hocico0777 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Όσοι έχετε θέμα με black screens κλπ, αν θέλετε ρίχτε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο. https://forums.guru3d.com/threads/disabling-mpo-multiplace-overlay-can-improve-some-desktop-apps-flicker-or-stutter-issues.445266/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις διάβασα ότι όντως οι νέοι drivers έδωσαν μεγάλο boost στο 2077 με RT στην 6900xt και επιβεβαιώνει το 3d mark dxr benchmark. Δεν ξέρω τι μαγικά έκαναν και έδωσαν αυτό το boost στο ray tracing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Στις 8/2/2023 στις 10:28 ΜΜ, sozz είπε από όταν έβαλα τους 22.11.2 παθαίνω το ίδιο όταν πάω από 1150->1100 mV μετά από κανένα μισάωρο. οπότε περίμενε μπας και βγάλουν κανένα καινούργιο driver 😆 έχω την εντύπωση ότι το διορθώσανε επιτέλους, θα περιμένω βέβαια λίγο καιρό αλλά μέχρι τώρα όλα καλά 😁 αυτό ξεκίνησε από τον 22.11.2 πριν δεν είχα θέμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, alxnt είπε Μακάρι να φτιαχτεί και το visual noise που κάνει όταν ξεκινάει να τρέχει fullscreen applications και όταν βγαίνει από αυτές και επίσης όταν ανοίγω την 3η οθόνη. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δείχνει να έφτιαξε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, sozz είπε έχω την εντύπωση ότι το διορθώσανε επιτέλους, θα περιμένω βέβαια λίγο καιρό αλλά μέχρι τώρα όλα καλά 😁 αυτό ξεκίνησε από τον 22.11.2 πριν δεν είχα θέμα Τέτοια λέγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 sorry αλλα έχω χάσει επεισόδια... βγάλανε καινούργιο driver? γιατί εμενα είναι ακόμα με τον 22.11.2 και δε βγάζει update από τον adrenalin 6800xt έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phaethonas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, Tambas91 είπε sorry αλλα έχω χάσει επεισόδια... βγάλανε καινούργιο driver? γιατί εμενα είναι ακόμα με τον 22.11.2 και δε βγάζει update από τον adrenalin 6800xt έχω Τι έχεις βάλει να βλέπει όλα τα updates η μόνο τα recommended; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, Phaethonas είπε Τι έχεις βάλει να βλέπει όλα τα updates η μόνο τα recommended; είχα μονο recommended το άλλαξα και κομπλέ thnx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>>Morpheus>> Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 29 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Τρομερος ο νεος driver! 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, Phaethonas είπε Τι έχεις βάλει να βλέπει όλα τα updates η μόνο τα recommended; Εγώ το έχω recommended + optional και δεν το βλέπει! Περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Κανένα συγκριτικό σε RT τίτλους (ειδικά CP) με τους νέους οδηγούς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Από χθες με τους καινούργιους, το πρόβλημα με το youtube φαίνεται να φτιάχτηκε. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Και στα σχόλια στο πιο πάνω βίντεο λένε αρκετοί ότι είδαν μεγάλα boost σε αρκετά παιχνίδια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexandrosKle Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Και εγώ στο αντίστοιχο thread του techpowerup βρήκα αυτό εδώ. Δεν έχω και κάποιο παιχνίδι έτοιμο αυτή την στιγμή να τεστάρω με rt, μόνο το far cry 6 που είναι κυρίως cpu bound. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα