Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πλέον δουλεύουν όλα κομπλέ, εκτός φυσικά από το recording. Kαι στο device manager δεν μου δείχνει πλέον την έκδοση του driver να ξέρω αν έχω παλιά νέα αλλά τέσπα, δεν πειράζει. 

Recording πάπαλα, θα πάρω κάμερα να κάνω capture :P 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Herald είπε

Λοιπόν πλέον δουλεύουν όλα κομπλέ, εκτός φυσικά από το recording. Kαι στο device manager δεν μου δείχνει πλέον την έκδοση του driver να ξέρω αν έχω παλιά νέα αλλά τέσπα, δεν πειράζει. 

Recording πάπαλα, θα πάρω κάμερα να κάνω capture :P 

Tί έκδοση win έχεις?

Stable ή παίζεις με κανένα canary κλπ?

Δημοσ.
1 minute ago, Πέτρος said:

Tί έκδοση win έχεις?

Stable ή παίζεις με κανένα canary κλπ?

Όχι ρε win 11 stable. 

Το αφήνω όπως έχει δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο γιατί θα γίνουν όλα μαντάρα πάλι και δεν θα δουλεύει τίποτα. Καλά είμαστε, αφού δουλεύει το pc ευχαριστημένος είμαι :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Herald είπε

Όχι ρε win 11 stable. 

Το αφήνω όπως έχει δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο γιατί θα γίνουν όλα μαντάρα πάλι και δεν θα δουλεύει τίποτα. Καλά είμαστε, αφού δουλεύει το pc ευχαριστημένος είμαι :P 

Για να είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, δεν σου εμφανίζεται καθόλου το tab του relive (Record & Stream), έτσι?

Επεξ/σία από Πέτρος
Δημοσ.
1 minute ago, Πέτρος said:

Για να είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, δεν σου εμφανίζεται καθόλου το tab του relive (Record & Stream), έτσι?

Σωστά,  έχω home gaming performance. Δεν πειράζει ρε μην ασχολείσαι, σοβαρά είμαι χαρούμενος και μόνο που δουλεύει :P 

Θα έλεγα μετά τα απανωτά DDUs και amd removal tools πάει καλύτερα από ότι πρίν στο starfield, οπότε όλα καλά, AMD αγάπη μόνο ❤️ 

• Like 1
Δημοσ.
8 hours ago, GIOVINCO said:

Να, αυτα δεν θελω ρε γαμωτο

Θελω να κανω μια αναβαθμιση για starfield, cyberpunk, forza 8 κλπ και ενω εψαχνα μονο για nvidia κατεληξα πως δεν υπαρχει καν συζητηση για το ποιες ειναι οι καλυτερες επιλογες στο μπατζετ μου και αυτες δεν ειναι nvidia :

ειναι η 6600 στα ~230 ευρω και η 6700xt στα ~340 ευρω.- 

Κολλαω ομως να παρω amd και ο λογος ειναι αυτο το quote. Εχω μαθει με nvidia με μηδενικα προβληματα, αν και το "ισιωσε" πλεον το πραγμα με τις εξωφρενικες τιμες για μετριες καρτες.

Και εγώ προσπαθώ να μην είμαι προκατειλημμένος και τα τελευταία χρόνια παίρνω μια nvidia, μια amd. Αλλά οι τελευταίες δυο amd μου έχουν παρουσιάσει προβλήματα, τα οποία είναι πάντα software είτε drivers είτε κάτι με compatibility. 

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Herald είπε

Σωστά,  έχω home gaming performance. Δεν πειράζει ρε μην ασχολείσαι, σοβαρά είμαι χαρούμενος και μόνο που δουλεύει :P 

Θα έλεγα μετά τα απανωτά DDUs και amd removal tools πάει καλύτερα από ότι πρίν στο starfield, οπότε όλα καλά, AMD αγάπη μόνο ❤️ 

Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς λίγο, δες το παρακάτω.

https://forums.guru3d.com/threads/amd-software-adrenalin-edition-23-9-1-driver-download-and-discussion.449295/page-5#post-6165858

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Πέτρος said:

Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς λίγο, δες το παρακάτω.

https://forums.guru3d.com/threads/amd-software-adrenalin-edition-23-9-1-driver-download-and-discussion.449295/page-5#post-6165858

Το έψαξα λίγο και μάλλον γίνεται να το επαναφέρεις το recording και στο laptop αλλά ντάξει, θα μου κόψει πολύ από επιδόσεις έτσι και αλλιώς οπότε δεν πειράζει.

Πάντως μετά τα αλλεπάληλα clean και με DDU και με το AMD tool πάει πολύ καλύτερα, ειδικά το responsiveness του adrenalin. Πριν 2-3 βδομάδες είχα γράψει ότι είναι για πέταμα γιατί πραγματικά laggare το θεό του, μετά τα χτεσινά πειράματα πάει σφαίρα. Αμά κούμπωνε έτσι με την μία χωρίς να χρειαστεί 3 format και 5 clean install :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Herald είπε

Το έψαξα λίγο και μάλλον γίνεται να το επαναφέρεις το recording και στο laptop αλλά ντάξει, θα μου κόψει πολύ από επιδόσεις έτσι και αλλιώς οπότε δεν πειράζει.

Πάντως μετά τα αλλεπάληλα clean και με DDU και με το AMD tool πάει πολύ καλύτερα, ειδικά το responsiveness του adrenalin. Πριν 2-3 βδομάδες είχα γράψει ότι είναι για πέταμα γιατί πραγματικά laggare το θεό του, μετά τα χτεσινά πειράματα πάει σφαίρα. Αμά κούμπωνε έτσι με την μία χωρίς να χρειαστεί 3 format και 5 clean install :P 

Γιατί να σου κόψει πολύ το rec? Για το SF συγκεκριμένα λες που είσαι οριακά?

Εγώ το ξαναγράφω, για όλους. Η MS και τα Win είναι εχθρός της AMD, και η τελευταία φταίει σε αυτό στο ότι δεν τους γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Τα προβλήματά σου είναι από τα Win, όχι από τους οδηγούς.

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Πέτρος said:

Γιατί να σου κόψει πολύ το rec? Για το SF συγκεκριμένα λες που είσαι οριακά?

Εγώ το ξαναγράφω, για όλους. Η MS και τα Win είναι εχθρός της AMD, και η τελευταία φταίει σε αυτό στο ότι δεν τους γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

E σε laptop με 80w power limit που έχει η κάρτα νομίζω αμά κάνω recording αντίο ζωή :P Όχι μόνο στο SF αλλά ναί, κυρίως αυτό ήθελα να κάνω recording να συγκρίνω με 6600 / 6600xt / 6700xt να δώ στο περίπου που βρίσκεται η 6700S. 

ΥΓ1. Για το adrenalin πρέπει  να έγινε αυτό που λέει ο ινδός στο video παραπάνω, είχε περάσει μόνο του το adrenalin απτό store, κούμπωσα και εγώ μόνος μου το desktop app από το site της amd, ε άντε γειά

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Herald είπε

Δοκίμασα τις τεχνικές του Ινδού, τώρα απλά τρώει error με το που bootaro στο desktop. Πλώρη για DDU και αμά δεν δουλέψει format και απτήν αρχή :P 

Άντε να μαθαίνουμε και απο υπολογιστές σιγά σιγά.

Οπότε η "σωστή" διαδικασία είναι να κατεβάζω drivers ---> κλείνω το internet ---> εγκαθιστώ drivers ---> ανοίγω internet? Και όταν μου βγάζει update το adrenalin τι κάνω? Το πατάω και όλα καλά?

Σε μαθαίνει, σπουδάζει, μορφώνει η AMD όχι αστεία 😁 

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχει κανεις εμπειρια με την Sapphire 6600 Pulse, πως παει με θερμοκρασιες το καλοκαιρι στις πολεις που λιωνουμε στη ζεστη? Τα 75αρια που βλεπω στα reviews ειναι το peak η θα πιανει τιποτα 85αρια Αθηνα με καυσωνα? 

Δημοσ.

Απο όσο ξέρω η σειρά pulse είναι η φτηνή έκδοση στις 6600.

70-75 βαθμοί είναι μέσα στα όρια λειτουργίας της κάρτας.Για την 6600 τώρα έχει εξαντληθεί 

το θέμα για την κάρτα και τις δυνατότητές της.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, GIOVINCO είπε

Καλησπερα. Εχει κανεις εμπειρια με την Sapphire 6600 Pulse, πως παει με θερμοκρασιες το καλοκαιρι στις πολεις που λιωνουμε στη ζεστη? Τα 75αρια που βλεπω στα reviews ειναι το peak η θα πιανει τιποτα 85αρια Αθηνα με καυσωνα? 

28 λεπτά πριν, GIOVINCO είπε

Την έχω σε κουτί με καλό airflow και πιο επιθετικές ρυθμίσεις στα φανακια της και δεν έχει κανένα θέμα θερμοκρασιών, 85 δεν πιάνει ούτε για πλάκα. Τώρα αν έχεις κλειστό κουτί μπροστά και θέλεις πολλή ησυχία προφανώς θα έχεις ανεβασμένες θερμοκρασίες.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, fotaras76 είπε

Την έχω σε κουτί με καλό airflow και πιο επιθετικές ρυθμίσεις στα φανακια της και δεν έχει κανένα θέμα θερμοκρασιών, 85 δεν πιάνει ούτε για πλάκα. Τώρα αν έχεις κλειστό κουτί μπροστά και θέλεις πολλή ησυχία προφανώς θα έχεις ανεβασμένες θερμοκρασίες.

Σ΄ευχαριστω.

coolermaster NR400 εχω, δυο fans μπροστα 

Υπαρχει και η ASUS rx6600 που ειναι 10-15 βαθμους πιο ψυχρη αλλα δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτη, γι αυτο ειπα να παω στην sapphire για την οποια διαβαζω πολυ καλα πραγματα πλην θερμοκρασιων 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...