Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, aetos1988 είπε

Επιτέλους νέος driver στον ορίζοντα!! Ήταν λίγο περίεργο τόσες μέρες χωρίς κανένα update....

https://videocardz.com/newz/amd-graphics-driver-for-radeon-rx-6000-series-and-older-to-be-released-within-2-weeks

Με το καλο. Οχι οτι υπαρχει καποιο προβλημα αλλα τιποτα optimizations για νεα παιχνιδια τιποτα τρυπες ασφαλειες καλο ειναι να δινουν τουλαχιστον ενα driver καθε μηνα. 

• Like 1
Δημοσ.

Για όποιον δεν μπορεί να περιμένει ή και γενικά για το μέλλον που μάλλον θα τους χρειαστούμε, υπάρχουν και οι amernime drivers (να ναι καλά τα παλληκάρια που για άλλη μια φορά κάνουν τη δουλειά μιας εταιρίας εκατομμυρίων) https://www.amernimezone.com/

• Like 5
Δημοσ.
Στις 5/2/2023 στις 2:50 ΜΜ, chrisde είπε

Για όποιον δεν μπορεί να περιμένει ή και γενικά για το μέλλον που μάλλον θα τους χρειαστούμε, υπάρχουν και οι amernime drivers (να ναι καλά τα παλληκάρια που για άλλη μια φορά κάνουν τη δουλειά μιας εταιρίας εκατομμυρίων) https://www.amernimezone.com/

Τι φάση ακριβώς αυτοί οι drivers? 

Γενικά σε win10 με 22.11.2 έχουν φτιάξει πάρα πολλά!! 

Πιο stable από ποτέ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, b1LLy23 είπε

Τι φάση ακριβώς αυτοί οι drivers? 

Γενικά σε win10 με 22.11.2 έχουν φτιάξει πάρα πολλά!! 

Πιο stable από ποτέ!!

Είναι mod των επίσημων drivers ώστε να παίζουν και σε παλαιότερες κάρτες + κάποια optimizations. Ειδικότερα οι τελευταίοι είναι mod των πρόσφατων drivers που έβγαλε η amd μόνο για τις 7900, και μπορούν χάρη σε αυτούς, να τους βάλουν όλοι. Χρήσιμο γενικά αν έχεις παλιότερη κάρτα που έχει σταματήσει η amd να υποστηρίζει επαρκώς, για να έχεις ενημερωμένα profile πρόσφατων παιχνιδιών και όχι μόνο. Προσωπικά δεν τους έχω βάλει διότι δεν παίζω τώρα κανένα καινούριο παιχνίδι και με καλύπτουν οι 22.11.2.

Δες το βίντεο, τα εξηγεί καλύτερα, για αυτό το έβαλα.

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Callisto Protocol

Τα παιδία παίζει , 

Core i7 3770K @ 4.2GHz

2x 8GB DDR3 @ 2133 CL11-12-11

RX 6700 10GB + Adrenalin 22.11.2

Win 10 Pro 64Bit

Σε Monitor 1080p ενεργοποίησα το VSR από τον driver και μέσα στο παιχνίδι ανέβασα ανάλυση 3070χ1728 μαζί με FSR Performance και ιδού το αποτέλεσμα.  

1920x1080 Custom Ultra + Full RT no FSR

Ultra-no-FSR-4.png

3070x1728  Custom Ultra + Full RT + VSR + FSR Performance

1728-1080p.png

1920x1080 Custom Ultra + Full RT no FSR

Ultra-no-FSR-5.png

3070x1728  Custom Ultra + Full RT + VSR + FSR Performance

1728-1080p-5.png

Επεξ/σία από Aten-Ra
Δημοσ.

Ειναι σαν την αρχη διατηρησης της ενεργειας η φαση.

Απο το μηδεν δεν βγαινει κατι!

Οι επιδοσεις που κερδιζεις, θα ηταν οι ιδιες πιστευω η και μεγαλυτερες εαν το ετρεχες ας πουμε σε native και 95% render scale. Εχει ρυθμιση In-game για κατι τετιο ωστε να πειραματιστεις;

Ριξε μια ματια σε ζουμαρισμενη εικονα, εστιασμενη στις γυλινες πορτες στο βαθος, ψηλα στο συρματινο τζαμι!

Θελω να σου επιστησω την προσοχη οτι θα μπορουσε να γινει και με πιο απλο τροπο. 

Μπορεις επισης να παιξεις με τα shadows για αρχη, ριχνοντας λιγο απο εκει κερδιζεις αρκετα! Ηταν το πρωτο πραγμα που εκανα πριν καιρο που επαιζα με 1050Ti.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα - ξανά- στην παρέα. Αντιμετωπίζει κανείς θέμα με freeze, όταν βάλω manual tuning για το πόσο θα ανεβαίνουν οι ανεμιστήρες ανάλογα με τη θερμοκρασία?

Μου freezάρει, και μετά λέει "Default Radeon Wattman settings have been restored due to an unexpected system failure". 

Τόσο καιρό ήμουν stable, αλλά εχθες άλλαξα το tuning για να μην ανεβάζει θερμοκρασίες, και πριν λίγο είχα αυτό το θέμα.

Από το γουγκλάρισμα που έκανα, δεν είδα να λένε κάτι για gpu κάτι...

Επεξ/σία από KaRouLi
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Καλησπέρα - ξανά- στην παρέα. Αντιμετωπίζει κανείς θέμα με freeze, όταν βάλω manual tuning για το πόσο θα ανεβαίνουν οι ανεμιστήρες ανάλογα με τη θερμοκρασία?

Μου freezάρει, και μετά λέει "Default Radeon Wattman settings have been restored due to an unexpected system failure". 

Τόσο καιρό ήμουν stable, αλλά εχθες άλλαξα το tuning για να μην ανεβάζει θερμοκρασίες, και πριν λίγο είχα αυτό το θέμα.

Από το γουγκλάρισμα που έκανα, δεν είδα να λένε κάτι για gpu κάτι...

από όταν έβαλα τους 22.11.2 παθαίνω το ίδιο όταν  πάω από 1150->1100 mV μετά από κανένα μισάωρο.

οπότε περίμενε μπας και βγάλουν κανένα καινούργιο driver 😆

• Thanks 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sozz είπε

από όταν έβαλα τους 22.11.2 παθαίνω το ίδιο όταν  πάω από 1150->1100 mV μετά από κανένα μισάωρο.

οπότε περίμενε μπας και βγάλουν κανένα καινούργιο driver 😆

22.11.2 και εγώ εδώ.

Εσύ αλλάζεις όμως mV, εγώ το fan curve. Έχουν συσχέτιση μεταξύ τους?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

22.11.2 και εγώ εδώ.

Εσύ αλλάζεις όμως mV, εγώ το fan curve. Έχουν συσχέτιση μεταξύ τους?

πιθανολογώ τα νέα adrenaline να παίζουν με τα mV ανάλογα την θερμοκρασία, και ίσως έχει bug με το custom fan curve και κατεβάζει τα mV για να πετύχει την θερμοκρασία με ασταθή τρόπο και κρασάρει; μπορείς να δοκιμάσεις τα ameliorate drivers? ή να δούμε αν θα το φτιάξουν με μελλοντικό driver, δεν στέλνεις και ένα email στην amd για να το κοιτάξουν;

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dreamerchris είπε

πιθανολογώ τα νέα adrenaline να παίζουν με τα mV ανάλογα την θερμοκρασία, και ίσως έχει bug με το custom fan curve και κατεβάζει τα mV για να πετύχει την θερμοκρασία με ασταθή τρόπο και κρασάρει; μπορείς να δοκιμάσεις τα ameliorate drivers? ή να δούμε αν θα το φτιάξουν με μελλοντικό driver, δεν στέλνεις και ένα email στην amd για να το κοιτάξουν;

Με την φόρμα εδώ ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...