...

η τιμή είναι αλμυρή 145 ευρώ αλλά νομίζω ότι καθαρίζει το κουτί και ελαχιστοποιούνται τα εμπόδια (αν πχ εβαζα dh15 ή dark pro)  ώστε να έχεις καλύτερο airflow (...λέω τώρα εγώ).

Το θέμα είναι (κ μη με κράξετε πολύ ) οτι δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει AIO (πάντα προτιμούσα τον αέρα) και δεν ξέρω τι αστοχίες μπορεί να προκύψουν σε μια AIO ( αν προκύψουν) ...

οκ , δεν είναι custom υδρόψυξη με ''μπουκαλάκια και σωληνάκια'' για να έχεις leaks , αλλά κ σε αυτές τις ''ετοιματζίδικες'' τι μπορει να προκύψει ?

Σαν plan b, σκέφτομαι να βάλω dh15 και να αλλάξω όλα τα ανεμιστηράκια με kaze flex 120mm (9,12 ευρώ / 800rpm / 14.5db / 73.1 m3h... omg!) γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η φάση με τα rgb και δυστυχώς (?) στο mindfactory έχει μονο τους 120mm και καθόλοθ 140mm (προτιμάω να τα πάρω όλα απο minfactory για να ξεμπερδεύω μια κ καλή )

xm.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lef80 είπε

https://www.mindfactory.de/product_info.php/Lian-Li-LANCOOL-II-Mesh-Performance-Midi-Tower--mit-Sichtfenster--ohne-_1370701.html

εχει ερθει το rgb ναι , αλλα σου λενε 30 μερες αναμονή , τιμή 105 + 15-20 ευρώ να στο στειλουν αν είσαι επαρχια και δεν μπορεις να το παραλαβειςο ο ιδιος απο το καταστημα στην Αθηνα... ενω απο γερμανια σε 5 εργασιμες το εχεις στο σπιτι σου

χμ δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει αυτο ... εγω ναι ψωνιζω σαν επαγγελματίας με αφμ κτλ

αλλά με ρωτάει στο τελος στο καλαθι αν οντως εχω αφμ κ αν οντως θελω να γλυτωσω το φπα ...

αν δεν εχεις , παραγγελνεις κανονικα δεν ειναι υποχρεωτικο το πεδίο !

Το έχει και κάτω από το κατοστάρικο στο Σκρουτζ . Εγώ κοιτούσα να το πάρω από το caseking.de ! Από ότι έχω καταλάβει το performance η διαφορά  είναι ότι έχει 2 14δες μπροστά και ένα 12αρι πίσω σε σχέση με Το rgb που έχει 3 12δες μπροστά . Βέβαια όλα τα reviews που είδα ήταν για το απλό ! (Παρά πολύ καλό airflow και θερμοκρασίες για μποξ στο 100αρικο ) και όχι για το rgb μάλλον . Μπορεί κάποιος να το επιβεβαίωση γιατί έχω μπερδευτεί ;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lef80 είπε

έχω πάθει κοκομπλόκο με αυτό το βίντεο :

και σε reviews που βλέπω η υδρόψυξη που δείχνει (=  lian li Galahad 360) τα πάει θαυμάσια (6-7 βαθμούς από την dh15) ...

η τιμή είναι αλμυρή 145 ευρώ αλλά νομίζω ότι καθαρίζει το κουτί και ελαχιστοποιούνται τα εμπόδια (αν πχ εβαζα dh15 ή dark pro)  ώστε να έχεις καλύτερο airflow (...λέω τώρα εγώ).

Το θέμα είναι (κ μη με κράξετε πολύ ) οτι δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει AIO (πάντα προτιμούσα τον αέρα) και δεν ξέρω τι αστοχίες μπορεί να προκύψουν σε μια AIO ( αν προκύψουν) ...

οκ , δεν είναι custom υδρόψυξη με ''μπουκαλάκια και σωληνάκια'' για να έχεις leaks , αλλά κ σε αυτές τις ''ετοιματζίδικες'' τι μπορει να προκύψει ?

Σαν plan b, σκέφτομαι να βάλω dh15 και να αλλάξω όλα τα ανεμιστηράκια με kaze flex 120mm (9,12 ευρώ / 800rpm / 14.5db / 73.1 m3h... omg!) γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η φάση με τα rgb και δυστυχώς (?) στο mindfactory έχει μονο τους 120mm και καθόλοθ 140mm (προτιμάω να τα πάρω όλα απο minfactory για να ξεμπερδεύω μια κ καλή )

xm.jpg

Πολύ το ψειριζεις, κρατά τους στοκ ανεμιστήρες βάλε και αυτό το vfm και καθάρισες. 

Σε αέρα εξοικονομείς χρήματα με αυτό το θηριακι https://www.mindfactory.de/product_info.php/Thermalright-HR-02-Macho-Rev--B-Tower-Kuehler_983170.html

Με τα ρέστα και κατιτις ανεβαίνεις σε 3900x 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...