thetiesthatbind Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Φίλος μου με 6750ΧΤ και 5600Χ τραβάει μαξ 90 FPS στο WZ2.0 Και το ρολόι της GPU είναι στα 1300 μαξ. Τι έχει λουστεί εδώ; Out of the box στο μεταξυ τρέχει έτσι. Δηλαδή από τη μερα που αλλαξε τη Vega 64 του κλπ. Και το CPU και η GPU ειναι καινούργια. Εχει κανει DDU τα drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b1LLy23 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Φίλος μου με 6750ΧΤ και 5600Χ τραβάει μαξ 90 FPS στο WZ2.0 Και το ρολόι της GPU είναι στα 1300 μαξ. Τι έχει λουστεί εδώ; Out of the box στο μεταξυ τρέχει έτσι. Δηλαδή από τη μερα που αλλαξε τη Vega 64 του κλπ. Και το CPU και η GPU ειναι καινούργια. Εχει κανει DDU τα drivers. τι φάση; εγώ με 6700xt & 5600x παίζω 140 150 σε 2k low settings Πάντως στο προηγούμενο wz όπου είχα δοκιμάσει τα πάντα γιατί είχα θέματα με drops stuttering klp ένα απλό update στο τελευταίο bios μου τα είχε λύσει όλα... μιλάω πάντα για την δική μου περίπτωση και για το εν λόγω game... λίγο πολύ όλοι ξέρουμε πόσο κακά optimized είναι! Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από b1LLy23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, b1LLy23 είπε τι φάση; εγώ με 6700xt & 5600x παίζω 140 150 σε 2k low settings Πάντως στο προηγούμενο wz όπου είχα δοκιμάσει τα πάντα γιατί είχα θέματα με drops stuttering klp ένα απλό update στο τελευταίο bios μου τα είχε λύσει όλα... μιλάω πάντα για την δική μου περίπτωση και για το εν λόγω game... λίγο πολύ όλοι ξέρουμε πόσο κακά optimized είναι! Ναι το φυσιολογικό είναι αυτό που λες, εδώ δε ξέρω τι έχει παέι τόσο λάθος, μιλάμε για τρελό under performance. Το τελευταιο BIOS το εχει σιγουρα αφου το εκανε για να δει τον 5600Χ η MOBO. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Φίλος μου με 6750ΧΤ και 5600Χ τραβάει μαξ 90 FPS στο WZ2.0 Και το ρολόι της GPU είναι στα 1300 μαξ. Τι έχει λουστεί εδώ; Out of the box στο μεταξυ τρέχει έτσι. Δηλαδή από τη μερα που αλλαξε τη Vega 64 του κλπ. Και το CPU και η GPU ειναι καινούργια. Εχει κανει DDU τα drivers. Thermals? Όχι ότι πιστεύω πως είναι θέμα θερμοκρασίας κουτιού γενικα, εκτός αν έχει τελείως κλειστό μπροστά πανελ, κανέναν ανεμιστήρα και στοκ ψυκτρα στον 5600X. Και πάλι πολύ λίγο κλοκάρει για 6750. Αλλά αν για χ,Ψ λόγους ψήνεται η κάρτα να δει λίγο τα ανεμιστηρια υπό φορτιο, μπορεί ακόμα και η ψύκτρα της κάρτας να είναι ελαττωματική. Αν οι θερμοκρασίες ειναι καλές, θα κοιταγα κι εγώ bios update πρώτα, μετά πάλι ddu (σιγουρέψου ότι το κάνει σωστα, αν όχι safe mode, έστω χωρίς καλώδιο internet), και μετά όλα τα άλλα. Που υποθέτω ακολουθεί δοκιμή της κάρτας σε άλλο pc Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από tzavardin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, tzavardin είπε Thermals? Όχι ότι πιστεύω πως είναι θέμα θερμοκρασίας κουτιού γενικα, εκτός αν έχει τελείως κλειστό μπροστά πανελ, κανέναν ανεμιστήρα και στοκ ψυκτρα στον 5600X. Και πάλι πολύ λίγο κλοκάρει για 6750. Αλλά αν για χ,Ψ λόγους ψήνεται η κάρτα να δει λίγο τα ανεμιστηρια υπό φορτιο, μπορεί ακόμα και η ψύκτρα της κάρτας να είναι ελαττωματική.Η Αν οι θερμοκρασίες ειναι καλές, θα κοιταγα κι εγώ bios update πρώτα. Thermals η καρτα 44-50 οπως βλεπεις. Αλλα το είχε 80αρια απο ό,τι είδα, νόμιζα ηταν λογω load αλλα μετα ειδα οτι ηταν και σε idle οποτε δεν πατουσε καλα η ψυκτρα, την ξανα εβαλε (παλι δε μπορεσε να τη βιδώσει σωστά - μια ειναι βιδα δεν πιανει) αλλα το έριξε στους 65. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν το είδα @thetiesthatbind, έχεις δικιο. Ε, θα δοκίμαζα συμπεριφορά και σε άλλα games και furmark (μήπως φταίει το warzone), και μετά θα δοκίμαζα σε άλλο pc. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από tzavardin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, tzavardin είπε Δεν το είδα @thetiesthatbind, έχεις δικιο. Ε, θα δοκίμαζα συμπεριφορά και σε άλλα games και furmark (μήπως φταίει το warzone), και μετά θα δοκίμαζα σε άλλο pc. Δε ξέρω κατά πόσο φταίει η κάρτα, έλεγα μήπως φταίει το CPU που ψήνεται ουσιαστικά αν και δεν ειναι σε range για bottleneck. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b1LLy23 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, tzavardin είπε Thermals? Όχι ότι πιστεύω πως είναι θέμα θερμοκρασίας κουτιού γενικα, εκτός αν έχει τελείως κλειστό μπροστά πανελ, κανέναν ανεμιστήρα και στοκ ψυκτρα στον 5600X. Και πάλι πολύ λίγο κλοκάρει για 6750. ε βέβαια αν σκεφτείς πως στην 6700xt μου το core clock παίζει στα 2700 σταθερά 😕 περιέργη η φάση του φίλου Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από b1LLy23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>>Morpheus>> Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, b1LLy23 είπε ε βέβαια αν σκεφτείς πως στην 6700xt μου το core clock παίζει στα 2700 σταθερά 😕 περιέργη η φάση του φίλου 2700 σταθερα κιολας; Ποια υλοποιηση εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b1LLy23 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, >>Morpheus>> είπε 2700 σταθερα κιολας; Ποια υλοποιηση εχεις; yeap αλλά αυτό μόνο se wz (δεν παίζω τίποτα αλλο 😂) red devil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamerchris Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) @thetiesthatbindέχεις βάλει motherboard chipset και cpu drivers από amd.com? είναι το power σε balanced ή performance? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από dreamerchris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, dreamerchris είπε @thetiesthatbindέχεις βάλει motherboard chipset και cpu drivers από amd.com? είναι το power σε balanced ή performance? Έχει βάλει ναι, σε balanced είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamerchris Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Έχει βάλει ναι, σε balanced είναι. σκέφτομαι επίσης μήπως έχει ενεργοποιημένο το game mode/dvr/xbox overlay? discord overlay? επίσης το τρέχει με vsync, enchanced sync ή chill ή frame limiter? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από dreamerchris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b1LLy23 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Έχει βάλει ναι, σε balanced είναι. να το βγάλει και να βάλει ultimate performance. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 38 λεπτά πριν, dreamerchris είπε σκέφτομαι επίσης μήπως έχει ενεργοποιημένο το game mode/dvr/xbox overlay? discord overlay? επίσης το τρέχει με vsync, enchanced sync ή chill ή frame limiter? Εχει discord overlay και το game mode, χωρις το game mode χάνει 10 καρέ. Οχι τα sync τα εχει κλειστά. @b1LLy23 Θα του το μεταφέρω, ιδιο build εχετε σχεδον στο μεταξυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα