stafftw Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Αυτο που λες εσυ εαν εχω καταλαβει σωστα, στην ουσια αυτο που πρπει να κανεις ειναι να ενεργοποιησεις το fsr απο τα settings του παιχνιδιου. Εφοσον λες 2κ φανταζομαι αυτη ειναι η native αναλυση της οθονης σου. Αυτο που λες θελω να παιζω σε 2κ και να το σπρωξω με fsr δεν πολυ στεκει σαν εκφραση γιατι ενεργοποιωντας το fsr στην πραγματικοτητα δεν παιζεις πλεον σε native 1440p, αυτο που κανει το fsr ειναι αυτο που σου εγραψε πιο πανω ο @TR-909 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε καταρχας για να εχεις fsr θα πρεπει να το υποστηριζει το παιχνιδι ,εκτως μερικων που εχουν dlss (κατι αντιστοιχο της nvidia) και με mod μπορεις να βαλεις fsr. Tην αναλυση στο παιχνιδι θα την εχεις 1440P ,το fsr (επαναλαμβανω αν υπαρχει επιλογη στα settings του Game) θα βαλει την καρτα να κανει render σε χαμηλοτερη αναλυση και μετα upscale σε 1440P αναλογα το Mode Που επιλεγεις (quality /balanced /performance) που δειχνει και ο πινακας πιο πανω Ευχαριστώ και πάλι! Με καλύψατε πληρως! 2
Speculoos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Αξιώθηκα επιτέλους να ασχοληθώ με την καινούργια κάρτα για την οποία έγραψα πριν μια βδομάδα και είναι ο διάδοχος της 570 που είχα μέχρι τώρα. Εμφανισιακά την περίμενα μεγαλύτερη, δεν είναι τελικά ούτε μισό πόντο, αλλά σαν ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά καλύτερη. Όχι ότι η 570 Red Devil δεν έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής, αλλά η 6650 είναι all metal και τρομερά στιβαρή. Δεν πρόλαβα να τη συγκρίνω σε κάποιο game, πάντως τρέχει Bayonetta 3 στο yuzu (ενώ η 570 κράσαρε) οπότε καλύπτει τις ανάγκες μου. 😅 Τεσπά, το ποστ δεν το κάνω για φλεξάρισμα, entry level κάρτα πήρα και όχι 7990, αλλά για να επιστήσω την προσοχή σε όσους την έχουν βάλει στο μάτι. Σε αντίθεση με όλες (;) τις άλλες υλοποιήσεις 6650 εκεί έξω, για τροφοδοσία θέλει ένα 8πινο και ένα 6πινο, ενώ οι υπόλοιπες 6650 αρκούνται στο 8πινο. Οverkill κατά τη γνώμη μου και αχρείαστο. Καλό όμως να το ξέρετε γιατί βρέθηκα προ εκπλήξεως και έψαχνα το κουτί του τροφοδοτικού για να βρω ένα έξτρα καλώδιο για PCI... 10
Phaethonas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Plot-twist: Δεν ήταν οι drivers τελικά ε;
itanium Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Phaethonas είπε Plot-twist: Δεν ήταν οι drivers τελικά ε; θέλει αξιοπρέπεια για να παραδεχθείς οτι είπες μια μπαρούφα και να ρίξεις τον μικροεγωισμό σου, αντίθετα είναι εύκολο να ρίξεις την μπάλα στην εξέδρα να αυτοαναιρεθείς και πάμε παρακάτω nice
Πέτρος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Οκ, το έψαξε, το δούλεψε, βγήκε και το είπε. 1
Arkin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 15 ώρες πριν, Phaethonas είπε Plot-twist: Δεν ήταν οι drivers τελικά ε; Πόσο καραγκιόζης. Έκανα το damage control του πήρε τα clicks του έκανε πολύ κόσμο να κάνει rollback και όλα αυτά out of his ass με μηδέν ψάξιμο. Υγρασία λοιπόν όλες οι κάρτες ήταν από τον ίδιο seller που ποιος ξέρει που τις είχε τις κάρτες και βαρουσαν mining σε χάλια συνθήκες όλη μέρα επί μήνες. Τραγικός το λιγότερο ένα ακόμα κανάλι στη block list. 1
