kkatzos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, Herald είπε ΥΓ1. Τώρα την βλέπω αγγελία με περιγραφή "άριστη κατάσταση".... Τρομερό όμως, έτσι; Είναι όλοι ηλίθιοι εκτός από τον ίδιο... 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 3 minutes ago, kkatzos said: Τρομερό όμως, έτσι; Είναι όλοι ηλίθιοι εκτός από τον ίδιο... 🤣 Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koulioths Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, Herald said: Ρε μαν δώσε λίγο λεπτομέρειες, 2 μέρες τώρα λίγα λίγα στα βγάζουμε. Είχες την κάρτα - δούλευε κανονικά και ξαφνικά ξεκίνησε αυτό? Την έκανες repaste και ξεκίνησε μετά το repaste? Τις άλλαξες pads στις μνήμες? Την πήρες μεταχειρισμένη και με το που την έβαλες πάνω άρχισε να στο κάνει? Αν όλα έχουν πάει καλά με το repaste τότε μάλλον δεν κάνει καλή επαφή το cooler με το die. Είτε δεν έσφιξες καλά τις βίδες, είτε δεν έβαλες όλες τις βίδες, είτε κάποιος έχει αλλάξει pads και έβαλε μεγαλύτερου πάχους. ΥΓ1. Τώρα την βλέπω αγγελία με περιγραφή "άριστη κατάσταση".... Καλησπέρα. Τρέχω όλη την ημέρα λόγο φύσεως της εργασίας. Την έχω 2 χρόνια και δεν είχα ασχοληθεί αρκετά λόγο χρόνου ( εργασία και στρατιωτικής θητείας). Θα μου έρθει άλλη κάρτα γιαυτό την έβαλα να την δώσω. Και ψαχτηκα λίγο παραπάνω για να μην έχω θέματα. Δεν την είχα δει ποτέ Hotspot και αυτά μόνο θερμοκρασίες έβλεπα που ήταν πάντα 70-90 βαθμους. Ιδικά το καλοκαίρι είχε ψηλές θερμοκρασίες 90 βαθμους. Επειδή δεν έβγαζα άκρη ψαχτηκα και έκανα τεστ σε άλλη κάρτα rx 6800xt gigabyte είναι ίδιες θερμοκρασίες. Μπορώ να ανεβάσω και φώτο. Επίσης σε φόρουμ της amd διάβασα ότι είναι νορμάλ η θερμοκρασίες. Στα τεστ η θερμοκρασία δωματίου είναι 40 βαθμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 15 minutes ago, Koulioths said: Στα τεστ η θερμοκρασία δωματίου είναι 40 βαθμούς. Έξω στον ήλιο το έχεις το pc ? 🔥🔥 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koulioths Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Χαχαχα ελα σε πολυκατοικία του 70 5 όροφο. Το καλοκαίρι έχει ποιο πολύ ζέστη μέσα από τι έξω και το χειμώνα κάνει ποιο πολύ κρύο μέσα από έξω. Άλλο θέμα αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, Koulioths said: Χαχαχα ελα σε πολυκατοικία του 70 5 όροφο. Το καλοκαίρι έχει ποιο πολύ ζέστη μέσα από τι έξω και το χειμώνα κάνει ποιο πολύ κρύο μέσα από έξω. Άλλο θέμα αυτό. Toτε πάντα θα έχεις υψηλές σχετικά θερμοκρασίες αλλά με άλλη κάρτα θα είναι σίγουρα καλύτερες. Θέλει και καλό κουτί με σωστο airflow κτλπ βέβαια έκτος κ αν έχεις μόνιμα ανοιχτό το πλαϊνο. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από xartemporas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Έχω φτάσει σε σημείο να μην ξέρω τι να κάνω με τους drivers. ανα 2-3 εκκινήσεις συστήματος, κρασάσει ο wattman και φορτώνει το λειτουργικό απο την αρχή. Το μόνο που κάνω είναι απλά να βάζω custom fan profile γιατι δεν θελω η κάρτα να ειναι με 80 βαθμους και 1300 στροφές. Δεν με ενοχλεί η φασαρία αφού μπορεί να στροφάρει στις 2500 και να μου κρατάει την κάρτα κάνω απο 70 στο hotspot. Ναι οκ, και 115 αντέχει και δεν εχει θέμα αλλά το πρόβλημά μου είναι το κρασάρισμα αυτό. Θα μου πείτε σίγα ρε μαν, για 2 κλικ κάνεις έτσι; Όχι, απλά έχει καταντήσει κουραστικό.. Νομίζω αν περάσω ΜΟΝΟ τον driver, δεν θα μπορώ να πειράξω τους ανεμιστήρες. Ναι, εχω δοκιμάσει DDU κκλπ κλπ σε ΚΑΘΕ ΝΕΟ DRIVER. ΔΕΝ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Ε ναι εντάξει το 40c δωματίου αν ισχύει, δικαιολογεί αυτές τις θερμοκρασίες. Φυσιολογικές δεν είναι σε καμία περίπτωση αλλά δεν κινδυνεύει να πάθει και τίποτα γιατί όταν ξεπερνά τους 110c ξεκινά το throttling ώστε να μην ξεπεράσει τους 120 που είναι το όριο ασφαλείας. Η λύση στο πρόβλημα σου βασικά λέγεται air condition, ολα τα άλλα είναι ημίμετρα όχι μόνο για το pc σου αλλά για τη ζωή σου γενικότερα. 😋 6 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Έχω φτάσει σε σημείο να μην ξέρω τι να κάνω με τους drivers. ανα 2-3 εκκινήσεις συστήματος, κρασάσει ο wattman και φορτώνει το λειτουργικό απο την αρχή. Το μόνο που κάνω είναι απλά να βάζω custom fan profile γιατι δεν θελω η κάρτα να ειναι με 80 βαθμους και 1300 στροφές. Δεν με ενοχλεί η φασαρία αφού μπορεί να στροφάρει στις 2500 και να μου κρατάει την κάρτα κάνω απο 70 στο hotspot. Ναι οκ, και 115 αντέχει και δεν εχει θέμα αλλά το πρόβλημά μου είναι το κρασάρισμα αυτό. Θα μου πείτε σίγα ρε μαν, για 2 κλικ κάνεις έτσι; Όχι, απλά έχει καταντήσει κουραστικό.. Νομίζω αν περάσω ΜΟΝΟ τον driver, δεν θα μπορώ να πειράξω τους ανεμιστήρες. Ναι, εχω δοκιμάσει DDU κκλπ κλπ σε ΚΑΘΕ ΝΕΟ DRIVER. ΔΕΝ. Το wattman κρασαρει σε κάθε αστάθεια συστήματος όχι μονο gpu. Είσαι στοκ παντού; Ακόμα και σε μνήμες; Υπ όψιν το xmp δεν θεωρείται στοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, chrisde είπε Ε ναι εντάξει το 40c δωματίου αν ισχύει, δικαιολογεί αυτές τις θερμοκρασίες. Φυσιολογικές δεν είναι σε καμία περίπτωση αλλά δεν κινδυνεύει να πάθει και τίποτα γιατί όταν ξεπερνά τους 110c ξεκινά το throttling ώστε να μην ξεπεράσει τους 120 που είναι το όριο ασφαλείας. Η λύση στο πρόβλημα σου βασικά λέγεται air condition, ολα τα άλλα είναι ημίμετρα όχι μόνο για το pc σου αλλά για τη ζωή σου γενικότερα. 😋 Το wattman κρασαρει σε κάθε αστάθεια συστήματος όχι μονο gpu. Είσαι στοκ παντού; Ακόμα και σε μνήμες; Υπ όψιν το xmp δεν θεωρείται στοκ. xmp μόνο. Αν κλείσω το fast startup των 10, δεν κρασάρει τίποτα αλλά και αυτό δεν ξέρω αν είναι λύση οχι. Το σύστημα ανοιγει σε 15 δευτερολεπτα αλλίως θέλει 1 λεπτό πχ. Υποψιν με την 5700 στο ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ μέχρι και τον νοεμβρη του 22 δεν ειχε σκάσει ποτέ τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε xmp μόνο. Αν κλείσω το fast startup των 10, δεν κρασάρει τίποτα αλλά και αυτό δεν