ababapanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 καλησπερα σας, μια μεγαλη βοηθεια θα ηθελα , ξερετε που θα μπορουσα να βρω το μπροστα δεξια φρυδακι για το daihatsu terios 2006 ? Είτε απο Ελλαδα ειτε απο εξωτερικο. Στο car κοιταξα και δεν το εχει κανεις
ababapanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 εχω ρωτησει , ζητανε για το κομματακι αυτο 250 ευρω. ψαχνω κατι aftermarket η μτχ
Spc1983 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μην σκας και να το ξαναβάλεις παλι θα σου φύγει στα μισά τέριος στην Αθήνα τους λείπει ..και στο δικό μου εχει φύγει ..το πας στο βουνό ;;
ababapanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 το χρειαζομαι αναγκαστηκα. βρισκω το πισω κομματι το μπροστα δεν βρισκω. ουτε στο εξωτερικο δεν μπορει να βρεθει? ακομα και 150 ευρω τα δινω
meletis_m Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, ababapanos είπε καλησπερα σας, μια μεγαλη βοηθεια θα ηθελα , ξερετε που θα μπορουσα να βρω το μπροστα δεξια φρυδακι για το daihatsu terios 2006 ? Είτε απο Ελλαδα ειτε απο εξωτερικο. Στο car κοιταξα και δεν το εχει κανεις Σε ανακυκλώσεις έχεις ρωτήσει ;
meletis_m Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, ababapanos είπε Όχι , που ακριβώς εννοείς? Θα ξεκινήσεις τηλέφωνα Σου παραθετω μερικές που είχα εξυπερετηθεί και εγω για Honda Accord στο παρελθόν -sto https://meteco.gr/ https://lagiosparts.car.gr/parts/ 1
gazp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Στο Λαγιο 2-3 φορες που εχω χρειαστει καποια πραγματα τους πηρα τηλεφωνο και με πηραν καποιες ωρες μετα να μου πουν αν το εχουν ωστε να μην τρεχω τσαμπα. Εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος.
ababapanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Τους πήρα όλους τηλέφωνο. Δυστυχώς δεν το έχει κανείς. Αν γνωρίζεται κάποιον που να μην τον νοιάζει και να θέλει να το πουλήσει προσφέρω 150 ευρώ
ababapanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν υπαρχει ουτε εξωτερικο πουθενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα