Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Βασικα η amd ειχε εμφανισει πιο νωρις το ray tracing απο την nvidia με τα radeon rays απλα δεν ειχε βγαλει hardware για accelaration . Διαφωνω το ζητημα ειναι τι ειναι πιο ευχαριστο/ομορφο στο ματι μας , το βλεπεις και στις ταινιες , το βλεπεις στις φωτογραφιες με το lightroom/phtotoshop κτλπ . Το ιδιο ισχυει και στα παιχνιδια. Σε καποια ναι ο ρεαλισμος ταιριαζει και τα κανει πιο ομορφα , σε αλλα χανουν απο ατμοσφαιρα. Σκεψου την Toussaint απο το witcher 3 με τερμα ρεαλιστικο φωτισμό , ε θα ειχε ''καταστραφει'' το τοπιο . Όχι και θα είχε καταστραφεί, ίσα ίσα. Σε ανοιχτά μέρη μια χαρά θα είναι. Η "σκοτεινιά" εμφανίζεται στα σημεία που δεν πηγαίνει η πηγή του φωτός. Θα το δούμε μόλις βγει.. 9 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Πράγματα που επιβάλλεται να δείξει η Λίζα Σου και το RTG: α) Raw performance σε irl σενάρια, όχι γραφήματα αλα πετσινος up to , mou sou tou β) DirectML γ) RT δ) Κάποια νέα features της αρχιτεκτονικής ε) Τιμές προφανώς, διαθεσιμότητα, customs launch date στ) Drivers news κτλπ ( ζητούσαν feedback μήνες πριν γι αυτό το αναφέρω ) a) Μόνο από HW Unboxed που τεστάρει με ένα σωρό games b) Υπάρχουν παιχνίδια με DirectML για να δείξει κάτι; λογικά μόνο κάνα demo c) same as b d) θα δείξει e) ε προφανώς f) δεν νομίζω να αναφερθεί σε drivers στην παρουσίαση Πιστεύω θα αναλωθεί πολύ στο καλύτερο perf/watt ratio με γραφήματα και τέτοια και ότι είναι η καλύτερη αρχιτεκτονική και τέτοια, όπως γίνεται κάθε φορά στις παρουσιάσεις. Το μόνο που θα μάθουμε είναι η τιμή, τα υπόλοιπα από τους YTers.. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από Επισκέπτης
7nisiotis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε demo Εννοείται εδώ έδειξε εκείνο με τις μπάλες στις ράμπες και τη προτομή αλά Μεγαλέξανδρος ο Πετσινος Εντυπωσιακό κατά τα άλλα!
Aten-Ra Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, narta είπε Παμε παλι. Το μεν θεωρητικο, το αλλο πραξη εδω και 2 χρονια. Συν οτι η AMD εχει κακαη φημη με την υτποστηριξη απο θεμα drivers. Προσωπικα επιμενω: για να πουλησει ακομα και αν ειναι σε υποδυναμη κοντα στην 3090 θελει discount 10% απο την 3080 και οχι +15%. Έχεις δει τι ποσοστά έχει η 5700ΧΤ (MSRP $399) σε σχέση με την 2060 Super (MSRP $399) στο Steam ??? https://store.steampowered.com/hwsurvey/Steam-Hardware-Software-Survey-Welcome-to-Steam Και μου λες τώρα ότι για να πουλήσει μια κάρτα που έχει ίδιες επιδόσεις με την 3090 των $1500 πρέπει να έχει 10% χαμηλότερη τιμή από την 3080 των $699 και με 60% παραπάνω μνήμη ?? wtf ??? 4 2
Pakmanis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 35 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Οι μεσαίες προς μικρές ( Navi 22 και κάτω ), Ιανουάριο κι έπειτα οι καθαρά μικρές. Στα sub 300 λογικά θα πάνε πιοοο μετά. Κατ εμε χτυπάς μεταχειρισμένη 5700ΧΤ-5700 τώρα που θα τις δίνουν χαμηλότερα από τα 300αρια που παίζουν πριν την ανακοίνωση. Αυτο ακριβως σκεφτομαι να κανω καποια στιγμη μεσα στον Γεναρυ γιατι οι υποχρεωσεις δεν επιτρεπουν πανω απο 400 λιρες να δωσω. Ειτε αυτο ειτε αν καμια 3060 ειναι αναλογα κατα κει....Τα προβληματα που ειχαν οι 5700xt για οσους τα ειχα, εχουν λυθει; Τωρα εχω μια 1060 6gb. 1
Aten-Ra Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Πράγματα που επιβάλλεται να δείξει η Λίζα Σου και το RTG: α) Raw performance σε irl σενάρια, όχι γραφήματα αλα πετσινος up to , mou sou tou β) DirectML γ) RT δ) Κάποια νέα features της αρχιτεκτονικής ε) Τιμές προφανώς, διαθεσιμότητα, customs launch date στ) Drivers news κτλπ ( ζητούσαν feedback μήνες πριν γι αυτό το αναφέρω ) Ναι θα ήθελα να ανακοινώσει RT + DirectML games και να δούμε RT (Drivers) και στις NAVI1/Vega και Polaris. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε Ναι θα ήθελα να ανακοινώσει RT + DirectML games και να δούμε RT (Drivers) και στις NAVI1/Vega και Polaris.
Acmilangr2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Αντε να βγάλουν και RT drivers για την RX570 μου
Shadow Explorer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 H VII είναι ικανή να τρέξει RT ακόμα και τώρα, βέβαια δεν υπάρχουν πολλά προγράμματα που την εκμεταλλέυονται. Στο toolbag (πρόγραμμα για παρουσίαση 3D μοντέλων) έχει όλα τα καλούδια, + διάφορα tech demos.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Shadow Explorer είπε H VII είναι ικανή να τρέξει RT ακόμα και τώρα, βέβαια δεν υπάρχουν πολλά προγράμματα που την εκμεταλλέυονται. Στο toolbag (πρόγραμμα για παρουσίαση 3D μοντέλων) έχει όλα τα καλούδια, + διάφορα tech demos. Δηλαδή αν πάρω μία Radeon VII σε ποια παιχνίδια μπορώ να παίξω με RT; Το ότι μπορεί να τα τρέξει σε προγράμματα editing δεν λέει κάτι όταν μιλάμε για gaming..
Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Γιατι καθε φορα πριν την ανακοινωση μιας νεας σειρας καρτων γραφικων πρεπει να γινεται αυτο το μπαχαλο στα θεματα αυτα? Ειναι τοσο πολυ δυσκολο να κανουν ορισμενοι υπομονη λιγες πλεον ημερες μεχρι την τελικη παρουσιαση και τα reviews αργοτερα? Πατε γυρευοντας να κλειδωσει και αυτο το θεμα? 2
Shadow Explorer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατί με RTX σε πόσα μπορείς δλδ?😄 Για να μπορεί να τρέξει σε realtime software, μπορεί και σε game αρκεί να έχει υποστήριξη. Ότι έγραψε ο Αten-Ra δλδ. Εγώ ένα game παίζω όλο κ όλο, το οποίο μοντάρω κιόλας, από εκεί και πέρα την έχω ανάλογες εργασίες. Καταλαβαίνω οτι δεν ανήκω στην πλειοψηφία των χρηστών, αυτό όμως δεν ακυρώνει ουτε τις δυνατότητες της κάρτας, ούτε τη χρήση που της κάνω. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από Shadow Explorer
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Shadow Explorer είπε Γιατί με RTX σε πόσα μπορείς δλδ?😄 Για να μπορεί να τρέξει σε realtime software, μπορεί και σε game αρκεί να έχει υποστήριξη. Ότι έγραψε ο Αten-Ra δλδ. Εγώ ένα game παίζω όλο κ όλο, το οποίο μοντάρω κιόλας, από εκεί και πέρα την έχω ανάλογες εργασίες. Καταλαβαίνω οτι δεν ανήκω στην πλειοψηφία των χρηστών, αυτό όμως δεν ακυρώνει ουτε τις δυνατότητες της κάρτας, ούτε τη χρήση που της κάνω. Αυτή τη στιγμή σε περισσότερα από μηδέν που μπορεί η VII..
7nisiotis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 53 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε radeon rays Ωχ ΌΝΤΩΣ. Και κανείς δεν είχε ασχοληθεί τότε!. Εγώ δε το ήξερα καν.
noFEARgr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Ιουνιος του 16 , πολυ πιο πριν απο turing . Καλα εδω υπαρχει κοσμος που πιστευει οτι η nvidia εφτιαξε το ray tracing , το εχουμε πει το μεγαλυτερο Plus της nvidia ειναι το marketing εξαλλου Φρεσκο πανω απο 100% σε σχεση με την 5700xt. 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα