Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Full RT

The-Witcher-1080p-High-RT-FSR-perf.png

The-Witcher-1080p-High-RT-FSR-Performanc

Μας δουλεύεις έτσι; Ποιο full rt που έχεις off το ao και perfomance το gi. Και fsr perf;

ΥΓ) Πληκτρολόγησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να προλάβω τον Herald:P

ΥΓ2) Αδελφέ, θέλω ειλικρινά να σε υποστηρίξω για μην παίζει μονότερμα ο Herald, αλλά με κάτι τέτοια που ποστάρεις, χάνεις όσα δίκια μπορεί να έχεις.

Επεξ/σία από chrisde
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, chrisde said:

Μας δουλεύεις έτσι; Ποιο full rt που έχεις off το ao και perfomance το gi. Και fsr perf;

ΥΓ) Πληκτρολόγησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να προλάβω τον Herald:P

Δεν θα το σχολίαζα.. Μας τρολλαρι νομίζω. 1080p fsr performance. Φύγαμε για όλικη τυφλωση

Επεξ/σία από Herald

2 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν θα το σχολίαζα.. Μας τρολλαρι νομίζω. 1080p fsr performance. Φύγαμε για όλικη τυφλωση

Για κάποιο λόγο δεν σε πιστεύω. Τέτοια ασιστ και να μη βάλεις γκολ σε άδειο τέρμα; Τόσο λαρτζ είσαι;:lol:

Πάντως ρε συ επειδη το κάνεις αρκετές φορές, γιατί το γράφεις με γιώτα;

10 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Full RT

The-Witcher-1080p-High-RT-FSR-perf.png

The-Witcher-1080p-High-RT-FSR-Performanc

Κάποιο λάθος έχεις κάνει ή -ίσως- μπερδεύτηκες. Κοίταξε ξανά, σε παρακαλώ, τα settings, γιατί γίνεσαι ρεζίλι. Εάν θέλεις ν' αποδείξεις ότι καλά κάνουν όσοι κλείνουν το rt στις 6000 series, οκ. Εάν θέλεις να δείξεις ότι μια χαρά playable experience προσφέρουν οι παραπάνω κάρτες, κλείσε ραντεβού σε κάποιον έμπειρο οφθαλμίατρο, γιατί κάτι δεν πάει με την όρασή σου.

Aten έχεις ξεπεράσει τον εαυτό σου, νομίζω πλέον το τρολαρισμα έχει πάει σε αλλά επίπεδα … full rt με ao κλειστό fsr performance σε 1080p και άντε πες εμάς δε μας σκέφτεσαι τα ματάκια σου ούτε αυτά ;… btw επειδή έχω παίξει άπειρες ώρες χωρίς fg ακόμα και πάνω από 60 να είσαι έχει πολλά stutters

• Like 2

1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε

Οκ μπέρδεψα τις φωτογραφίες στο προηγούμενο το Full RT είναι εδώ

The-Witcher-1080p-High-RT-full-RT-FSR-pe

The-Witcher-1080p-High-RT-full-RT-FSR-pe

Full play station experience..

Just now, Tambas91 said:

Επίσης κάποιος πιο πονηρεμένος από εμένα θα έλεγε ότι τα υπόλοιπα settings είναι όλα στο low… όχι εγώ ο herald ας πούμε 😛

Το έχω αναφέρει από την αρχή

Δεν ξέρω τη παραπάνω περιμένατε από σύστημα στα 400 ευρώ

1 minute ago, xartemporas said:

1080p με Fsr Performance για τι αναλυση μιλαμε, 360p ? ?

Σε χαλάει κάτι στην τελευταία φωτογραφεία σε Image Quality στα 1920χ1200 ??? δείχνει πιξελιασμένο ??? χαλάνε τα Textures ???

• Like 1

2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Το σύστημα αυτό είναι φτηνότερο από PS5, απλά το αναφέρω.

Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης στην περίπτωσή σου έχει πέσει σε χειμερία νάρκη. Προφανώς, μετά απ' τα ανωτέρω μαργαριτάρια, ουδείς μπορεί να σε πάρει πλέον στα σοβαρά. Από 'δώ και πέρα, κάθε φορά που θα λες τα δικά σου, θα παραπέμπω τους δυστυχείς που θα σε διαβάζουν στις 4-5 τελευταίες αναρτήσεις σου, έτσι, για να καταλάβουν με τι έχουν να κάνουν.

Α, αν δούλευα στο pr department της AMD και περνούσε ο λόγος μου θα φρόντιζα να σε απολύσουν αμέσως (για ευνόητους λόγους).

• Like 2

12 minutes ago, Aten-Ra said:

Σε χαλάει κάτι στην τελευταία φωτογραφεία σε Image Quality στα 1920χ1200 ??? δείχνει πιξελιασμένο ??? χαλάνε τα Textures ???

Μια χαρα ειναι για μηχανημα 400 ευρω και δεν μου πεφτει λογος αν σου ειναι αρκετο, απλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι αποδειξη οτι μπορεις να παιξεις σωστα με RT με ΑΜD καρτα..

• Like 4

Όλα τα upscaling είναι καλά σε στατική εικόνα, αλλά σε κίνηση το FSR (ειδικά σε performance) είναι μαύρο χάλι. Ακόμη και το DLSS αν πέσεις από Quality αρχίζει και χαλάει.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...