Πέτρος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, Arkin είπε Τι εχουμε εδω. Θα εχει πλακα να ισχυει. Old drivers vs new drivers τους χθεσινους. Τρελο boost στο Directx raytracing benchmark του 3D Mark. Αν οντως ισχυει ειναι απιστευτο boost και μακαρι αλλα θα δουμε και στα νεα benchmarks με ray tracing στα παιχνιδια τι γινεται. 40% πανω boost στο RT. Δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο. Είτε κάποια ρύθμιση την τρέχει "περίεργα" ο οδηγός είτε πρόκειται για το γνωστό θέμα των κονσέρβα-bench...γίνεται ποστιά με ειδική για αυτά βελτιστοποίηση που δεν αντιστοιχεί ποτέ σε real-life.
Arkin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο. Είτε κάποια ρύθμιση την τρέχει "περίεργα" ο οδηγός είτε πρόκειται για το γνωστό θέμα των κονσέρβα-bench...γίνεται ποστιά με ειδική για αυτά βελτιστοποίηση που δεν αντιστοιχεί ποτέ σε real-life. Το πιθανοτερο βεβαια ειναι 3D mark οποτε σιγουρα εχει μια βαση αλλα μενει να δουμε και παραπανω πανω σε αυτο. Αν οντως ισχυει κατι τετοιο αυριο μεθαυριο θα βουιξει ο τοπος.
dreamerchris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο. Είτε κάποια ρύθμιση την τρέχει "περίεργα" ο οδηγός είτε πρόκειται για το γνωστό θέμα των κονσέρβα-bench...γίνεται ποστιά με ειδική για αυτά βελτιστοποίηση που δεν αντιστοιχεί ποτέ σε real-life. αφού βλέπουμε βελτίωση σε πολλές κάρτες και πολλά games λογικά κάπου στη μέση είναι η αλήθεια, το 3D Mrk RT είναι συνθετικό οπότε με βελτίωση στο driver για RT σίγουρα δίνει και στο συνθετικο πολύ περισσότερο από αληθινή περίπτωση παιχνιδιού
Πέτρος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Τους πέρασε κανείς σε 6ρα κάρτα? Το έχω στο πρόγραμμα για πιο αργά. Τίποτα περίεργο?
Arkin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Τους πέρασε κανείς σε 6ρα κάρτα? Το έχω στο πρόγραμμα για πιο αργά. Τίποτα περίεργο? Τους περασα εχει κανα 2ωρο ολα δουλευουν ρολοι. Κρατηστε backup τα προφιλ απο OC που εχετε μιας και διαγραφονται. Τα ξανα κανετε paste στο local/amd/radeonsoftware και ειστε ετοιμοι. Τα υπολοιπα τα κρατησε ολα ρυθμισεις κτλ. 3
b1LLy23 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Τους περασα εχει κανα 2ωρο ολα δουλευουν ρολοι. Κρατηστε backup τα προφιλ απο OC που εχετε μιας και διαγραφονται. Τα ξανα κανετε paste στο local/amd/radeonsoftware και ειστε ετοιμοι. Τα υπολοιπα τα κρατησε ολα ρυθμισεις κτλ. πάντα με ddu βγάζουμε τα προηγούμενα σωστός?!
Aris-leme Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ έκανα απλά απντέιτ απο το αντρεναλιν και το προφίλ που είχα με αντεβολτ εκεί είναι. Δεν άλλαξε κάτι σε ρυθμίσεις μου 1
Arkin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, b1LLy23 είπε πάντα με ddu βγάζουμε τα προηγούμενα σωστός?! Οχι DDU μονο οταν αλλαζουμε καρτα γραφικων ειδικα αλλης εταιριας ειναι απαραιτητο. Στο σημερινο driver πατησα να κανει το προγραμμα της amd unistall τους προηγουμενους εκανε restart το pc και install οι νεοι κρατοντας τις ρυθμισεις μου μονο τα OC/UV profile σβηστηκαν αλλα τα κρατησαν και απλα εκανα copy paste και τελος. Φευγουν και οι ρυθμισεις απο MPT για οσους το εχετε πειραξει και απο εκει σε καθε driver update. 2
sofakipoison Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Εχει κανείς αλλος μαυρισματα οθονης στα καλα καθουμενα με την rx6000 σειρα? Τοσα χρονια amd Πρωτη φορα τοσα κρασαρισματα και χωρις να τρεχεις games. Καπου ειχα διαβασει ότι γενικα εχουν θεματακι
sozz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, sofakipoison είπε Εχει κανείς αλλος μαυρισματα οθονης στα καλα καθουμενα με την rx6000 σειρα? Τοσα χρονια amd Πρωτη φορα τοσα κρασαρισματα και χωρις να τρεχεις games. Καπου ειχα διαβασει ότι γενικα εχουν θεματακι δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο πόσο καιρό την έχεις ? έχεις πειράξει τίποτα από το adrenalin ?
Armoral Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 https://www.hardwaretimes.com/amd-radeon-rx-6000-gpus-up-to-40-faster-in-ray-tracing-with-new-adrenalin-driver-update/ Σχετικά με αυτό που συζητάτε.
Aris-leme Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Διαφορές δεν είδα μέχρι τώρα. Ούτε κάποιο πρόβλημα. Λίγο σαιμπερμπακ δοκίμασα και απλά γκειμς που έχω. Βέβαια, μια ταπεινή 6600ΧΤ έχω.
sofakipoison Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, sozz είπε δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο πόσο καιρό την έχεις ? έχεις πειράξει τίποτα από το adrenalin ? Τιποτα μονο την καμπυλη του ανεμιστήρα. Και ξεκινησε απο την πρωτη μερα. Εγω εχω την 6700 Περιεργο γτ και αλλοι με παρομιες καρτες αναφεραν κρασαρισματα
dreamerchris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, sofakipoison είπε Τιποτα μονο την καμπυλη του ανεμιστήρα. Και ξεκινησε απο την πρωτη μερα. Εγω εχω την 6700 Περιεργο γτ και αλλοι με παρομιες καρτες αναφεραν κρασαρισματα έχεις xmp on? για δοκίμασε χωρίς xmp στις ram ο αδερφός μου έχει θέματα με xmp
Arkin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 48 λεπτά πριν, Armoral είπε https://www.hardwaretimes.com/amd-radeon-rx-6000-gpus-up-to-40-faster-in-ray-tracing-with-new-adrenalin-driver-update/ Σχετικά με αυτό που συζητάτε. Οπως ειπα θα εχει πλακα να ισχυει 100% αυτο. 40% προφανως δεν θα ειναι σε καμια περιπτωση στα παιχνιδια αλλα και 20% να ειναι πανω θα κανει τη διαφορα εκει που πρεπει. Βλεπω αρκετους με BSODS στο reddit δεν ξερω τι ακριβως πηγε λαθος η σε ποιον συνδιασμο hardware συμβαινει αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα