Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, azazil1190 said:

Για 120ε παραπάνω επίσης πας σε 6950χτ πολύ πιο δυνατή κάρτα και πιστεύω ότι αξίζει τα 120 παραπάνω 

Συμφωνώ αν και 120 ευρώ δεν είναι λίγα, ακόμα και η 6800 είναι καλύτερη πλέον στα ίδια λεφτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Συμφωνώ αν και 120 ευρώ δεν είναι λίγα, ακόμα και η 6800 είναι καλύτερη πλέον στα ίδια λεφτά.

Οκ αν είσαι πολύ πιεσμένος οικονομικά κοιτάς κάτι άλλο πχ την 6800.

Αλλά πιστεύω ότι αξίζει να δώσεις την παραπάνω διαφορά και με το παραπάνω γιατί με το fsr2 να μπαίνει πλέον στα περισσότερα παιχνίδια,μιλάμε για μια κάρτα που μπορεί να παίξει άνετα 4κ very high-ultra 60++ fps fsr2 quality  το 95% των τίτλων.(άνευ rt)σε κάποια και με rt τύπου far cry6 ,re4 κτλ. Και σίγουρα είναι πολύ πιο future proof από οποία 3070ti/3080/6800/6800xt

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Οκ αν είσαι πολύ πιεσμένος οικονομικά κοιτάς κάτι άλλο πχ την 6800.

Αλλά πιστεύω ότι αξίζει να δώσεις την παραπάνω διαφορά και με το παραπάνω γιατί με το fsr2 να μπαίνει πλέον στα περισσότερα παιχνίδια,μιλάμε για μια κάρτα που μπορεί να παίξει άνετα 4κ very high-ultra 60++ fps fsr2 quality  το 95% των τίτλων.(άνευ rt)σε κάποια και με rt τύπου far cry6 ,re4 κτλ. Και σίγουρα είναι πολύ πιο future proof από οποία 3070ti/3080/6800/6800xt

100% θα έλεγα εγώ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει παιχνίδι αυτή τη στιγμή που να μην έχει min 60fps σε v.high-ultra σε 4Κ fsr2Q χωρίς rt. Καρτάρα ακόμα και σήμερα.

Άμα βγει καλό και ανταγωνιστικό το fsr3 αυξάνεται ακόμα περισσότερο το value της.

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, chrisde είπε

100% θα έλεγα εγώ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει παιχνίδι αυτή τη στιγμή που να μην έχει min 60fps σε v.high-ultra σε 4Κ fsr2Q χωρίς rt. Καρτάρα ακόμα και σήμερα.

Άμα βγει καλό και ανταγωνιστικό το fsr3 αυξάνεται ακόμα περισσότερο το value της.

Αρκεί να δουλευει το fsr3 σε αυτές και γενικά .

Μην κάνει καμία πουστια και η αμδ όπως η Nvidia με το dlss3

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 3

13 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Αρκεί να δουλευει το fsr3 σε αυτές και γενικά .

Μην κάνει καμία πουστια και η αμδ όπως η Nvidia με το dlss3

Όχι αυτό δεν παίζει. Δεν έχει σχέση με το harware, θα είναι 100% software λύση open source, και θα αφορά όλες τις gpu όπως και το fsr2. Το θέμα είναι φυσικά πόσο καλό θα είναι.

• Like 1

19 λεπτά πριν, chrisde είπε

Όχι αυτό δεν παίζει. Δεν έχει σχέση με το harware, θα είναι 100% software λύση open source, και θα αφορά όλες τις gpu όπως και το fsr2. Το θέμα είναι φυσικά πόσο καλό θα είναι.

Καλά ούτε το dlss3 πιστεύω ότι είναι hw.

Αλλά εάν το έδιναν εξ αρχής και στις 2-3 θα έκοβαν πωλήσεις στις 4αρες.

Μάλλον ποτέ δεν θα μάθουμε τι πραγματικά ισχύει με το dlss3

• Like 2

1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Καλά ούτε το dlss3 πιστεύω ότι είναι hw.