scorpion8283 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Μα και οσοι το αναπαρηγαγαν σε καναλια ή sites ή twitter, για clickbaiting το εκαναν... Δεν νομιζω εστω κι ενας να μην πιστευε οτι υπαρχει physical cause για κατι τετοιο. Αν και καποια φορα 🤔ειχα κανει o/c σε cpu, και μου εσπασε μετα το ενα απο τεσσερα ποδαρακια του κουτιου, και το κουτι μπαλαντζερνε στο πατωμα. Ολα ειναι πιθανα. 🫥👻
akoinonitos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 18 ώρες πριν, Phaethonas είπε Plot-twist: Δεν ήταν οι drivers τελικά ε; πεφτω απο τα συννεφα 😛
scorpion8283 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Στις 19/1/2023 στις 9:49 ΜΜ, Speculoos είπε Αξιώθηκα επιτέλους να ασχοληθώ με την καινούργια κάρτα για την οποία έγραψα πριν μια βδομάδα και είναι ο διάδοχος της 570 που είχα μέχρι τώρα. Εμφανισιακά την περίμενα μεγαλύτερη, δεν είναι τελικά ούτε μισό πόντο, αλλά σαν ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά καλύτερη. Όχι ότι η 570 Red Devil δεν έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής, αλλά η 6650 είναι all metal και τρομερά στιβαρή. Δεν πρόλαβα να τη συγκρίνω σε κάποιο game, πάντως τρέχει Bayonetta 3 στο yuzu (ενώ η 570 κράσαρε) οπότε καλύπτει τις ανάγκες μου. 😅 Τεσπά, το ποστ δεν το κάνω για φλεξάρισμα, entry level κάρτα πήρα και όχι 7990, αλλά για να επιστήσω την προσοχή σε όσους την έχουν βάλει στο μάτι. Σε αντίθεση με όλες (;) τις άλλες υλοποιήσεις 6650 εκεί έξω, για τροφοδοσία θέλει ένα 8πινο και ένα 6πινο, ενώ οι υπόλοιπες 6650 αρκούνται στο 8πινο. Οverkill κατά τη γνώμη μου και αχρείαστο. Καλό όμως να το ξέρετε γιατί βρέθηκα προ εκπλήξεως και έψαχνα το κουτί του τροφοδοτικού για να βρω ένα έξτρα καλώδιο για PCI... Μώρε ασε τα διαβολια και τα τριβολια να τραβανε οσο ρευμα θέλουνε, στο χαλαρό! Μια χαρά είναι η διπλή τροφοδοσία! Καλοριζικη....και με διπλές+ επιδόσεις απο την προηγούμενη....Ε, το λες και αναβαθμισάρα! 😁
Aris-leme Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Να ρωτήσω λίγο. Σε 6600ΧΤ τι θεωρείτε οκ θερμοκρασίες? Βασικά το χοτ σποτ στους πόσους βαθμούς λέτε είναι οκ?
Arkin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Aris-leme είπε Να ρωτήσω λίγο. Σε 6600ΧΤ τι θεωρείτε οκ θερμοκρασίες? Βασικά το χοτ σποτ στους πόσους βαθμούς λέτε είναι οκ? Μεχει 90 ειναι μια χαρα.
Aris-leme Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Μεχει 90 ειναι μια χαρα. Ευχαριστώ καταρχάς. Να βάλω και τα νούμερα μου. 94 Πιάνει σε παιχνίδια. Εχω κάνει αντερβολτ 70% ανεμιστήρες και 10% παουερ λιμιτ
Arkin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Aris-leme είπε Ευχαριστώ καταρχάς. Να βάλω και τα νούμερα μου. 94 Πιάνει σε παιχνίδια. Εχω κάνει αντερβολτ 70% ανεμιστήρες και 10% παουερ λιμιτ Παλι καλα ειναι. Αρκετα ανεβασμενοι οι ανεμιστηρες ομως στο 70%. Δεν σε περνουν τα αυτια? Τι undervolt εκανες? Κατεβασες power limit ωστε να πεσει το ρευμα οπως πρεπει?
Aris-leme Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μπα δεν ακούγετε και πολύ το κουτί είναι μπροστά μου(50εκ απόσταση). Οκ Στο fallout 4 παίζω με ακουστικά
Arkin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Aris-leme είπε Μπα δεν ακούγετε και πολύ το κουτί είναι μπροστά μου(50εκ απόσταση). Οκ Στο fallout 4 παίζω με ακουστικά Ανεβασε 2080 τη ram ριξε power limit στο 0% και το voltage στο 1.07 και δες συμπεριφορα των fans.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα