Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Εξαιρετικος παντως αυτος στο βιντεο παιζει να ειναι καθαρα public exposure να τσιμπησει κανα sub. 

Γιώργο το είδες το βίντεο;

Ο τύπος είναι πολύ σωστός. 

3 ώρες πριν, Armoral είπε

Ισως προσπαθεί να κάνει damage control για τον τρόπο του στο  προηγούμενο βίντεο.

Πιθανόν. Ειδα το βίντεο δεν περίμενα να είναι τόσο αμερόληπτος. συνήθως είναι μονόπαντος.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού θα καούν οι κάρτες μας να προλάβω να ρωτήσω, όσοι πήραν 6800XT από Πλαίσιο με τα παιχνίδια δώρο μήπως έχετε ενημέρωση για το Forspoken;

Aν και από λίγο πριν τις γιορτές είχα ρίξει τα δίχτυα μου να ψαρέψω κάποια 6700(nonXT) θεωρώντας ότι οι τιμές θα πέσουν κι άλλο, τελικά τζίφος. Αντίθετα τα 3-4 μοντέλα nonXT έχουν τσιμπήσει 50+ ευρώ.

Οπότε όταν χτες είδα την παρακάτω προσφορά σε γαλλικό σάιτ τη θεώρησα λουκούμι, ίσως γιατί αυτή τη στιγμή το σύστημά μου είναι με μια RX570 Red Devil, το είδα και λίγο συναισθηματικά. Ελπίζω να μην έκανα μεγάλο λάθος.

image.png.fad1aef59c18592c11a18f3ef83f8536.png

Η ερώτηση είναι, όταν την πάρω με το καλό (λογικά μεταξύ Σαββάτου-Τρίτης) υπάρχει κάποιος μπούσουλας για undervolting; Δε βρήκα πολύ υλικό με γρήγορο ψάξιμο, ενώ αντίθετα για 6600ΧΤ και 6700(nonXT) υπάρχει μπόλικο. Στην τελική ίσως κάνω κάτι ανάμεσα;

Οι μονοι τρόποι για να σπάσει το die είναι

-Σε κρυο δωμάτιο το pcb  κρυο και ξαφνικά ένας μαλάκας όπως ο   der8auer   να το πλακωσει με heat gun υδραυλικου στους 600 βαθμούς

- Να έχει κάνει κάποιος λανθασμένα reflow και να κρυώσει από το μα το τσιπ

- Να του ρίξει από τα  traces smd caps γυρω απο το die η πισω απο το pcb 12volt τάση η και 20 

-Να το σπάσει χτυπώντας το

Εγώ έτσι σπασμένο die  δεν έχω δει, και όσα ανέφερα παραπανω τα δυο πρωτα γίνονται υπό προυποθεσεις και πρεπει να προσπαθησεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και επειδή κουτόχορτο δεν τρωμε προτεινω να πανε να ******** και οι δυο απατεώνες Γερμανοι

• Like 4

1 ώρα πριν, Makam είπε

Αφού θα καούν οι κάρτες μας να προλάβω να ρωτήσω, όσοι πήραν 6800XT από Πλαίσιο με τα παιχνίδια δώρο μήπως έχετε ενημέρωση για το Forspoken;

Εχω βρει εδω και 20 μερες παιδι να το δωσω 35 ευρω και θα τσιμπησω μαλλον god of war+detroit become human με τα χρηματα. Μια χαρα βολευτηκαμε πλακα πλακα με τα 3 παιχνιδια που εδωσαν ενα 85αρι τα εδωσα και αγορασα παιχνιδια που ηθελα. Τωρα αν καει? Θα φανει αν και με 80 βαθμους junction που ειναι μονιμα δυσκολα. 

• Like 1

2 ώρες πριν, Arkin είπε

Εχω βρει εδω και 20 μερες παιδι να το δωσω 35 ευρω και θα τσιμπησω μαλλον god of war+detroit become human με τα χρηματα. Μια χαρα βολευτηκαμε πλακα πλακα με τα 3 παιχνιδια που εδωσαν ενα 85αρι τα εδωσα και αγορασα παιχνιδια που ηθελα. Τωρα αν καει? Θα φανει αν και με 80 βαθμους junction που ειναι μονιμα δυσκολα. 

Καλά όλα αυτά αλλά το πήρες ήδη ή είσαι σε αναμονή;

11 ώρες πριν, Speculoos είπε

Η ερώτηση είναι, όταν την πάρω με το καλό (λογικά μεταξύ Σαββάτου-Τρίτης) υπάρχει κάποιος μπούσουλας για undervolting; Δε βρήκα πολύ υλικό με γρήγορο ψάξιμο, ενώ αντίθετα για 6600ΧΤ και 6700(nonXT) υπάρχει μπόλικο. Στην τελική ίσως κάνω κάτι ανάμεσα;

Μια χαρά κάρτα είναι και η 6650ΧΤ (σε 1080p είναι κομπλέ). Για UV ότι διάβασες για 6600ΧΤ/6700 τα ίδια ακριβώς ισχύουν και στη περίπτωσή της 6650ΧΤ. Ίδια μέθοδος. Καλό gaming έυχομαι. :)

• Thanks 1

H RX 6800 Tuf πάντως με τοπ 63 βαθμούς πείτε μου τι πρέπει να κάνω να την κάψω.Προφανώς και όλο αυτό κάπου αποσκοποεί.Θα φανεί

8 λεπτά πριν, alldaynews είπε

H RX 6800 Tuf πάντως με τοπ 63 βαθμούς πείτε μου τι πρέπει να κάνω να την κάψω.Προφανώς και όλο αυτό κάπου αποσκοποεί.Θα φανεί

1. Κατεβάζεις τους τελευταίους οδηγούς και τους εγκαθιστάς

2. Δουλεύεις το σύστημα χαλαρά έως ψόφια (office, browsing, light media, standby)

3. Εννοείται δεν έχεις ανοίξει/πειράξει ποτέ την κάρτα

4. Την στέλνεις Γερμανία, στο συγκεκριμένο κατάστημα επισκευής, παρά το ότι έχεις εγγύηση.

4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

2. Δουλεύεις το σύστημα χαλαρά έως ψόφια (office, browsing, light media, standby)

4. Την στέλνεις Γερμανία, στο συγκεκριμένο κατάστημα επισκευής, παρά το ότι έχεις εγγύηση.

Ξεχασες να την στείλει αρχικά στον der8auer για τεχνικό έλεγχο και μετά στον krisfix όπου συνεργάζονται

• Like 2

28 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Φχαριστώωωωωωωωωωωωω Πέτρο μου άνοιξες τα μάτια😂😂😂

1 ώρα πριν, TR-909 είπε

Μια χαρά κάρτα είναι και η 6650ΧΤ (σε 1080p είναι κομπλέ). Για UV ότι διάβασες για 6600ΧΤ/6700 τα ίδια ακριβώς ισχύουν και στη περίπτωσή της 6650ΧΤ. Ίδια μέθοδος. Καλό gaming έυχομαι. :)

Thanks, σε 1080p gaming στοχεύω, ήταν και λίγο παρορμητική η αγορά επειδή θεώρησα ότι τόσο η τιμή για Red Devil ήταν χαμηλή όσο και γιατί Red Devil μοντέλο έχω τώρα.

Στο UV απογοητεύτηκα λίγο να πω την αλήθεια από κάποια σχόλια στο reddit, λίγο πολύ λένε επειδή τα ρολόγια της μνήμης είναι πολύ ψηλά δεν μπορείς να κατεβάσεις την τάση τόσο πολύ ώστε και να έχεις αποτέλεσμα αλλά και να μην κρασάρει το σύστημα.

Συγκριτικά στην 6650ΧΤ είναι σχεδόν στα 2200MHz όταν η 6650xt ή ακόμα και η 6700ΧΤ ή η 6800ΧΤ είναι 200MHz πιο κάτω.

Οπότε αν κάποιος έχει εμπειρία από UV 6650XT ας την μοιραστεί μαζί μας.

Τα τσιπάκια είναι όλα διαφορετικά, δεν σημαίνει τίποτα τι κάνει ένα άλλο τσιπακι στο uv. Εξερευνας το δικό σου κι αν έχει potential το παίρνεις. Μην πολυτρελενεσαι με τους γκουρού oc uv κτλ. Αν όλες οι κάρτες μπορούσαν να δουλέψουν απροβλημάτιστα και χωρις σημαντικη απωλεια επιδόσεων με χαμηλότερη τάση, θα ερχόντουσαν έτσι απ το εργοστάσιο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...