Πέτρος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Υπάρχει σενάριο που κάποιος πάει σε 7900 ΧΤ για 100 ευρω παραπανω απο την 6950 ΧΤ; Βλέπω κάτι λάθος στο ότι δεν αξίζει 100 ευρώ πάνω για 10% παραπάνω; Το μόνο σενάριο είναι οι πιθανές βελτιώσεις που έχει να πάρει από οδηγούς η 7ρα (η 6ρα έχει πάρει τα περισσότερα) καθώς και η όποια νέα τεχνολογία (fsr 3) που μπορεί να βγει χωρίς υποστήριξη για τις προηγούμενες γενιές (aka κλείδωμα),τουλάχιστον σε αρχικό στάδιο. 1
TR-909 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 5/1/2023 στις 8:21 ΜΜ, aetos1988 είπε Ναι σωστά θυμάσαι! Αλλά δεν το κάτι τόσο συχνά. Πολύ σπάνια. Αυτό που κάνει συχνά είναι όταν βλέπω βιντεο( YOUTUBE) και ανοίγω ή αλλάζω καρτέλα ενώ παίζει το βίντεο κάνει κάτι ''σπασίματα'' για πολύ λίγο. Κλείσε το hardware acceleration στον browser σου. 8 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Υπάρχει σενάριο που κάποιος πάει σε 7900 ΧΤ για 100 ευρω παραπανω απο την 6950 ΧΤ; Βλέπω κάτι λάθος στο ότι δεν αξίζει 100 ευρώ πάνω για 10% παραπάνω; Καλό deal είναι αλλά εκτιμώ πως στο προσεχές μέλλον θα γίνει και καλύτερο (αν δεν βιάζεσαι). 😉 @Πέτρος το FSR 3 θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική με τις προηγούμενες εκδόσεις (agnostic GPU brand, etc). https://t.co/9nPtwOIpR5 Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από TR-909 1 2
thetiesthatbind Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, TR-909 είπε Κλείσε το hardware acceleration στον browser σου. Καλό deal είναι αλλά εκτιμώ πως στο προσεχές μέλλον θα γίνει και καλύτερο (αν δεν βιάζεσαι). 😉 @Πέτρος το FSR 3 θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική με τις προηγούμενες εκδόσεις (agnostic GPU brand, etc). https://t.co/9nPtwOIpR5 Όχι δε βιάζομαι απλά κάνω έρευνα και για να έχω και στο νου μου γενικα τι παιζει.
Tigio13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Πρόσφατα ξεκίνησα το rdr2. Πριν κάνα χρόνο που το είχα αγοράσει από epic είχα κάνει bench και το αποτέλεσμα που είχε βγάλει δεν ήταν και τόσο καλό στα low. Από τότε έκανα διάφορες ρυθμίσεις στην κάρτα με τη βοήθεια σας και τώρα που ξανά έπιασα το παιχνίδι έκανα άλλο ένα bench με πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Έχω τη gigabyte 6900xt. 5
aetos1988 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Tigio13 είπε Πρόσφατα ξεκίνησα το rdr2. Πριν κάνα χρόνο που το είχα αγοράσει από epic είχα κάνει bench και το αποτέλεσμα που είχε βγάλει δεν ήταν και τόσο καλό στα low. Από τότε έκανα διάφορες ρυθμίσεις στην κάρτα με τη βοήθεια σας και τώρα που ξανά έπιασα το παιχνίδι έκανα άλλο ένα bench με πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Έχω τη gigabyte 6900xt. Εκτός από τις ρυθμίσεις που λες μπορεί να βελτιώθηκαν και οι drivers της κάρτας
Tigio13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, aetos1988 είπε Εκτός από τις ρυθμίσεις που λες μπορεί να βελτιώθηκαν και οι drivers της κάρτας Λογικά θα έχουν παίξει και οι drivers το ρόλο τους. Απλά σκέφτηκα πως τότε το μόνο που είχα πειράξει ήταν οι ανεμιστήρες ενώ πλέον δεν υπάρχει τίποτα στοκ.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μιας και λίγο καιρό πιο πριν λέγαμε για τα refresh rates και τα υψηλα memory clocks, παρατήρησα ότι οταν βάλω την οθονη στα 165ΗΖ και βλέπω μια ταινία ( η οποια είναι 23.796; - αυτα τα κινηματογραφικά καρέ) το memory clock πάει θεό (3D clocks) και ανεβάζει θερμοκρασία η κάρτα. Η σύνδεση ειναι με DP καλώδιο (αυτό που έδινε η οθόνη της υπογραφής στην συσκευασία - δεν ξέρω τι έκδοση είναι δεν θυμάμαι να το έγραφε κάπου-) Αν βάλω την οθονη στα 144 πάλι κάνει το ίδιο. Αντίθετα στα 120 δεν το παρουσιάζει.
aetos1988 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Μιας και λίγο καιρό πιο πριν λέγαμε για τα refresh rates και τα υψηλα memory clocks, παρατήρησα ότι οταν βάλω την οθονη στα 165ΗΖ και βλέπω μια ταινία ( η οποια είναι 23.796; - αυτα τα κινηματογραφικά καρέ) το memory clock πάει θεό (3D clocks) και ανεβάζει θερμοκρασία η κάρτα. Η σύνδεση ειναι με DP καλώδιο (αυτό που έδινε η οθόνη της υπογραφής στην συσκευασία - δεν ξέρω τι έκδοση είναι δεν θυμάμαι να το έγραφε κάπου-) Αν βάλω την οθονη στα 144 πάλι κάνει το ίδιο. Αντίθετα στα 120 δεν το παρουσιάζει. Έχω την ίδια οθόνη με κάρτα γραφικών την RX 6600. Δοκίμασα και εγώ στα 165HZ με ανοιχτό βίντεο στο youtube δεν μου το κάνει. Αν θες δοκίμασε να κλείσεις την επιτάχυνση υλικού είτε χρησιμοποιείς browser είτε media player ( VLC, Media player classic κτλ.)
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Έχω την ίδια οθόνη με κάρτα γραφικών την RX 6600. Δοκίμασα και εγώ στα 165HZ με ανοιχτό βίντεο στο youtube δεν μου το κάνει. Αν θες δοκίμασε να κλείσεις την επιτάχυνση υλικού είτε χρησιμοποιείς browser είτε media player ( VLC, Media player classic κτλ.) Pot player χρησιμοποιώ αλλά δεν βλέπω τον λόγο να τα κλείσω τούτα να σου πω την αλήθεια αφού η κάρτα μπορεί να το κάνει με πολύ λιγότερη κατανάλωση και χρήση😂 Και στα 120ΗΖ μια χαρά είναι, διαφορές δεν βλέπω άλλωστε ούτε στα παιχνίδια αφήνω να πάει πάνω απο 80-100fps. Με youtube και συναφή χρήση δεν το κάνει, σε player με fullscreen μόνο το κάνει. Απο τον μετρητή του adrenaline το είδα, οταν πάνε σε πλήρη οθόνη μετράει και τα fps σα να είναι σε 3D περιβάλλον!
aetos1988 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Pot player χρησιμοποιώ αλλά δεν βλέπω τον λόγο να τα κλείσω τούτα να σου πω την αλήθεια αφού η κάρτα μπορεί να το κάνει με πολύ λιγότερη κατανάλωση και χρήση😂 Και στα 120ΗΖ μια χαρά είναι, διαφορές δεν βλέπω άλλωστε ούτε στα παιχνίδια αφήνω να πάει πάνω απο 80-100fps. Με youtube και συναφή χρήση δεν το κάνει, σε player με fullscreen μόνο το κάνει. Απο τον μετρητή του adrenaline το είδα, οταν πάνε σε πλήρη οθόνη μετράει και τα fps σα να είναι σε 3D περιβάλλον! Ναι ισχύει αλλά πολλές φορές προκαλεί κάποια θέματα ιδίως στις AMD κάρτες.
Πέτρος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, ShooterX είπε Πέρα από όλες τις απαντήσεις που έχουν δώσει στο πτηνό, ως πιθανή αιτιολογία ή αντίρρηση, υπάρχει μια μικρή τοσοδουλα λεπτομέρεια... Οι 6ρες είναι ακόμα εντός εγγύησης ουσιαστικά, όλες, αφού μιλάμε για τον προηγούμενο μήνα κι ακόμα παραπίσω. Τις πήγαν όλοι αυτοί τις "ανέγγιχτες" κάρτες τους στο μάστορα, επειδή...? 2
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Πιστεύω δύο χρόνια mining δεν έχουν καμία σχέση.
Πέτρος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Πιστεύω δύο χρόνια mining δεν έχουν καμία σχέση. Ξεκάθαρα.
TR-909 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Οι 6ρες είναι ακόμα εντός εγγύησης ουσιαστικά, όλες, αφού μιλάμε για τον προηγούμενο μήνα κι ακόμα παραπίσω.Τις πήγαν όλοι αυτοί τις "ανέγγιχτες" κάρτες τους στο μάστορα, επειδή...? Να 'χαμε να λέγαμε, typical στη καθημερινότητα του tweeter. Επιστροφή στα δικά μας. 😉 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα