Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Ναι, στον Πίνακα Ελέγχου στο Power options, το fast startup ήταν τικαρισμένο. Το αποεπέλεξα. Λες να ευθύνεται αυτό?

Θα σου απαντήσει κι ο ίδιος προφανώς, αλλά είναι γνωστό θέμα εδώ και αρκετά χρόνια.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Ναι, στον Πίνακα Ελέγχου στο Power options, το fast startup ήταν τικαρισμένο. Το αποεπέλεξα. Λες να ευθύνεται αυτό?

Ναι οπως αναφερθηκε γνωστο θεμα που παιζει εδω και χρονια.. Τωρα θα εισαι μια χαρα

• Thanks 1

Καλησπέρα, χρησιμοποιείτε την εφαρμογή amd link από κινητό? Πραγματικά τον τελευταίο καιρό που ξεκίνησα να βλέπω από κινητό μετρήσεις μου έχει σπάσει τα νεύρα. Το καλό σενάριο είναι να συνδέεται και να αποσυνδέεται κάθε 2-3 λεπτά. Το κακό σενάριο να μη συνδέεται καθόλου. Έχω εγώ κάποιο θέμα ή είναι γενικό το κακό? 

Μόλις τώρα, Tigio13 είπε

Καλησπέρα, χρησιμοποιείτε την εφαρμογή amd link από κινητό? Πραγματικά τον τελευταίο καιρό που ξεκίνησα να βλέπω από κινητό μετρήσεις μου έχει σπάσει τα νεύρα. Το καλό σενάριο είναι να συνδέεται και να αποσυνδέεται κάθε 2-3 λεπτά. Το κακό σενάριο να μη συνδέεται καθόλου. Έχω εγώ κάποιο θέμα ή είναι γενικό το κακό? 

Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά από όσο είδα κάποια στιγμή υπάρχει θέμα στις τελευταίες εκδόσεις των οδηγών.

Λογικά είναι στα προς διόρθωση.

Το app της amd εχει να κανεις overclock ειτε gpu ειτε vram . 

Διαβασα στο νετ για το τι κανει το καθε ενα .......και ομως ......δεν καταλαβα !!!

Ποιος μπορεί να μου πει την διαφορά κ τι χρειάζεται να κάνουμε αν θέλουμε κ χρειαζόμαστε. 

Κ αν καταλάβω θα το πω !

6 ώρες πριν, georgerapp είπε

Το app της amd εχει να κανεις overclock ειτε gpu ειτε vram . 

Διαβασα στο νετ για το τι κανει το καθε ενα .......και ομως ......δεν καταλαβα !!!

Ποιος μπορεί να μου πει την διαφορά κ τι χρειάζεται να κάνουμε αν θέλουμε κ χρειαζόμαστε. 

Κ αν καταλάβω θα το πω !

Ποια κάρτα έχεις ? googlαρε την μαζί με το adrenaline overclock, σίγουρα θα έχει και video.

Απείρως ποιο εύκολο από το msi afterburner

2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Ποια κάρτα έχεις ? googlαρε την μαζί με το adrenaline overclock, σίγουρα θα έχει και video.

Απείρως ποιο εύκολο από το msi afterburner

Rx 6700 , το εχω δει , δεν έχω καταλάβει σε τι βοηθάει το να ανεβάσεις την gpu και σε τι την vram . Γιατί το adrenaline αφήνει ένα απο τα 2 νά κανείς. 

Δεν το χρειάζομαι βέβαια , απλα για να ξέρω . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Rx 6700 , το εχω δει , δεν έχω καταλάβει σε τι βοηθάει το να ανεβάσεις την gpu και σε τι την vram . Γιατί το adrenaline αφήνει ένα απο τα 2 νά κανείς. 

Δεν το χρειάζομαι βέβαια , απλα για να ξέρω . 

Έχεις μπερδευτεί. Αυτά που λες ότι σε "αφήνει" είναι απλά το auto oc που έχει, το οποίο είναι αδιάφορο.

Έχει full manual mode για τα πάντα (τάση κ συχνότητα) σε μνήμη, πυρήνα και ανεμιστήρες μαζί, σε όποιο συνδυασμό επιθυμείς και σου δουλέψει.

Υπάρχουν ατελείωτα πολύ απλά και επεξηγηματικά videos, αν θες όντως να ασχοληθείς.

Δες το παρακάτω, πχ

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 3
  • Thanks 1

Καλησπερα μπορω vα ρωτησω κατι?Εχω μια gigabyte rx 6700xt gaming oc και οταν παιζω το gow θερμοκρασια κομβου λεει απο 80-82 μπορει και 83 καμια φορα τι ειναι η θερμοκρασια κομβου και αν ειναι νορμαλ ενω τρεχουσα θερμ/σια gpu 65-68.

Σε idle ειναι 45 και 47 αντιστοιχα.

ευχαριστω

Νομιζω αυτο μετα το τελευταιο update 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα οι τελευταιοι adrenaline μου κανουν κατι που ποτε δεν ειχα δει.Εχω κανει custom overoclock προφιλ κάθε φορά που ξεκινάω το pc φορτώνει το στοκ και αναγκαστικά φορτώνω το προφιλ χειροκίνητα

Επεξ/σία από alldaynews

30 λεπτά πριν, alldaynews είπε

εμενα οι τελευταιοι adrenaline μου κανουν κατι που ποτε δεν ειχα δει.Εχω κανει custom overoclock προφιλ κάθε φορά που ξεκινάω το pc φορτώνει το στοκ και αναγκαστικά φορτώνω το προφιλ χειροκίνητα

Για κάθε ενδεχόμενο ρίξε μια ματιά μήπως έχει επαναφέρει κάποια ρύθμιση (πx fastboot) η όποια τελευταία ενημέρωση των Win.

1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Για κάθε ενδεχόμενο ρίξε μια ματιά μήπως έχει επαναφέρει κάποια ρύθμιση (πx fastboot) η όποια τελευταία ενημέρωση των Win.

τώρα  που το λες μαλλον ειναι το fastboot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...