Αλλά εάν το έδιναν εξ αρχής και στις 2-3 θα έκοβαν πωλήσεις στις 4αρες.

Μάλλον ποτέ δεν θα μάθουμε τι πραγματικά ισχύει με το dlss3

Κοίτα άμα το δώσουν τελικά στις 2-3 θα δούμε τι fps κερδίζουν σε σχέση με τις 4άρες και με τι οπτικό αποτέλεσμα και θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. 

6 λεπτά πριν, chrisde είπε

Κοίτα άμα το δώσουν τελικά στις 2-3 θα δούμε τι fps κερδίζουν σε σχέση με τις 4άρες και με τι οπτικό αποτέλεσμα και θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. 

Βρε και να το δώσουν θα είναι κατώτερο σε απόδοση από ότι στις 4αρες, κάπως πρέπει να το δικαιολογήσουν.

Θα σου λέει λόγο hw έχεις χαμηλότερη απόδοση σε perf. K image quality και το θέμα είναι εάν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας και δεν είναι περιορισμός από firmware/software.

Εκεί λοιπόν θα δούμε εάν είναι έξυπνη η amd και δώσει απλόχερα το fsr3 για όλες τις κάρτες και τι πουλιά μπορεί να πιάσει ενάντια του ανταγωνισμού dlss3 hw και @@ μεντολες.

θα τα δούμε όλα στο κοντινό μέλλον 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, chrisde είπε

αν ηταν θα το ειχαν δωσει πιστευω, θεωρω πως δεν θα το βγαλουν για 2,3

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

αν ηταν θα το ειχαν δωσει πιστευω, θεωρω πως δεν θα το βγαλουν για 2,3

Ποτέ μην λες ποτέ.

Είναι μια κ@ριολιτσα πονηρή  ο τζενσεν😆 .

Εάν δώσει η αμδ φσρ3 και δουλεύει καλά χωρίς περιορισμούς δια μαγείας θα δουλεύει και το dlss3 σε 2 κ 3 μετά από αναβάθμιση οδηγών και με την βοήθεια software της nvidia.

Όλα αυτά εφόσον έχουν πιάσει τους στόχους πωλήσεων και οι μεν και οι δε.και τους κώλους των καταναλωτών βεβαίως βεβαίως.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ τσίμπησα μια 6950XT και δεν κοιτάζω πίσω μου. δίνω περίπου 40% παραπάνω λεφτά από την 6800 που έχω τώρα για περίπου +30% επιδόσεις. σπάνιο να βρεις τέτοια αναβάθμιση αυτές τις ημέρες.... αρκεί να χωρέσει και στο meshify 2 compact μου επειδή έχω υποστήριξη έως 341 χιλιοστά και η κάρτα που αναμένω είναι 340!!

Επεξ/σία από lefteris nikolopoulos
  • Like 7

51 λεπτά πριν, lefteris nikolopoulos είπε

εγώ τσίμπησα μια 6950XT και δεν κοιτάζω πίσω μου. δίνω περίπου 40% παραπάνω λεφτά από την 6800 που έχω τώρα για περίπου +30% επιδόσεις. σπάνιο να βρεις τέτοια αναβάθμιση αυτές τις ημέρες.... αρκεί να χωρέσει και στο meshify 2 compact μου επειδή έχω υποστήριξη έως 341 χιλιοστά και η κάρτα που αναμένω είναι 340!!

Τι υλοποιηση πηρες? Καλοριζικη

1 λεπτό πριν, enable_your_mind είπε

Τι υλοποιηση πηρες? Καλοριζικη

Πήρα την XFX Speedster Merc 319. Έχει μόνο δύο 8-pin συνδέσεις που μου κάνει εντύπωση γιατί οι περισσότερες 6950XT έχουν και από μία παραπάνω 6 ή 8 pin σύνδεση. Δεν πιστεύω να με περιορίσει πολύ ένα όριο των 375 watt όμως.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...