ξέρω αν είναι λύση οχι. Το σύστημα ανοιγει σε 15 δευτερολεπτα αλλίως θέλει 1 λεπτό πχ. Υποψιν με την 5700 στο ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ μέχρι και τον νοεμβρη του 22 δεν ειχε σκάσει ποτέ τίποτα. Δοκίμασε με στοκ μνήμες τελείως, χωρίς xmp. Ξέρω ότι μπορεί να σου φαίνεται παράλογο από τη στιγμή που λες ότι πριν δεν είχες θέμα, αλλά κάνε μια δοκιμή να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, chrisde είπε Δοκίμασε με στοκ μνήμες τελείως, χωρίς xmp. Ξέρω ότι μπορεί να σου φαίνεται παράλογο από τη στιγμή που λες ότι πριν δεν είχες θέμα, αλλά κάνε μια δοκιμή να δεις. να έχουν πρόβλημα οι μνήμες λέμε δηλαδή πχ; τα bios update που είχε βγάλει για την συγκεκριμένη μητρική πάντως τα έχω κάνει όλα απο τότε που την πήρα. ΟΚ αφου δούλευε σωστά out-of-the-box γιατι το πείραξα ε; δεν δουλευε σωστά το uefi με την 6700 και στο bios screen εβλεπα κάτι περίεργα και στρετσαρισμένα όλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε να έχουν πρόβλημα οι μνήμες λέμε δηλαδή πχ; τα bios update που είχε βγάλει για την συγκεκριμένη μητρική πάντως τα έχω κάνει όλα απο τότε που την πήρα. ΟΚ αφου δούλευε σωστά out-of-the-box γιατι το πείραξα ε; δεν δουλευε σωστά το uefi με την 6700 και στο bios screen εβλεπα κάτι περίεργα και στρετσαρισμένα όλα.. Με αυτά που λες είναι μια πιθανότητα. Δεν μπορούμε να το ξέρουμε στα σίγουρα αν δεν δοκιμάσεις. Αν δεν είναι αυτό, τουλάχιστον ας το αποκλείσουμε. Καλά κάνεις και κάνεις τα bios updates, μην αισθάνεσαι τύψεις για αυτό. Αν κάτι είναι να μην πάει καλά, δεν θα πάει όπως και να χει. Αν δεν τα έκανες θα σου λέγαμε γιατί δεν τα κάνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε xmp μόνο. Αν κλείσω το fast startup των 10, δεν κρασάρει τίποτα αλλά και αυτό δεν ξέρω αν είναι λύση οχι. Το σύστημα ανοιγει σε 15 δευτερολεπτα αλλίως θέλει 1 λεπτό πχ. Υποψιν με την 5700 στο ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ μέχρι και τον νοεμβρη του 22 δεν ειχε σκάσει ποτέ τίποτα. Εννοείται πως θα κλείσεις το fast boot των win, αυτό δημιουργεί το θέμα με το reset των ρυθμίσεων του adrenaline. Δεν σου κρασαρει ο οδηγός, συνεπώς, την ώρα που παίζεις, αλλά στο νέο φόρτωμα γυρίζει σε default. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Γενικως το fast boot κάποιες φορές δημιουργεί προβλήματα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Koulioths είπε Στα τεστ η θερμοκρασία δωματίου είναι 40 βαθμούς. Αυτό δε γίνεται. Αν γινόταν θα είχατε πάθει όλοι θερμοπληξία. Μέτρα λοιπόν σωστά την ambient θερμοκρασία αλλά δε μου φαίνονται καθόλου φυσιολογικά τα πράγματα. Δηλαδή αν τώρα έχει 92C/110C η κάρτα, το κατακαλόκαιρο με τους καύσωνες τι θα είχε; 100C edge temp και 120C hotspot με μόνιμο throttling επειδή δεν πάει παραπάνω; Και μιλάμε για Sapphire Nitro; Θα έπρεπε να είσαι 70-75C max και 90C στο hotspot αυτή την εποχή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα