Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Cool story bro... 

Ναι οι drivers φταίνε. Ο άλλος λέει είχε 6800xt ή 6900xt και δεν έπαιζε παιχνίδια, την είχε για δουλειές γραφείου και χάλασε. Καλά που το έμαθα, να μην ανοίγω excel από δω και πέρα, μην βραχυκυκλωσουν οι drivers και μου χαλάσουν την κάρτα... 

Moving on... 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, chrisde είπε

Cool story bro... 

Ναι οι drivers φταίνε. Ο άλλος λέει είχε 6800xt ή 6900xt και δεν έπαιζε παιχνίδια, την είχε για δουλειές γραφείου και χάλασε. Καλά που το έμαθα, να μην ανοίγω excel από δω και πέρα, μην βραχυκυκλωσουν οι drivers και μου χαλάσουν την κάρτα... 

Moving on...

8 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Ακριβώς στην προηγούμενη σελίδα, τα σχόλια.

Κάτσε ρε παλικάρια.

Όπως περιμέναμε να ξετυλιχτεί το κουβάρι με την 12VHPWR υποδοχή στις 4090, έτσι πρέπει να δούμε τι γίνεται και εδώ.

Μπορεί να μην υπάρχει κανένα θέμα αλλά μπορεί κάτι να παίζει ή μπορεί πολύ απλά να είναι κάρτες που έλιωναν στο mining στα 300W χωρίς κανενός είδους tuning και power limit. Θα περιμένουμε να δούμε. ;)

Δημοσ.

Λοιπόν καλά τα λέει ο τύπος. δε μπορεί το κάθε κανάλι να βγάλει μούφες ως πληροφορίες και να ακολουθεί όλο το internet. 

Όταν κάνεις ζημιά σε εταιρία η προσπαθείς να επωφεληθεις εις βάρος της πρέπει να πληρώσεις. Τέλος 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Armoral είπε

Λοιπόν καλά τα λέει ο τύπος. δε μπορεί το κάθε κανάλι να βγάλει μούφες ως πληροφορίες και να ακολουθεί όλο το internet. 

Όταν κάνεις ζημιά σε εταιρία η προσπαθείς να επωφεληθεις εις βάρος της πρέπει να πληρώσεις. Τέλος 

Εχω περασει τον τελευταιο driver day one και εχω 150 ωρες σε 1 μηνα και οι θερμοκρασιες ειναι ιδιες με τους προηγουμενους. Εχει χαθει η μπαλα με το internet ο καθενας με το μακρυ και το κοντο του. Οπως και με τους αναπηρους που δεν μπορουσαν να κουμπωσουν ενα καλωδιο με τις 4090 και τα εριχναν στη nvidia μετα. 

Εξαιρετικος παντως αυτος στο βιντεο παιζει να ειναι καθαρα public exposure να τσιμπησει κανα sub. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 5
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εχει χαθει η μπαλα με το internet ο καθενας με το μακρυ και το κοντο του. Οπως και με τους αναπηρους που δεν μπορουσαν να κουμπωσουν ενα καλωδιο με τις 4090 και τα εριχναν στη nvidia μετα. 

Aκριβώς αυτό ζούμε σε μια εποχή όπου ο καθένας πέτάει ότι του κατέβει στο κεφάλι και αμέσως η μάζα το παίρνει ως δεδομένο, αυτό όπου δεν καταλαβαίνω είναι πώς ένας ηλεκτρονικός όπως ο Γερμανός krisfix, βγάζει πόρισμα και το αναφέρει αβίαστα στο ιντερνετ, από την άλλη ο der8auer "κορυφαίος oc/er βγαίνει στο κανάλι του βιάζει μια strix 4090 με τρόπο όπου δε θα έκανε ούτε ο πλέον άσχετος με pc και κατά τα άλλα έχει σπουδες πληροφορικής........

Με ξεπερνούν όλα αυτά, δηλαδή εγώ οπού με σπουδές επισκευάζω pcb να βγω και να έχω άποψη για προγραμματισμό ή για αεροναυπηγική.....κάτι δεν πάει καθόλου καλά γενικά..

• Like 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, itanium είπε

Aκριβώς αυτό ζούμε σε μια εποχή όπου ο καθένας πέτάει ότι του κατέβει στο κεφάλι και αμέσως η μάζα το παίρνει ως δεδομένο, αυτό όπου δεν καταλαβαίνω είναι πώς ένας ηλεκτρονικός όπως ο Γερμανός krisfix, βγάζει πόρισμα και το αναφέρει αβίαστα στο ιντερνετ, από την άλλη ο der8auer "κορυφαίος oc/er βγαίνει στο κανάλι του βιάζει μια strix 4090 με τρόπο όπου δε θα έκανε ούτε ο πλέον άσχετος με pc και κατά τα άλλα έχει σπουδες πληροφορικής........

Με ξεπερνούν όλα αυτά, δηλαδή εγώ οπού με σπουδές επισκευάζω pcb να βγω και να έχω άποψη για προγραμματισμό ή για αεροναυπηγική.....κάτι δεν πάει καθόλου καλά γενικά..

Κατι δεν παει γενικα καλα με το ολο exposure στο internet απο τον καθε ασχετο. Απο οσα διαβαζεις και βλεπεις το 1/10 να πιστευεις ειδικα σε κατι τετοια τρανταχτα παραδειγματα exposure. Και οχι μονο στην pc κοινοτητα παντου υπαρχει πολυ ψευτικο exporuse για τα views τα likes κτλ. Ο der8auer ειναι καραγκιοζης ανεκαθεν ηταν αλλα αυτο πουλαει. Οι γνωστες και οι αληθινοι συνηθως δεν θα βγουν να το φωναξουν.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εχω περασει τον τελευταιο driver day one και εχω 150 ωρες σε 1 μηνα και οι θερμοκρασιες ειναι ιδιες με τους προηγουμενους. Εχει χαθει η μπαλα με το internet ο καθενας με το μακρυ και το κοντο του. Οπως και με τους αναπηρους που δεν μπορουσαν να κουμπωσουν ενα καλωδιο με τις 4090 και τα εριχναν στη nvidia μετα. 

Εξαιρετικος παντως αυτος στο βιντεο παιζει να ειναι καθαρα public exposure να τσιμπησει κανα sub. 

Ισως προσπαθεί να κάνει damage control για τον τρόπο του στο  προηγούμενο βίντεο.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 2
Δημοσ.

Γενικεύουν εύκολα κι αυτό δεν δίνει καλή αποτύπωση της πραγματικότητας, έχουν και ύφος αυθεντίας, νομίζω ότι αν κρατάμε την είδηση χωρίς ερμηνείες σχόλια και συναισθήματα του τηλεπαρουσιαστή είμαστε οκ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kkatzos είπε

Κάτσε ρε παλικάρια.

Όπως περιμέναμε να ξετυλιχτεί το κουβάρι με την 12VHPWR υποδοχή στις 4090, έτσι πρέπει να δούμε τι γίνεται και εδώ.

Μπορεί να μην υπάρχει κανένα θέμα αλλά μπορεί κάτι να παίζει ή μπορεί πολύ απλά να είναι κάρτες που έλιωναν στο mining στα 300W χωρίς κανενός είδους tuning και power limit. Θα περιμένουμε να δούμε. ;)

Κάρτες εντός εγγύησης, ραγίζουν κυριολεκτικά, από οδηγό που βγήκε πριν 2 μήνες κοντά και έχει μπει σε κάποιες δεκάδες/εκατοντάδες χιλιάδες κάρτες.

Όλες αυτές οι ραγισμένες, σε ένα κατάστημα επισκευής και μόνο. Δεν τις έστειλαν για έλεγχο και  αλλαγή με την εγγύηση...τις έστειλαν να τις ανοίξει ο τεχνικός, να τις λύσει εντελώς (χάνοντας το υπόλοιπο εγγύησης ενδεχομένως).

Πιθανό? Ναι, είναι πιθανότητα και το 1/1μύριο.

Το thermal limit, το ξέρεις, είναι καρφωμένο στο ΒΙΟS της κάρτας, δεν έχει να κάνει με το s/w. Nα έγινε override από τον οδηγό και δεν έχει βουήξει ο τόπος από αντίστοιχα σκηνικά παντού?

Δεν είναι ότι μλκίστηκε και έδωσε τρελές τάσεις ο οδηγός και τα σάρωσε όλα. Ακόμα και να μη λειτουργούσαν οι ανεμιστήρες καθόλου, πάλι λόγω οδηγού, το thermal throttle εκεί θα ήταν. Είναι και χειμώνας στην Αλεμάνια, τί διάολο?

Μάλλον δεν βγάζει ο τύπος από το rig του, τις έχει βιάσει τόσο καιρό και έχουν χάσει εγγύηση λόγω πειράγματος και κοιτάζει να το σώσει όπως μπορεί μετά τη φασαρία που έγινε με την ψύξη στις ΧΤΧ.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kkatzos είπε

Κάτσε ρε παλικάρια.

Οκ. Σου απαντώ επειδή ξέρω ότι είσαι σοβαρό άτομο και όχι troll. Εξήγησε μου αν θες το εξής πολύ απλο: Έστω ότι όντως χαλάσανε όλες αυτές οι κάρτες σε ένα μέρος τοπικά κάπου στη Γερμανία και οι ιδιοκτήτες τους αντί να απευθυνθούν στην amd για τους δικούς τους οποιους λόγους τις πήγαν στον τύπο για φτιάξιμο με το αζημίωτο. Αν χαλάσανε 60 κάρτες μόνο εκεί, σε μια μόνο εβδομάδα, φαντάζεσαι τι πανικός θα πρέπει να γίνεται σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο έτσι;

@Πέτροςφεύγεις από το μυαλό μου; 😋

(Εκτός όλων των άλλων και εγώ Αλεμανια πήγα να γραψω) 😄

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, chrisde είπε

Οκ. Σου απαντώ επειδή ξέρω ότι είσαι σοβαρό άτομο και όχι troll. Εξήγησε μου αν θες το εξής πολύ απλο: Έστω ότι όντως χαλάσανε όλες αυτές οι κάρτες σε ένα μέρος τοπικά κάπου στη Γερμανία και οι ιδιοκτήτες τους αντί να απευθυνθούν στην amd για τους δικούς τους οποιους λόγους τις πήγαν στον τύπο για φτιάξιμο με το αζημίωτο. Αν χαλάσανε 60 κάρτες μόνο εκεί, σε μια μόνο εβδομάδα, φαντάζεσαι τι πανικός θα πρέπει να γίνεται σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο έτσι;

Exposure κανει ο τυπος ξεκαθαρα πουλαει αρλουμπες μπας και τσιμπησει κανα like και κανα συνδρομητη στο καναλακι του. Ναι ο driver ραγισε τις καρτες η ακομα και το mining. Block και παμε να βρουμε τον επομενο αρλουμπα μπας και καθαρισει ποτε αυτο το youtube. 

• Like 6
Δημοσ.

Ρε ειστε με τα καλα σας;

Τι κουτοχορτο σας ταιζουν και πιστευετε κατι τετοια;

Πως σκατα γινεται θεμα κατι τετοιο; Μονο στη Γερμανια χαλασαν καρτες; Μονο σε αυτον τις εστειλαν;

Το reddit δεν εχει βουηξει ηδη;

Δηλαδη η ενοια FIRMWARE εχει καταργηθει πλεον; Πωπω αλλαγες που μας εφερε το 2023....

Ο,τι να ναι... ειμαι περιεργος να δω τι θα βγει απο ολο αυτο...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Quality content για χρήστες υψηλού IQ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...