Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 15/3/2023 στις 9:08 ΠΜ, chrisde είπε

Αυτούς έχω αλλά πιστεύω ότι οι 23.2.2 είναι σταθερότεροι και με καλύτερη απόδοση.

Τους πέρασα όλα καλά δουλεύει ρολόι η 6700xt μου, σε αντίθεση με 5700xt που είχα όπου μου είχαν βγάλει την παναγίτσα οι drivers. 🤣

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Επιτέλους ήρθε η 6750XT. Ένα μόνο θα πω, είναι θηρίο.

Δείτε διαφορά από την 5500XT που είχα(την πουλάω παρεπιπτόντως και μαζί και ένα τροφοδοτικό στις αγγελίες εάν θέλει κάποιος)!

IMG_20230329_195920 (1).jpg

IMG_20230329_195827 (1).jpg

IMG_20230329_195758 (1).jpg

• Like 14

σήμερα μου έβγαλε στο adrenaline update σε 23.4.1, αλλά σε προσπάθειά μου να το κατεβάσω, μου πετάει error 'update failed', που δεν το έχω ξανα συναντήσει.

κανείς με το ίδιο πρόβλημα;

να αναφέρω πως έχω 6800xt...

• Confused 1

31 λεπτά πριν, totomis είπε

σήμερα μου έβγαλε στο adrenaline update σε 23.4.1, αλλά σε προσπάθειά μου να το κατεβάσω, μου πετάει error 'update failed', που δεν το έχω ξανα συναντήσει.

Ναι, το αναφέρουν αρκετοί.

Αν θέλεις κατέβασε κανονικά τον οδηγό από τη σελίδα της amd.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1

2 ώρες πριν, totomis είπε

Και σε μένα αυτό κάνει ( με RX6600). Αλλά κατέβασα τον driver από το site της AMD ( αυτό που έγραψε ο Πέτρος) 

• Confused 1

Καλησπέρες 

Θέλω να πάρω αυτήν, και θέλω γνώμες. Θα παίζω το πολύ σε 1440P. Υπόψη ότι η κάρτα που έχω τώρα είναι μια GTX970 windforce 3 που αγόρασα το 2014  

https://www.digital-master.gr/amd-rx-6xxx-new/62028-sapphire-pulse-amd-radeon-rx-6800-16-gb-gddr6-4895106289987.html?fbclid=IwAR0SOrlcKeqcwTcynEror-vLrMrHW3g217pdtwgmIYgVw4XUS79LeCU-Z3k

Πιστεύω είναι κομπλέ στην τιμή. Από 960 πήγα σε 6600ΧΤ(μεγαλύτερη ήθελα αλλά οι τιμές ήταν.....) και είναι μέρα νύχτα. Ακόμη και σε 2κ μια χαρά είμαι στα γκειμς που παίζω. Εγώ τη 6800-6800ΧΤ τσεκάρω αλλά δεν ξέρω αν αξίζει αυτή τη στιγμή περιμένοντας τις καινούργιες AMD NVIDIA. Αν θες κάρτα 2κ τώρα τώρα, τότε με κλειστά μάτια, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο(γνώμη μου).

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/4/2023 στις 4:20 ΜΜ, totomis είπε

Εδώ κατέβηκε κανονικά από το AMD Software, ως συνήθως...

Επεξ/σία από Occultist
  • Like 1

Έγινε σιωπηλή αντικατάσταση του οδηγού με νεότερο με το ίδιο όνομα. Πρέπει να διόρθωσαν εσωτερικά και το ζήτημα με το συγκεκριμένο κόλλημα.

29 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Σαν σύγκριση καρτών δεν λέει το παραμικρό, αυτό έλειπε κιόλας.

Στο επίπεδο ουσίας (τιμής, δηλαδή), ότι καταλαβαίνει ο καθένας.

• Like 2

15 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Σαν σύγκριση καρτών δεν λέει το παραμικρό, αυτό έλειπε κιόλας.

Στο επίπεδο ουσίας (τιμής, δηλαδή), ότι καταλαβαίνει ο καθένας.

Σε απόδοση ράστερ 1080p/1440p και λιγότερο σε 4κ ,η 6900xtxh-6950xt ήταν και είναι ο αντίπαλος των 3090/3090ti και φυσικά σε 1080p-1440p οι πρώτες ήταν μπροστά σε όποιο παιχνίδι είχα δοκιμάσει άνευ rt και σε 4κ επίσης ήταν πολύ κοντά ανάλογα τον τίτλο.Ειδικα με oc ξεφευγανε κατά πολύ από τις αντίστοιχες nvidia.

Εννοείται πως  δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης σε τιμή απόδοση μεταξύ των 3070ti κ 6950χτ εφόσον το πάμε βάση MSRP αλλά και βάσης απόδοσης.Ειναι σαν να συγκρίνεις 3070ti vs 3090/3090ti.

Εάν κάποιος βρίσκει τις παραπάνω στο ίδιο εύρος τιμής εννοείται πως θα πάει στην 6950χτ , ειδάλλως είναι άκυρη η οποία σύγκριση μεταξύ των δύο .

• Like 3

Ελλάδα η 3070Τι είναι στα ίδια λεφτά με την 6800, η ποιο φτηνή 6950ΧΤ είναι κάπου στα 120 ευρώ παραπάνω από την ποιο φτηνή 3070Τι (Manli). Ευρώπη η διαφορά ξεκινά από τα 90 ευρώ.

11 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Ελλάδα η 3070Τι είναι στα ίδια λεφτά με την 6800, η ποιο φτηνή 6950ΧΤ είναι κάπου στα 120 ευρώ παραπάνω από την ποιο φτηνή 3070Τι (Manli). Ευρώπη η διαφορά ξεκινά από τα 90 ευρώ.

Για 120ε παραπάνω επίσης πας σε 6950χτ πολύ πιο δυνατή κάρτα και πιστεύω ότι αξίζει τα 120 παραπάνω 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...