Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

σκαστου και ενα restart και δες στο κανει παλι?

Eκανα restart ναι. Ρε δεν το κανει καθε λιγο και λιγακι το κανει παρα πολυ αραια μπορει πχ να περασουν 2 μερες να μην το κανει η μπορει να κατσει φαση να το κανει 2 φορες σε μια μερα πχ. Για να σιγουρευτω οτι δεν το κανει πρπει να δουλεψω 3-4-5 μερες το pc και αν δεν το παρουσιασει μεσα σε αυτο το διαστημα παει να πει οτι λυθηκε.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Eκανα restart ναι. Ρε δεν το κανει καθε λιγο και λιγακι το κανει παρα πολυ αραια μπορει πχ να περασουν 2 μερες να μην το κανει η μπορει να καστε να το κανει 2 φερες σε μια μερα. Για να σιγουρευτω οτι δεν το κανει πρπει να δουλεψω 3-4-5 μερες το pc και αν δεν το παρουσιασει μεσα σε αυτο το διαστημα παει να πει οτι λυθηκε.

οκ ,ενημερωσε σε καθε περιπτωση να ξερουμε και εμεις ,δεν ξερεις μπορει ολο και σε καποιον αλλο να εμφανιστει το προβλημα

• Like 1

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

οκ ,ενημερωσε σε καθε περιπτωση να ξερουμε και εμεις ,δεν ξερεις μπορει ολο και σε καποιον αλλο να εμφανιστει το προβλημα

Ναι εννοειτε θα ενημερωσω!

• Like 1

10 ώρες πριν, TR-909 είπε

Υποψιάζομαι κάποια "συγκυριακή" ασυμβατότητα με το νέο context menu των W11 - τώρα γιατί δεν συμβαίνει σε όλους μας δε το γνωρίζω. Όμως αφού από απόδοση δεν έχεις θέμα δυστυχώς "μαθαίνεις και ζεις με αυτό" ώσπου να το διορθώσουν.

Για το Flickering που λογικά συμβαίνει όταν παίζει κάποιο video (πχ. Youtube) είτε στο foreground ή και στο background (πχ. embedded σε κάποια σελίδα) απενεργοποίησε το hardware acceleration από τον browser σου. Πριν το τελευταίο Adrenaline συνέβαινε (σε μένα τουλάχιστον) αρκετά συχνά αλλά στον 22.11.2 συμβαίνει σπάνια πλέον.

Και εγώ από NVidia προέρχομαι και γενικά στο θέμα του software η AMD έχει κάποια θεματάκια - όμως συμβιβάζομαι με το γεγονός πως σαν τιμή/απόδοση (RX 6700) είναι εξαιρετική και στο gaming (εκεί που με ενδιέφερε) μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό.

Πάρε dump από το CPU-Z και κάνε το Import στο Thaiphoon. 

1111.jpg.bd837a5bc1be53e3669e7bc052fcf85c.jpg

Thanks!! Αν και μου βγάζει σχεδόν σε όλα unknown τουλάχιστον γράφει το σημαντικότερο. ότι έχω samsung C-die 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Thanks!! Αν και μου βγάζει σχεδόν σε όλα unknown τουλάχιστον γράφει το σημαντικότερο. ότι έχω samsung C-die 

Αν θυμαμαι σωστα εσυ δεν ειχες γραψει οτι αντιμετωπιζεις στα win11 ακριβως το ιδιοθεμα με μενα κου σου εξαφανιζεται ο andenaline απο το μενου του right click?

Επεξ/σία από Pwpwpw

3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Τζιφος  μολις το ξανα κανε.

• Sad 1

58 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Αν θυμαμαι σωστα εσυ δεν ειχες γραψει οτι αντιμετωπιζεις στα win11 ακριβως το ιδιοθεμα με μενα κου σου εξαφανιζεται ο andenaline απο το μενου του right click?

Ναι σωστά θυμάσαι! Αλλά δεν το κάτι τόσο συχνά. Πολύ σπάνια. Αυτό που κάνει συχνά είναι όταν βλέπω βιντεο( YOUTUBE) και ανοίγω ή αλλάζω καρτέλα ενώ παίζει το βίντεο κάνει κάτι ''σπασίματα'' για πολύ λίγο.

4 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Ναι σωστά θυμάσαι! Αλλά δεν το κάτι τόσο συχνά. Πολύ σπάνια. Αυτό που κάνει συχνά είναι όταν βλέπω βιντεο( YOUTUBE) και ανοίγω ή αλλάζω καρτέλα ενώ παίζει το βίντεο κάνει κάτι ''σπασίματα'' για πολύ λίγο.

Το είχα και εγώ αυτό το θέμα, αν θυμάμαι καλά πρέπει να απενεργοποιείς το anti lag στο adrenaline. Αν συνεχίσει δες πίσω στο θεμα αυτο απο τότε που τελείωσε η προσφορά rx6700 στο πλαίσιο και μετά.

2 ώρες πριν, aetos1988 είπε

Ναι σωστά θυμάσαι! Αλλά δεν το κάτι τόσο συχνά. Πολύ σπάνια. 

Και εμενα σπανια το κανει, οποτε εχουμε ακριβως το ιδιο θεμα.

Υπάρχει σενάριο που κάποιος πάει σε 7900 ΧΤ για 100 ευρω παραπανω απο την 6950 ΧΤ; Βλέπω κάτι λάθος στο ότι δεν αξίζει 100 ευρώ πάνω για 10% παραπάνω; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...