7nisiotis Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Εθεάθη μία 6950ΧΤ Reference (ASUS) σε "γνωστό" skroutzoμάγαζο στα 668€....
KaRouLi Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Συνεχίζει κάποιος να έχει θέματα με το τερματισμένο vram clock speed σε idle? Δεν είχα πριν μηνες όταν την πρωτοπήρα και ξαφνικά βλέπω να έχω... Με το που βάλω κλασικά το refresh rate στα 120+, τερματίζει. Είμαι με 2k monitor με νέο dp 1.4.
Millennium Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Στις 21/4/2023 στις 12:30 ΠΜ, 7nisiotis είπε Εθεάθη μία 6950ΧΤ Reference (ASUS) σε "γνωστό" skroutzoμάγαζο στα 668€.... https://videocardz.com/newz/amd-radeon-rx-6950xt-drops-to-599-usd-now-at-same-price-as-rtx-4070 1
7nisiotis Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 11 hours ago, Millennium said: https://videocardz.com/newz/amd-radeon-rx-6950xt-drops-to-599-usd-now-at-same-price-as-rtx-4070 1
ReBeLoS Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Στις 23/4/2023 στις 11:33 ΠΜ, KaRouLi είπε Συνεχίζει κάποιος να έχει θέματα με το τερματισμένο vram clock speed σε idle? Δεν είχα πριν μηνες όταν την πρωτοπήρα και ξαφνικά βλέπω να έχω... Με το που βάλω κλασικά το refresh rate στα 120+, τερματίζει. Είμαι με 2k monitor με νέο dp 1.4. Στην περιπτωση μου εχω μια 6700 και ειχα και εγω το θεμα με τα high vram clocks σε 32αρα οθονη με 165hz και μολις ενεργοποιησα το adaptive sync (freesync) τα ρολογια παιζουν κανονικα στο idle χωρις να πειραξω καμμια αλλη ρυθμιση. Με το που απενεργοποιω το adaptive sync ξανα παει στο full οποτε adaptive syn ON σε οποιον εχει τη δυνατοτητα ας το δοκιμασει. 1
KaRouLi Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, ReBeLoS είπε Στην περιπτωση μου εχω μια 6700 και ειχα και εγω το θεμα με τα high vram clocks σε 32αρα οθονη με 165hz και μολις ενεργοποιησα το adaptive sync (freesync) τα ρολογια παιζουν κανονικα στο idle χωρις να πειραξω καμμια αλλη ρυθμιση. Με το που απενεργοποιω το adaptive sync ξανα παει στο full οποτε adaptive syn ON σε οποιον εχει τη δυνατοτητα ας το δοκιμασει. Ευχαριστώ αλλά τελικά ευθύνεται το ότι έχω dual Monitor setup...
ReBeLoS Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Ευχαριστώ αλλά τελικά ευθύνεται το ότι έχω dual Monitor setup... αν κανεις αυτο που εγραψα δεν αλλαζει τιποτα ? Αυριο θα εχω και εγω την δευτερη 32αρα γιαυτο ρωταω.
ilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Στις 23/4/2023 στις 11:33 ΠΜ, KaRouLi είπε Συνεχίζει κάποιος να έχει θέματα με το τερματισμένο vram clock speed σε idle? Δεν είχα πριν μηνες όταν την πρωτοπήρα και ξαφνικά βλέπω να έχω... Με το που βάλω κλασικά το refresh rate στα 120+, τερματίζει. Είμαι με 2k monitor με νέο dp 1.4. Welcome to the club από Day 1 έχω το "πρόβλημα" - σύμφωνα με την amd δεν είναι γιατί με συγκεκριμένα monitors θα έχεις black screens αν ρίξουν τα clocks. Κάποιοι παίζουν με CRU (που και να μειώσει το blanking time πάλι ίσως έχει αστάθειες), τελικά το αφήνω στα 60 για desktop use και το αλλάζω όταν είναι για gaming. Αυτή είναι και η πιο safe λύση imo. Btw με nvidia αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει.
KaRouLi Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 19 ώρες πριν, ReBeLoS είπε αν κανεις αυτο που εγραψα δεν αλλαζει τιποτα ? Αυριο θα εχω και εγω την δευτερη 32αρα γιαυτο ρωταω. Το έχω αναμμένο εξ αρχής το freesync και στην οθόνη και στο λογισμικό και τίποτα. Είναι το dual setup, το συγκεκριμένο το δικό μου. Μπορεί το δικό σου dual setup να μην το έχει! 6 ώρες πριν, ilos είπε Welcome to the club από Day 1 έχω το "πρόβλημα" - σύμφωνα με την amd δεν είναι γιατί με συγκεκριμένα monitors θα έχεις black screens αν ρίξουν τα clocks. Κάποιοι παίζουν με CRU (που και να μειώσει το blanking time πάλι ίσως έχει αστάθειες), τελικά το αφήνω στα 60 για desktop use και το αλλάζω όταν είναι για gaming. Αυτή είναι και η πιο safe λύση imo. Btw με nvidia αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει. Δεν θα μπλέξω με CRU. Ναι, όντως, ειναι η πιο safe λύση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα