akoinonitos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 εμενα στην 3080 εχασε τον driver οταν αλλαξα το Bios switch απο quiet σε performance και επρεπε να ξανα κανω Install τον driver 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εμενα στην 3080 εχασε τον driver οταν αλλαξα το Bios switch απο quiet σε performance και επρεπε να ξανα κανω Install τον driver 😛 Τουλάχιστον εσυ έκανες ξανά install και δουλεύει τώρα φαντάζομαι.Εγώ τι να πω που πρέπει να κάνω φορματ και rollback σε win10 αν θέλω να δουλέψει σωστά ο adrenaline. Αν θες παντως σε βοηθάω να ξεφορτωθείς την 3080 τι την θες 😂 Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, b1LLy23 είπε Καλημέρα στην παρέα καλή χρονιά χρόνια πολλά!! Οι κάτοχοι 6700xt ας γράψουν λίγο τι fps βλέπουν warzone 2 και με τι settings φυσικά... (να δω λίγο κάτι)😂 Για 5600Χ/ RX6700: (είναι με V-Sync on, λίγα ποστς παραπίσω έχω ανεβάσει cap με V-Sync off). @Pwpwpw όταν συμβαίνει η "εξαφάνιση" του Adrenaline software στον event viewer των windows (Application) έχει κάποια αναφορά? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από TR-909 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, TR-909 είπε @Pwpwpw όταν συμβαίνει η "εξαφάνιση" του Adrenaline software στον event viewer των windows (Application) έχει κάποια αναφορά? Οχι δεν βρισκω κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Όταν συμβαίνει η "εξαφάνιση" στον Task Manager/ Processes εξαφανίζονται όλα τα σχετικά με Adrenaline? (αναφέρεις πως "εκεινη την στιγμη κλεινει γενικως ο adrenaline απο τις διεργασιες στο backround." - απλά για επιβεβαίωση). Από περιέργεια αν πας στο Show More Options είναι εξαφανισμένο και από εκεί? Περίεργο να "πεθαίνει" εφαρμογή και να μη το λογκάρουν τα Windows. Είμαι και εγώ με W11 (Clean Install) και δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο έως τώρα. (όχι ότι δε σε πιστεύω - windows και μυστήρια bugs είναι συνώνυμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, TR-909 είπε Όταν συμβαίνει η "εξαφάνιση" στον Task Manager/ Processes εξαφανίζονται όλα τα σχετικά με Adrenaline? (αναφέρεις πως "εκεινη την στιγμη κλεινει γενικως ο adrenaline απο τις διεργασιες στο backround." - απλά για επιβεβαίωση). Από περιέργεια αν πας στο Show More Options είναι εξαφανισμένο και από εκεί? Περίεργο να "πεθαίνει" εφαρμογή και να μη το λογκάρουν τα Windows. Είμαι και εγώ με W11 (Clean Install) και δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο έως τώρα. (όχι ότι δε σε πιστεύω - windows και μυστήρια bugs είναι συνώνυμα). Εξαφανιζεται και απο το show more options. Αλλα πατωντας το show more options 3-4-5 φορες εμφανιζει παλι ξανα το adrenaline στο δεξι κλικ μενου, αλλα μολις εμφανιζεται εκει δεν υπαρχει πλεον στο βελακι κατω δεξια εκει που δειχνω στην φωτο δηλαδη. Αν ανοιξω το task manager και τσεκαρω τις διαργασιες δεν υπαρχει εχει κλεισει. Για να καταλαβεις, οταν εξαφανιζεται, ανοιγω 3-4 φορες το μενου του δεξι κλικ οσο ειναι εξαφανισμενος ο adrenaline και παταω το show more option. Oσο το κανω αυτο ο κερσορας του ποντικιου γινεται κυκλικος λες και κατι φορτωνει και μετα απο 3-4-5 δεξι κλικ εμφανιζεται παλι κανονικα στο μενου ο adrenaline. Μολις εμφανιστει ομως εκει, κλεινει και δεν τρεχει πια στις διεργασιες. Αν τον κανεις κλικ χειροκινητα ανοιγει στις διεργασιες ξανα και εμφανιζεται ξανα στο βελακι κατω δεξια. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Υποψιάζομαι κάποια "συγκυριακή" ασυμβατότητα με το νέο context menu των W11 - τώρα γιατί δεν συμβαίνει σε όλους μας δε το γνωρίζω. Όμως αφού από απόδοση δεν έχεις θέμα δυστυχώς "μαθαίνεις και ζεις με αυτό" ώσπου να το διορθώσουν. Για το Flickering που λογικά συμβαίνει όταν παίζει κάποιο video (πχ. Youtube) είτε στο foreground ή και στο background (πχ. embedded σε κάποια σελίδα) απενεργοποίησε το hardware acceleration από τον browser σου. Πριν το τελευταίο Adrenaline συνέβαινε (σε μένα τουλάχιστον) αρκετά συχνά αλλά στον 22.11.2 συμβαίνει σπάνια πλέον. Και εγώ από NVidia προέρχομαι και γενικά στο θέμα του software η AMD έχει κάποια θεματάκια - όμως συμβιβάζομαι με το γεγονός πως σαν τιμή/απόδοση (RX 6700) είναι εξαιρετική και στο gaming (εκεί που με ενδιέφερε) μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό. Στις 30/12/2022 στις 11:51 ΠΜ, aetos1988 είπε Σε μένα δεν δουλεύει πλέον το πρόγραμμα Thaiphoon με τα Windows 11 22H2.... Πάρε dump από το CPU-Z και κάνε το Import στο Thaiphoon. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, TR-909 είπε Υποψιάζομαι κάποια "συγκυριακή" ασυμβατότητα με το νέο context menu των W11 - τώρα γιατί δεν συμβαίνει σε όλους μας δε το γνωρίζω. Όμως αφού από απόδοση δεν έχεις θέμα δυστυχώς "μαθαίνεις και ζεις με αυτό" ώσπου να το διορθώσουν. Για το Flickering που λογικά συμβαίνει όταν παίζει κάποιο video (πχ. Youtube) είτε στο foreground ή και στο background (πχ. embedded σε κάποια σελίδα) απενεργοποίησε το hardware acceleration από τον browser σου. Πριν το τελευταίο Adrenaline συνέβαινε (σε μένα τουλάχιστον) αρκετά συχνά αλλά στον 22.11.2 συμβαίνει σπάνια πλέον. Και εγώ από NVidia προέρχομαι και γενικά στο θέμα του software η AMD έχει κάποια θεματάκια - όμως συμβιβάζομαι με το γεγονός πως σαν τιμή/απόδοση (RX 6700) είναι εξαιρετική και στο gaming (εκεί που με ενδιέφερε) μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό. Το θεμα με το flickering λυθηκε με την απενεργοποιηση του hardware acceleration στον browser οπως σωστα λες, ειχα διαβασει σχετικα για αυτο στο Internet και απο τοτε που το εκλεισα λυθηκε αυτο το θεμα. Το θεμα με το context menu παντως ειναι "γνωστο" με την εννοια οτι αν κανεις αναζητηση στο google θα δεις αρκετες σχετικες αναφορες. Σχεδον παντα τα οποια Bug εμφανιζονται σε καποιο ποσοστο συστηματων και οχι μαζικα σε ολα τα συστηματα.Στην αποδοση ευτυχως δεν εχω θεμα ουτε εχω δει κατι περιεργο σε καποιο παιχνιδι, αλλα οπως και να εχει αν θελω να φορτωσω καποιο profile με συγκεκριμενες ρυθμισεις και ο adrenaline κλεισει, τοτε κλεινουν και οι ρυθμισεις του οποιου προφιλ μαζι και αυτο ειναι θεμα. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, TR-909 είπε Υποψιάζομαι κάποια "συγκυριακή" ασυμβατότητα με το νέο context menu των W11 - τώρα γιατί δεν συμβαίνει σε όλους μας δε το γνωρίζω. Όμως αφού από απόδοση δεν έχεις θέμα δυστυχώς "μαθαίνεις και ζεις με αυτό" ώσπου να το διορθώσουν. Για το Flickering που λογικά συμβαίνει όταν παίζει κάποιο video (πχ. Youtube) είτε στο foreground ή και στο background (πχ. embedded σε κάποια σελίδα) απενεργοποίησε το hardware acceleration από τον browser σου. Πριν το τελευταίο Adrenaline συνέβαινε (σε μένα τουλάχιστον) αρκετά συχνά αλλά στον 22.11.2 συμβαίνει σπάνια πλέον. Και εγώ από NVidia προέρχομαι και γενικά στο θέμα του software η AMD έχει κάποια θεματάκια - όμως συμβιβάζομαι με το γεγονός πως σαν τιμή/απόδοση (RX 6700) είναι εξαιρετική και στο gaming (εκεί που με ενδιέφερε) μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό. Πάρε dump από το CPU-Z και κάνε το Import στο Thaiphoon. To παρουσιασε πριν λιγο και το κρατησα screnshot. Στην πρωτη εικονα εξαφανισμενο απο το μενου του δεξι κλικ και απο το μενου show more option. Αφου μπηκα βγηκα στο μενου του δεξι κλικ 3-4 φορες εμφανιστηκε κανονικα παλι, αλλα εκλεισε σταματησε να τρεχει στις διεργασιες και επρεπε να το ανοιξω χειροκινητα. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε To παρουσιασε πριν λιγο και το κρατησα screnshot. Στην πρωτη εικονα εξαφανισμενο απο το μενου του δεξι κλικ και απο το μενου show more option. Αφου μπυκα βγηκα στο μενου του δεξι κλικ 3-4 φορες εμφανιστηκε κανονικα παλι, αλλα εκλεισε σταματησε να τρεχει στις διεργασιες και επρεπε να το ανοιξω χειροκινητα. το θαυμαστικο που εχει στην ασφαλεια των windows τι ειναι? Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε το θαυμαστικο που εχει στην ασφαλεια των windows τι ειναι? Tιποτα το ιδιαιτερο, μου ζηταει να κανω sing in στο microsft account, να σεταρω το one drive κλτ βλακειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Tιποτα το ιδιαιτερο, μου ζηταει να κανω sing in στο microsft account, να σεταρω το one drive κλτ βλακειες. δεν κανεις enable to app protection μηπως γινεται καμια μλκια εκει? ποτε δεν ξερεις. φτιαξε και το memory integrity ,βασικα φτιαξτα ολα Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε δεν κανεις enable to app protection μηπως γινεται καμια μλκια εκει? ποτε δεν ξερεις Λες να κανει τιποτα? Το εβαλα On αντε να δουμε. Το device security στην ακριβως διπλα επιλογη τι ειναι? Μηπως να το σεταρω και αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Λες να κανει τιποτα? Το εβαλα On αντε να δουμε. Το device security στην ακριβως διπλα επιλογη τι ειναι? Μηπως να το σεταρω και αυτο? ολα σεταρε τα να δεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε ολα σεταρε τα να δεις Tα σεταρα ολα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα