Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καμία λύση για το stuttering στις εφαρμογές του netflix/disney+ όταν είναι σε πλήρη οθόνη και θέλουμε και υπότιτλους δεν υπάρχει; ήμαρτον απο ένα σημείο και μετά δηλαδή.

Με την 5700 αυτά τα προβλήματα δεν τα είχα, μου φαίνεται αδιανόητο να μην μπορεί να υπάρχει μια λύση σε τούτο, και όχι δεν αναφέρομαι στο να βλέπω απο browser, η ποιότητα είναι χειρότερη (οριακά να παίζει 720, και ναι ξέρω οτι για netflix υπάρχει πρόσθετο αλλά ούτε αυτό είναι πλήρης λύση γιατί αφήνουμε στην απέξω το disney+ )

ένα γρήγορο φιξ επίσης είναι να κλείσω το freesync απο τον adrenaline, αλλά και πάλι γιατί θα πρέπει να γίνεται αυτό;

Επεξ/σία από Xristaras12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, enable_your_mind είπε

με 6900χτ  με win11 και δεν ειχα/εχω ποτε θεμα με καμια απο αυτες τις εφαρμογες

πραγματικά δεν ξέρω τι να πω και δεν έχω αλλάξει κάτι, ακόμα και μετά απο καθαρή εγκατάσταση του driver το κάνει. Στην αρχή υπέθεσα οτι κάτι απλά εχει σκαλώσει και όντως αν περάσω πάλι το netflix σταματάει να το κάνει για κάποιες ώρες και μετά ξεκινάει το στιγμαιο framedrop όταν ειναι να γράψει τον υπότιτλο. Αν τους απενεργοποιήσω παίζει κανονικότατα.

Λεω να δεις επειδή βγαίζει εκτος freesync range το κάνει και λογικά αυτό πρέπει να είναι αλλά και πάλι πιστεύω οτι δεν θα έπρεπε να γίνεται.

Αν δεν το έχω πλήρη οθόνη αλλά μεγιστοποιημένο παράθυρο δεν το κάνει.

Παιδιά μια ερώτηση,

Έχω την 6600ΧΤ και πρόσφατα πήρα καινούργια οθόνη την LG 27GN880 όταν είμαι σε γκειμ και με αλτ ταμπ πάω να σερφάρω καθυστερεί κάπου 10+ δευτερόλεπτα να μου επιτρέψει να πατήσω οτιδήποτε. Σαν να κολλάει το πισι(στο γκειμ μπορώ να επιστρέψω άμεσα).

Είναι κάποια ρύθμιση? Είχα και τηλεόραση για μειν μόνιτορ και άλλα μόνιτορ που έχω δεν το έκανε.

11 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

Παιδιά μια ερώτηση,

Έχω την 6600ΧΤ και πρόσφατα πήρα καινούργια οθόνη την LG 27GN880 όταν είμαι σε γκειμ και με αλτ ταμπ πάω να σερφάρω καθυστερεί κάπου 10+ δευτερόλεπτα να μου επιτρέψει να πατήσω οτιδήποτε. Σαν να κολλάει το πισι(στο γκειμ μπορώ να επιστρέψω άμεσα).

Είναι κάποια ρύθμιση? Είχα και τηλεόραση για μειν μόνιτορ και άλλα μόνιτορ που έχω δεν το έκανε.

Εχεις borderless στο παιχνιδι?

Μόλις τώρα, Aris-leme είπε

Fullscreen σε όλα τα παιχνίδια

Βαλε borderless και μετα κανε alt tab αλλιως λογικα να σε κανει ωρα να γυρισει στο desktop. Παντα borderless να εχεις. 

• Thanks 1

Κάπως καλύτερα με μπορντελες, δοκίμασα και στο κλείσιμο έχει μια πολύ μικρή καθυστέρηση. Θα το κοιτάξω και σε άλλα γκειμς. Ευχαριστώ Αρκιν

2 ώρες πριν, Aris-leme είπε

Παιδιά μια ερώτηση,

Δεν σου μαυρίζει η οθόνη η κάτι παρόμοιο έτσι; Το λεω γιατι αν γινόταν αυτό πιθανότατα δεν έχεις γυρίσει το desktop να παίζει σε 144ΗΖ/1440p η/και το παιχνίδι και πρέπει το σύστημα να ρυθμίσει τον ρυθμό ανανέωσης όταν βγαίνεις απο full screen. Με το borderless ουσιασικά τρέχεις σε οτι ρυθμό ανανέωσης/αναλυση τρέχει και το desktop εκείνη την ώρα.

προσοχή σε κατόχους AMD καρτών.

στο google και στο bing αν πατησεις Amd driver βγαζει πρώτο result με τίτλο AMD Drivers - Download όπου αν μπεις μέσα δείχνει το ίδιο με το site της amd και εχει χακαρισμένο driver download!!!

όσοι έχετε θέματα κάντε ενα DDU με Safe mode και σιγουρευτείτε οτι κατεβάζετε τους Drivers απο amd.com μονο!

βρε λες να κάηκαν κάρτες λόγω αυτού του σκαμ?

image.png.d559769d42062ff8ca2836bf200c7908.png

1 λεπτό πριν, dreamerchris είπε

προσοχή σε κατόχους AMD καρτών.

στο google και στο bing αν πατησεις Amd driver βγαζει πρώτο result με τίτλο AMD Drivers - Download όπου αν μπεις μέσα δείχνει το ίδιο με το site της amd και εχει χακαρισμένο driver download!!!

όσοι έχετε θέματα κάντε ενα DDU με Safe mode και σιγουρευτείτε οτι κατεβάζετε τους Drivers απο amd.com μονο!

βρε λες να κάηκαν κάρτες λόγω αυτού του σκαμ?

image.png.d559769d42062ff8ca2836bf200c7908.png

Το διαβασα χθες αυτο και ειναι απαραδεκτο που βγαζει κατι τετοιο το google πρωτο πρωτο. Πρεπει ολοι να κατεβαζουν drivers επισημα απο το site η απευθειας μεσω του control panel ποτε απο τριτα site. Δεν θεωρω οτι παιχτηκε κατι τετοιο θα ειχε βουηξει ο τοπος ηταν καθαρα exposure video καναλιου με 500 συνδρομητες. Τωρα αν βγει αληθινο αυτο θα ειναι τρομερο και ισως πρωτη φορα στα χρονικα που hackers εχουν καταστρεψει καρτες γραφικων με fake driver updates με πειραγμενο κωδικα. 

• Like 1
  • Thanks 1

Στις 14/1/2023 στις 7:12 ΜΜ, Xristaras12 είπε

καμία λύση για το stuttering στις εφαρμογές του netflix/disney+ όταν είναι σε πλήρη οθόνη και θέλουμε και υπότιτλους δεν υπάρχει; ήμαρτον απο ένα σημείο και μετά δηλαδή.

Με την 5700 αυτά τα προβλήματα δεν τα είχα, μου φαίνεται αδιανόητο να μην μπορεί να υπάρχει μια λύση σε τούτο, και όχι δεν αναφέρομαι στο να βλέπω απο browser, η ποιότητα είναι χειρότερη (οριακά να παίζει 720, και ναι ξέρω οτι για netflix υπάρχει πρόσθετο αλλά ούτε αυτό είναι πλήρης λύση γιατί αφήνουμε στην απέξω το disney+ )

ένα γρήγορο φιξ επίσης είναι να κλείσω το freesync απο τον adrenaline, αλλά και πάλι γιατί θα πρέπει να γίνεται αυτό;

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις Adrenalin profile για τις εφαρμογές αυτές; 
Ώστε να κάνεις disable to freesync μόνο σε αυτές.

4 λεπτά πριν, Phaethonas είπε

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις Adrenalin profile για τις εφαρμογές αυτές; 
Ώστε να κάνεις disable to freesync μόνο σε αυτές.

όχι και δεν είχα ΙΔΕΑ ότι γίνεται αυτό να πω την αλήθεια μου απλά πλεον κάθε φορά που θέλω να δω μπαίνω και το κλείνω.

Όντως θα με βολευε τούτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...