Προς το περιεχόμενο

Daihatsu Terios 2006 φρυδακι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας, μια μεγαλη βοηθεια θα ηθελα , ξερετε που θα μπορουσα να βρω το μπροστα δεξια φρυδακι για το daihatsu terios 2006 ?  Είτε απο Ελλαδα ειτε απο εξωτερικο. Στο car κοιταξα και δεν το εχει κανεις

φρ.jpg

Δημοσ.

Μην σκας και να το ξαναβάλεις παλι θα σου φύγει στα μισά τέριος στην Αθήνα τους λείπει  ..και στο δικό μου εχει φύγει ..το πας στο βουνό ;;

Δημοσ.

το χρειαζομαι αναγκαστηκα. βρισκω το πισω κομματι το μπροστα δεν βρισκω. ουτε στο εξωτερικο δεν μπορει να βρεθει? ακομα και 150 ευρω τα δινω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ababapanos είπε

καλησπερα σας, μια μεγαλη βοηθεια θα ηθελα , ξερετε που θα μπορουσα να βρω το μπροστα δεξια φρυδακι για το daihatsu terios 2006 ?  Είτε απο Ελλαδα ειτε απο εξωτερικο. Στο car κοιταξα και δεν το εχει κανεις

φρ.jpg

Σε ανακυκλώσεις έχεις ρωτήσει ;

Δημοσ.

Στο Λαγιο 2-3 φορες που εχω χρειαστει καποια πραγματα τους πηρα τηλεφωνο και με πηραν καποιες ωρες μετα να μου πουν αν το εχουν ωστε να μην τρεχω τσαμπα. Εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος.

Δημοσ.

Τους πήρα όλους τηλέφωνο. Δυστυχώς δεν το έχει κανείς. Αν γνωρίζεται κάποιον που να μην τον νοιάζει και να θέλει να το πουλήσει προσφέρω 150 ευρώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...