sozz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, KaRouLi είπε 22.11.2 και εγώ εδώ. Εσύ αλλάζεις όμως mV, εγώ το fan curve. Έχουν συσχέτιση μεταξύ τους? τι να σου πω , εγώ έχω fan curve δικό μου αλλά μόνο στα mV κρασάρει
KaRouLi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, sozz είπε τι να σου πω , εγώ έχω fan curve δικό μου αλλά μόνο στα mV κρασάρει Είναι εύκολο να το βγάλεις μια φώτο για να το δοκιμάσω, να δω αν κρασάρει από αυτό ή αν ευθύνεται κάτι άλλο?
hocico0777 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 21 ώρες πριν, KaRouLi είπε Καλησπέρα - ξανά- στην παρέα. Αντιμετωπίζει κανείς θέμα με freeze, όταν βάλω manual tuning για το πόσο θα ανεβαίνουν οι ανεμιστήρες ανάλογα με τη θερμοκρασία? Μου freezάρει, και μετά λέει "Default Radeon Wattman settings have been restored due to an unexpected system failure". Τόσο καιρό ήμουν stable, αλλά εχθες άλλαξα το tuning για να μην ανεβάζει θερμοκρασίες, και πριν λίγο είχα αυτό το θέμα. Από το γουγκλάρισμα που έκανα, δεν είδα να λένε κάτι για gpu κάτι... Μου το έχει κάνει κι εμένα κάποιες φορές και όχι μόνο σε gaming. Κάποια φορά μου το πέταξε όταν άνοιξα τον υπολογιστή μετά απο διακοπή ρεύματος. Κάποιες μέρες μετά έφαγα και μπλέ οθόνη που δε θυμάμαι τι έλεγε αλλά επανεκίνησε μόνος του κι ολα εντάξει μέχρι την επόμενη μέρα που δεν μπουταρε καν γιατί είχε 'χαλάσει΄ ο driver. Μετά μπούταρε με αυτόν που βάζουν τα windows και τον ξαναεγκατεστησα. Εννοείται το θέμα με τα ρολόγια μνήμης και gpu hardware accelaration στους browser παραμένει. Κατα τα άλλα πολύ σταθερος ο 22.11.2 😒 3
Occultist Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Στις 9/2/2023 στις 8:34 ΜΜ, hocico0777 είπε Μου το έχει κάνει κι εμένα κάποιες φορές και όχι μόνο σε gaming. Κάποια φορά μου το πέταξε όταν άνοιξα τον υπολογιστή μετά απο διακοπή ρεύματος. Κάποιες μέρες μετά έφαγα και μπλέ οθόνη που δε θυμάμαι τι έλεγε αλλά επανεκίνησε μόνος του κι ολα εντάξει μέχρι την επόμενη μέρα που δεν μπουταρε καν γιατί είχε 'χαλάσει΄ ο driver. Μετά μπούταρε με αυτόν που βάζουν τα windows και τον ξαναεγκατεστησα. Εννοείται το θέμα με τα ρολόγια μνήμης και gpu hardware accelaration στους browser παραμένει. Κατα τα άλλα πολύ σταθερος ο 22.11.2 😒 Υπόψιν, το wattman έχει την ίδια αντίδραση ακόμα και αν η αστάθεια προέρχεται από το υπόλοιπο σύστημα - όχι απαραίτητα από την κάρτα... 3
hocico0777 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δεν έχει κανένα πρόβλημα το σύστημα όπως και η κάρτα. Η amd με τους drivers της δε μας τα λέει καλά. Και για να μην γκρινιάζω μόνο έχουν περάσει 8 μέρες από όταν έγινε αυτό κι όλα καλά μέχρι στιγμης,δεν έχει ξαναεμφανιστει ο wattman .
filipprin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Καλο θα ηταν οσοι εχουν προβλημα να αναφερουν και τι windows τρεχουν
Occultist Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, hocico0777 είπε Δεν έχει κανένα πρόβλημα το σύστημα όπως και η κάρτα. Η amd με τους drivers της δε μας τα λέει καλά. Και για να μην γκρινιάζω μόνο έχουν περάσει 8 μέρες από όταν έγινε αυτό κι όλα καλά μέχρι στιγμης,δεν έχει ξαναεμφανιστει ο wattman . Έτσι λένε όλοι που νομίζουν ότι οι κλόκες είναι τσάμπα και αυτονόητες. Ότι στοίχημα θες ότι αν τα γυρίσεις ΟΛΑ stock (ΚΑΙ τις μνήμες που έχεις πάνω από το όριο του imc) και κάνεις repair system files, μετά δεν θα κάνει ΚΙΧ το σύστημα...
sozz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Occultist είπε Έτσι λένε όλοι που νομίζουν ότι οι κλόκες είναι τσάμπα και αυτονόητες. Ότι στοίχημα θες ότι αν τα γυρίσεις ΟΛΑ stock (ΚΑΙ τις μνήμες που έχεις πάνω από το όριο του imc) και κάνεις repair system files, μετά δεν θα κάνει ΚΙΧ το σύστημα... καλά μας έπεισες τώρα 🤣 Στις 8/2/2023 στις 11:13 ΜΜ, KaRouLi είπε Είναι εύκολο να το βγάλεις μια φώτο για να το δοκιμάσω, να δω αν κρασάρει από αυτό ή αν ευθύνεται κάτι άλλο? ανάλογα την κάρτα που έχεις ρυθμίζεις και τα φαν πως να τρέχουν δεν έχουν όλες το ίδιο σύστημα ψύξης
hocico0777 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 14 ώρες πριν, Occultist είπε Έτσι λένε όλοι που νομίζουν ότι οι κλόκες είναι τσάμπα και αυτονόητες. Ότι στοίχημα θες ότι αν τα γυρίσεις ΟΛΑ stock (ΚΑΙ τις μνήμες που έχεις πάνω από το όριο του imc) και κάνεις repair system files, μετά δεν θα κάνει ΚΙΧ το σύστημα... 10400f επεξεργαστή έχω,την κάρτα δεν την έχω πειράξει εκτός από το fan curve και τις μνήμες τις έχω σε xmp σε αυτόματη ρύθμιση του bios. Τωρα να μας πείσεις όλους όσους έχουμε θεματάκια με τις κάρτες ότι δεν φταίνε οι drivers αλλά το όποιο oc έχουμε κάνει στο σύστημά μας κομματάκι δύσκολο. Του έκανα και ένα repair system files μιας που το ανέφερες.
Pwpwpw Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, hocico0777 είπε 10400f επεξεργαστή έχω,την κάρτα δεν την έχω πειράξει εκτός από το fan curve και τις μνήμες τις έχω σε xmp σε αυτόματη ρύθμιση του bios. Τωρα να μας πείσεις όλους όσους έχουμε θεματάκια με τις κάρτες ότι δεν φταίνε οι drivers αλλά το όποιο oc έχουμε κάνει στο σύστημά μας κομματάκι δύσκολο. Του έκανα και ένα repair system files μιας που το ανέφερες. Λίγες σελίδα πίσω που είχα αναφέρει ότι σε φρεσκο εγκατεστημένα windows 11 ο adrenaline σε άκυρες στιγμές γινετε φάντασμα και εξαφανίζεται από το context menu των windows( δεξί κλικ μενού) και κλείνει και από τις διεργασίες με αποτέλεσμα να χάνεται το όποιο profile είναι φορτωμένο, το πόρισμα ήταν ότι μάλλον φταίνε τα windows και ότι ο adrenaline driver είναι μια χαρά.Προφανως στοκ η καρτα στην περίπτωση μου δεν έγινε ποτε κανενα oc. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από Pwpwpw
b1LLy23 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2k low / med settings Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από b1LLy23 1
sozz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Λίγες σελίδα πίσω που είχα αναφέρει ότι σε φρεσκο εγκατεστημένα windows 11 ο adrenaline σε άκυρες στιγμές γινετε φάντασμα και εξαφανίζεται από το context menu των windows( δεξί κλικ μενού) και κλείνει και από τις διεργασίες με αποτέλεσμα να χάνεται το όποιο profile είναι φορτωμένο, το πόρισμα ήταν ότι μάλλον φταίνε τα windows και ότι ο adrenaline driver είναι μια χαρά.Προφανως στοκ η καρτα στην περίπτωση μου δεν έγινε ποτε κανενα oc. εγώ είμαι με 10 και αυτό που αναφέρεις μου έχει συμβεί σε προηγούμενους drivers , οπότε δεν μπορώ να καταλάβω ποιος έβγαλε το πόρισμα ο,τι φταίνε τα windows , απλά μια φτιάχνουν το ένα και χαλάνε το άλλο. να συμπληρώσω όλες οι αλλαγές σε drivers γίνονται με ddu 2
KaRouLi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Στις 11/2/2023 στις 8:21 ΜΜ, sozz είπε ανάλογα την κάρτα που έχεις ρυθμίζεις και τα φαν πως να τρέχουν δεν έχουν όλες το ίδιο σύστημα ψύξης Νόμιζα ότι είχες 6700! Άκυρο τότε. Στις 11/2/2023 στις 6:46 ΜΜ, Occultist είπε Υπόψιν, το wattman έχει την ίδια αντίδραση ακόμα και αν η αστάθεια προέρχεται από το υπόλοιπο σύστημα - όχι απαραίτητα από την κάρτα... Πραγματικά δεν έχω OC, εκτός από μνήμες με xmp αυτοματα από το bios κι εγώ. CPU default, GPU default. Windows 11 stable χωρίς ίχνος bsod, εκτός από τα crashes όταν παίζω με το tuning του adrenaline. Και να πω εδώ ότι έχουν περάσει 5 μέρες από το προηγούμενο μου ποστ, και με custom fan tuning δεν έχω δει κάποιο crash ακόμα. Οι drivers πάντα βγαίνουν με DDU, και τους περνάω με factory reset default μετά. Κάτι ακόμα, έχω το SAM enabled. Να είναι ο ύποπτος? Τι να πω δεν ξέρω...
dreamerchris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 54 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Νόμιζα ότι είχες 6700! Άκυρο τότε. Πραγματικά δεν έχω OC, εκτός από μνήμες με xmp αυτοματα από το bios κι εγώ. CPU default, GPU default. Windows 11 stable χωρίς ίχνος bsod, εκτός από τα crashes όταν παίζω με το tuning του adrenaline. Και να πω εδώ ότι έχουν περάσει 5 μέρες από το προηγούμενο μου ποστ, και με custom fan tuning δεν έχω δει κάποιο crash ακόμα. Οι drivers πάντα βγαίνουν με DDU, και τους περνάω με factory reset default μετά. Κάτι ακόμα, έχω το SAM enabled. Να είναι ο ύποπτος? Τι να πω δεν ξέρω... υπάρχει θέμα με xmp βγάλτο βάλε όσο θες σταθερά και θα δεις θα φτιαξει το adrenaline είχε αστάθεια ο αδερφός μου με xmp 1
TR-909 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Πάντως αυτό με το fan curve να κρασάρει ο driver μου φαίνεται λίγο περίεργο - δε μπορώ να το αναπαράγω ούτε υπάρχει σχετική αναφορά. Είμαι με XMP on, SAM on, στοκ οι 5600Χ και RX 6700. Πέρα από το σποραδικό flickering στον Chrome σε σελίδες με video δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο - στο gaming είναι κομπλέ. Για τα windows 11 που έγινε σχετική αναφορά να πω πως για 2 ημέρες δεν άνοιγε το Outlook 2021 (προϊόν Microsoft) μέχρι να εγκαταστήσω το Cumulative Update 22Η2. (τα υπόλοιπα Word, Excel, κτλπ άνοιγαν κανονικά. ) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα