Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν το adrenalin έχει ειδοποίηση για νέα έκδοση, εννοεί νέα έκδοση του προγράμματος ή των drivers? Sorry, άμπαλος :P 

Επεξ/σία από Herald
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, Herald είπε

Όταν το adrenalin έχει ειδοποίηση για νέα έκδοση, εννοεί νέα έκδοση του προγράμματος ή των drivers? Sorry, άμπαλος :P 

Των οδηγών. Οι οποίοι γενικά πάνε πακέτο με το πρόγραμμα, εκτός κι αν "ανοίγεις" το πακέτο.

Τα όποια νέα features/metrics που δεν είναι θέμα οδηγού αλλά προγράμματος, κι αυτά στη νέα έκδοση είναι.

• Like 1

1 minute ago, Πέτρος said:

Των οδηγών. Οι οποίοι γενικά πάνε πακέτο με το πρόγραμμα, εκτός κι αν "ανοίγεις" το πακέτο.

Τα όποια νέα features/metrics που δεν είναι θέμα οδηγού αλλά προγράμματος, κι αυτά στη νέα έκδοση είναι.

Οκ, απλά πέρασα drivers προχτές ξερώ γώ και σήμερα μου έβγαλε ειδοποίηση για νέα έκδοση. Τι διάολο :P 

Επίσης οι παπάρες δεν σε αφήνουν να κάνεις record από το laptop, δεν μου βγαίνει η επιλογή στο adrenalin. Mόνο με xbox gamebar αλλά τα έχω καταργήσει όλα αυτά - windows ghost και έτσι.

8 λεπτά πριν, Herald είπε

Οκ, απλά πέρασα drivers προχτές ξερώ γώ και σήμερα μου έβγαλε ειδοποίηση για νέα έκδοση. Τι διάολο :P 

Είπαμε, εσύ έχεις μπει στο μάτι της Λίζας και σε περιποιείται κατάλληλα. Θα φας τρολάρισμα και τραμπούκισμα από το μηχάνημα που θα είναι ολόδικό σου.

9 λεπτά πριν, Herald είπε

Επίσης οι παπάρες δεν σε αφήνουν να κάνεις record από το laptop, δεν μου βγαίνει η επιλογή στο adrenalin.

Σε κάποια setup έχει απενεργοποιηθεί (δεν θυμάμαι το λόγο), σε κάποια εμφανίζεται αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση των οδηγών.

3 ώρες πριν, Herald είπε

Επίσης οι παπάρες δεν σε αφήνουν να κάνεις record από το laptop, δεν μου βγαίνει η επιλογή στο adrenalin. Mόνο με xbox gamebar αλλά τα έχω καταργήσει όλα αυτά - windows ghost και έτσι.

image.png.71eb2241baf8c363e17a019fc17a0ee2.png

Αυτό δε σ αφήνει να κάνεις?

2 λεπτά πριν, Herald είπε

Όχι δεν έχει καν την καρτέλα record & stream

Θα σου έλεγα να τρέξεις ddu σε safe και μετά να βάλεις πάλι τους τελευταίους (με κλειστό δίκτυο πάντα), αλλά σε λαπιτόπι δεν το συστήνω εύκολα (είσαι και marked for death εσύ).

Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να μην το έχεις το relive, αλλά πάντα υπάρχουν κουλαμάρες.

Σήμερα έκανα απλά απντειτ και το δοκίμασα τώρα που το είπες.

Μάλλον, το λιζάκι στο έκλεισε :) δεν εξηγείτε αλλιώς.

Δεν ξέρω αν βοηθάει. Μάλλον αυτό που σβήνουν τα windows τους αμντε ντραιβερς

• Like 1

18 minutes ago, Aris-leme said:

Σήμερα έκανα απλά απντειτ και το δοκίμασα τώρα που το είπες.

Μάλλον, το λιζάκι στο έκλεισε :) δεν εξηγείτε αλλιώς.

Δεν ξέρω αν βοηθάει. Μάλλον αυτό που σβήνουν τα windows τους αμντε ντραιβερς

Δοκίμασα τις τεχνικές του Ινδού, τώρα απλά τρώει error με το που bootaro στο desktop. Πλώρη για DDU και αμά δεν δουλέψει format και απτήν αρχή :P 

Άντε να μαθαίνουμε και απο υπολογιστές σιγά σιγά.

Οπότε η "σωστή" διαδικασία είναι να κατεβάζω drivers ---> κλείνω το internet ---> εγκαθιστώ drivers ---> ανοίγω internet? Και όταν μου βγάζει update το adrenalin τι κάνω? Το πατάω και όλα καλά?

Στις 22/7/2023 στις 2:41 ΜΜ, Aggeluska είπε

Μαλλον εισαι πολυ τυχερος, διοτι το ιντερνετ ειναι γεματο με θεματα σαν και αυτο. Και εγω ο ιδιος αντιμετωπιζω τα ιδια προβληματα που αναφερονται στο subreddit που εστειλα. Εκανα βεβαια τις προτεινωμενες λυσεις και 2 μερες τωρα δεν εχω θεματα. ελπιζω να στρωσει.

Να, αυτα δεν θελω ρε γαμωτο

Θελω να κανω μια αναβαθμιση για starfield, cyberpunk, forza 8 κλπ και ενω εψαχνα μονο για nvidia κατεληξα πως δεν υπαρχει καν συζητηση για το ποιες ειναι οι καλυτερες επιλογες στο μπατζετ μου και αυτες δεν ειναι nvidia :

ειναι η 6600 στα ~230 ευρω και η 6700xt στα ~340 ευρω.- 

Κολλαω ομως να παρω amd και ο λογος ειναι αυτο το quote. Εχω μαθει με nvidia με μηδενικα προβληματα, αν και το "ισιωσε" πλεον το πραγμα με τις εξωφρενικες τιμες για μετριες καρτες.

5 ώρες πριν, Herald είπε

Οπότε η "σωστή" διαδικασία είναι να κατεβάζω drivers ---> κλείνω το internet ---> εγκαθιστώ drivers ---> ανοίγω internet? Και όταν μου βγάζει update το adrenalin τι κάνω? Το πατάω και όλα καλά?

Όλα αυτά για να περάσεις έναν driver; Γέρασα 10 χρόνια και μόνο που το άκουσα..

1 hour ago, just_a_dude said:

Όλα αυτά για να περάσεις έναν driver; Γέρασα 10 χρόνια και μόνο που το άκουσα..

Να φύγεις να πάς αλλού, η amd δεν είναι για γαερασμένα μυαλά 

• Like 1

7 ώρες πριν, Herald είπε

χρειάζεται να έχει και το κινητό λίγο ποιο μακρυά γιατί άμα σε πάρει κανεις τηλ κάνει παρεμβολές με τα ηχεία και χαλάν οι drivers :P 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...