Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

ρε διαφορες στους drivers τεσταρες ? 

Οχι δεν ξανα περασα τους παλιους ειπα αφου εκατσαν καλα μην γινει τιποτα μετα και φαμε κανα bsod και παμε για format που βλεπω οτι εχουν πολυ το θεμα τους φοβηθηκα με λιγα λογια για ξανα περασμα. Βλεπω τα benchmarks που υπαρχουν που ειναι με παλιους drivers και ειναι παραπανω τα νουμερα αρκετα. Σε λιγο τεσταρω και exodus. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Οχι δεν ξανα περασα τους παλιους ειπα αφου εκατσαν καλα μην γινει τιποτα μετα και φαμε κανα bsod και παμε για format που βλεπω οτι εχουν πολυ το θεμα τους φοβηθηκα με λιγα λογια για ξανα περασμα. Βλεπω τα benchmarks που υπαρχουν που ειναι με παλιους drivers και ειναι παραπανω τα νουμερα αρκετα. Σε λιγο τεσταρω και exodus. 

εχεις cp? αν ναι ριξε ενα benchmark σε ultra , psycho rt  1080p  χωρις fsr.

22 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

εχεις cp? αν ναι ριξε ενα benchmark σε ultra , psycho rt  1080p  χωρις fsr.

CP δεν εχω θα κατεβασω ενα release μονο για bench να δουμε εκει τι γινετε. Ξανα κατεβαζω τωρα το metro δεν ειδα στο menu της enchanced benchmark λεω δεν θα εχει και το εκανα unistall. Ξεκιναω να κατεβαζω την κανονικη και ψαχνω βλεπω το bench ειναι μεσα στο φακελο του παιχνιδιου οποτε αντε παλι κατεβασμα της enchanced. Βαζω και 2077 αν ειναι και far cry 6 που εχει free weekend απο uplay. 

• Like 1

24 λεπτά πριν, Arkin είπε

CP δεν εχω θα κατεβασω ενα release μονο για bench να δουμε εκει τι γινετε. Ξανα κατεβαζω τωρα το metro δεν ειδα στο menu της enchanced benchmark λεω δεν θα εχει και το εκανα unistall. Ξεκιναω να κατεβαζω την κανονικη και ψαχνω βλεπω το bench ειναι μεσα στο φακελο του παιχνιδιου οποτε αντε παλι κατεβασμα της enchanced. Βαζω και 2077 αν ειναι και far cry 6 που εχει free weekend απο uplay. 

πάρε έναν hdd 3-4tb να ησυχάσεις αδερφέ! 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dreamerchris είπε

πάρε έναν hdd 3-4tb να ησυχάσεις αδερφέ! 

12 HDD εχω εξωτερικους καμια 50TB συνολικα απο το 2008 που αρχισα να τους αγοραζω παιζει να εχω δωσει 1200 ανετα μεχρι σημερα για HDD. Αλλα μονο SSD εδω και λιγα χρονια ετσι τους εχω παρατημενους ειναι και 3.5" ουτε για αστειο δεν ξανα παιδευομαι με HDD ουτε καν για ταινιες. 2 nvme 1TB o καθενας και εναν ssd στο συστημα και εχω ηρεμισει με οποια θεματα. Για μελλοντικα καποια μητρικη με 3 M2 υποδοχες να κουμπωθουν 3 απο 2TB ο καθενας και τελος για αρκετα χρονια. 

Επεξ/σία από Arkin

8 λεπτά πριν, Arkin είπε

12 HDD εχω εξωτερικους καμια 50TB συνολικα απο το 2008 που αρχισα να τους αγοραζω παιζει να εχω δωσει 1200 ανετα μεχρι σημερα για HDD. Αλλα μονο SSD εδω και λιγα χρονια ετσι τους εχω παρατημενους ειναι και 3.5" ουτε για αστειο δεν ξανα παιδευομαι με HDD ουτε καν για ταινιες. 2 nvme 1TB o καθενας και εναν ssd στο συστημα και εχω ηρεμισει με οποια θεματα. Για μελλοντικα καποια μητρικη με 3 M2 υποδοχες να κουμπωθουν 3 απο 2TB ο καθενας και τελος για αρκετα χρονια. 

πως γκεγκεν τότε να διαγράφεις παιχνίδια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, dreamerchris είπε

πως γκεγκεν τότε να διαγράφεις παιχνίδια;

Παντα μενουν 3-4-5 το πολυ παιχνιδια στο pc τερματιζονται delete και μετα ξανα install καινουργια. Παλιοτερα ειχα 30 μεσα και δεν επαιζα κανενα μολις καταλαβα το λαθος μου install λιγα τερματισμος και παμε σε αλλα. Απο τοτε παιζω οτι εχω κανει install και ποτε δεν κραταω καποιο εφοσον τερματιστει μιας και το backlog ειναι ηδη τεραστιο. Σε HDD εχω 10 χρονια να βαλω παιχνιδι και στο laptop πριν το desktop ssd ειχα. Δεν παλευονται τα loading ουτε για αστειο. Επισης πανε και οι εποχες με την καημενη 2αρα vdsl που ηταν χελωνα. Τωρα με τα 100+ και το μεγιστο του steam δεν θελει χρονο ακομα και 100+gb να ειναι το παιχνιδι.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Παντα μενουν 3-4-5 το πολυ παιχνιδια στο pc τερματιζονται delete και μετα ξανα install καινουργια. Παλιοτερα ειχα 30 μεσα και δεν επαιζα κανενα μολις καταλαβα το λαθος μου install λιγα τερματισμος και παμε σε αλλα. Απο τοτε παιζω οτι εχω κανει install και ποτε δεν κραταω καποιο εφοσον τερματιστει μιας και το backlog ειναι ηδη τεραστιο. Σε HDD εχω 10 χρονια να βαλω παιχνιδι και στο laptop πριν το desktop ssd ειχα. Δεν παλευονται τα loading ουτε για αστειο. 

τεσπα το τραβήξαμε το thread ως τον άρη και πίσω αλλά εννωούσα ότι παιχνίδι δεν παίζεις να το αποθηκεύεις σε hdd και μόλις θες να το παίξεις να το κάνεις ένα restore/copy paste σε ssd, πολλά παιχνίδια απλά κάνεις copy paste στο σωστό σημείο ξεκινάς τον Launcher και τα βρίσκει και κάνει τα απαραίτητα update και είσαι έτοιομος

Πέρασα day 1 τους νέους drivers (6650XT, 5600X, 16GB RAM) και τρεις φορές που πήγε αυτόματα σε sleep, το σύστημα έπεσε σε κώμα. Όλα τα λαμπάκια ανοιχτά, αλλά τίποτα στην οθόνη και γενικά καμία απόκριση. Ούτε το power/reset button δούλευαν, αφού αναγκάστηκα να κλείσω βίαια το σύστημα από το τροφοδοτικό.

Όταν μπούταρε την τρίτη φορά δε φόρτωσε καν τους drivers και ήμουν με την safe mode ανάλυση. Kάνω restart το οποίο πήρε κανά δεκάλεπτο και το σύστημα επανήλθε στα φυσιολογικά του. Factory reset, ξαναπέρασμα drivers και έβαλα να μην κάνει sleep ποτέ.

Θα δούμε πώς θα πάει αν και δεν είδα σε γρήγορο ψάξιμο κάποιον άλλον να έχει παρόμοιο θέμα.

8 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Πέρασα day 1 τους νέους drivers (6650XT, 5600X, 16GB RAM) και τρεις φορές που πήγε αυτόματα σε sleep, το σύστημα έπεσε σε κώμα. Όλα τα λαμπάκια ανοιχτά, αλλά τίποτα στην οθόνη και γενικά καμία απόκριση. Ούτε το power/reset button δούλευαν, αφού αναγκάστηκα να κλείσω βίαια το σύστημα από το τροφοδοτικό.

Όταν μπούταρε την τρίτη φορά δε φόρτωσε καν τους drivers και ήμουν με την safe mode ανάλυση. Kάνω restart το οποίο πήρε κανά δεκάλεπτο και το σύστημα επανήλθε στα φυσιολογικά του. Factory reset, ξαναπέρασμα drivers και έβαλα να μην κάνει sleep ποτέ.

Θα δούμε πώς θα πάει αν και δεν είδα σε γρήγορο ψάξιμο κάποιον άλλον να έχει παρόμοιο θέμα.

Disable MPO

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...