Πέτρος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εμενα δεν μου κανει για θεμα του driver ,κατι αλλο φταιει,κατι τον κλεινει η χανεται η καρτα δεν ξερω ,αν κρασαρε απλα ο driver θα εβγαζε μνμ Για αυτό ρώτησα, κάποια χαζομάρα των 11 θα είναι. Το καλό είναι ότι αφού δεν υπάρχει κάποιο oc προφίλ για να χαθεί, δεν έχει και κάποια μεγάλη σημασία.
Pwpwpw Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Για αυτό ρώτησα, κάποια χαζομάρα των 11 θα είναι. Το καλό είναι ότι αφού δεν υπάρχει κάποιο oc προφίλ για να χαθεί, δεν έχει και κάποια μεγάλη σημασία. 51 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εμενα δεν μου κανει για θεμα του driver ,κατι αλλο φταιει,κατι τον κλεινει η χανεται η καρτα δεν ξερω ,αν κρασαρε απλα ο driver θα εβγαζε μνμ Εμενα μου κανει για θεμα optimization του adrenaline στα windows 11. Στα windows 10 πριν την αναβαθμιση δεν ειχα τετοιο θεμα.
akoinonitos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Αν ηταν συνδυασμος win11 με adrenaline θα το ειχαν ολοι ρε συ
Pwpwpw Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Αν ηταν συνδυασμος win11 με adrenaline θα το ειχαν ολοι ρε συ Eχρι αναφερει και αλλο μελος οτι εχει την ιδια συμπεριφορα αν διαβασεις λιγες σελιδες πιο πισω. Επισης εχω βρει και αλλλες σχετικες αναφορες στο goole. Δες εδω για παραδειγμα αυτον Αν δεν φταει ο συνδιασμος win11+adrenaline το φταιει δηλαδη ? Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw
akoinonitos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Exzei αναφερει και αλλο μελος οτι εχει την ιδια συμπεριφορα αν διαβασεις λιγες σελιδες πιο πισω. Επισης εχω βρει και αλλλες σχετικες αναφορες στο goole. Δες εδω Αν δεν φταει ο συνδιασμος win11+adrenaline το φταιει δηλαδη ? τι να σου πω δεν ξερω ελπιζω να βγαλετε ακρη Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από akoinonitos
Pwpwpw Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε τι να σου πω ,για την πληροφορια και μονο εμενα ποτε δεν μου εμφανιζε τον adrenaline στο context menu ,μονο στο task bar, οπως και τωρα δεν μου εμφανιζει το Nvidia control panel ,ισως κατι εκει να γινεται. Δεν θυαμαι ποτε και σε κανενα setup μου ανα τα χρονια, ειτε με amd ειτε με nvidia gpu να μην εχω την συντομευση του driver στο δεξι κλικ. Πως ακριβως καταφερες να το εξαφανισες απο εκει?😅 Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw
akoinonitos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Δεν θυαμαι ποτε και σε κανενα setup μου ανα τα χρονια, ειτε με amd ειτε με nvidia gpu να μην εχω την συντομευση του driver στο δεξι κλικ. Πως ακριβως καταφερες να το εξαφανισες απο εκει?😅 ειναι στα επιπλεον , ασε που αν δεν το διαβαζα εδω ουτε που θα το κοιταγα, παντα με ctrl+r το ανοιγα Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από akoinonitos
b1LLy23 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα στην παρέα καλή χρονιά χρόνια πολλά!! Οι κάτοχοι 6700xt ας γράψουν λίγο τι fps βλέπουν warzone 2 και με τι settings φυσικά... (να δω λίγο κάτι)😂
xrist0s92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία! Απλώς πληροφοριακά για όποιον έχει όμοια θέματα με τα δικά μου στην 6700 (stuttering, fps drops και πιξελιάσματα σε ορισμένα games), παρόλο τα 3 DDU, έφτιαξε μόνο με format.
supererviss Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, xrist0s92 είπε Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία! Απλώς πληροφοριακά για όποιον έχει όμοια θέματα με τα δικά μου στην 6700 (stuttering, fps drops και πιξελιάσματα σε ορισμένα games), παρόλο τα 3 DDU, έφτιαξε μόνο με format. και εγω είχα κάποια θέματα και ένα που με ενόχλησε πάρα πολύ ήταν οταν άναβε μετά από sleep mode, Δεν έδινε σήμα. Εγω χρησιμοποίησα κατα τύχη το πρόγραμμα της amd για drivers Uninstaller και απο εκεί και περα ειναι όλα καλά.
xrist0s92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 32 λεπτά πριν, supererviss είπε και εγω είχα κάποια θέματα και ένα που με ενόχλησε πάρα πολύ ήταν οταν άναβε μετά από sleep mode, Δεν έδινε σήμα. Εγω χρησιμοποίησα κατα τύχη το πρόγραμμα της amd για drivers Uninstaller και απο εκεί και περα ειναι όλα καλά. Δεν το ήξερα αυτό το πρόγραμμα. Κάπου είχα δει πως και η AMD προτείνει DDU οπότε το θεώρησα "official". Μετά όμως διάβασα στο reddit ότι DDU κάνεις μόνο εάν πραγματικά έχεις πρόβλημα μετά από απλό uninstall, που και το DDU μπορεί να σου δημιουργήσει θέμα. Τέλος πάντων δεν ξέρω τι έφταιξε, τέλος καλό.
Grisos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Το DDU είναι ο βέλτιστος τρόπος, εκτός από format, για αφαίρεση οδηγών τόσο κόκκινης όσο και πράσινης και πάντα σε safe boot mode.
xrist0s92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, Grisos είπε Το DDU είναι ο βέλτιστος τρόπος, εκτός από format, για αφαίρεση οδηγών τόσο κόκκινης όσο και πράσινης και πάντα σε safe boot mode. Δεν αποδείχτηκε κάτι τέτοιο στην δική μου περίπτωση. Εννοείται έγινε σε safe mode και χωρίς σύνδεση internet. Ίσως το μόνο πρόβλημα -αν έπαιξε ρόλο-, είναι ότι πρώτα έβγαλα την παλιά GPU, έβαλα την 6700 και ξεκίνησα την διαδικασία. Δυστυχώς δεν είχα δοκιμάσει απλό uninstall που μπορεί να ήταν όλα οκ.
stafftw Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Παντως για να δώσω και εγώ τα 2.5 cents, με 6700 non-xt,επειδή μου έκανε και εμένα θέμα με το andrenaline στα windows 11 (αναβάθμιση από windows 10 χωρίς format) , διαβασα κάπου να κάνω ddu-safe mode-uninstall all, αλλά μετα,να το ανοίξω κανονικά στα windows,να αφήσω τα windows να βάλουν τα δικά τους, και μετα update driver.Και έτσι έχω πλήρως λειτουργικό andrenaline για κανα μηνα (αφού μου έβγαλε την πιστη).Aπλά όντως μερικές φορές crasharei μετά από sleep και χάνει τις ρυθμίσεις που έχω κάνει
Pwpwpw Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, stafftw είπε Παντως για να δώσω και εγώ τα 2.5 cents, με 6700 non-xt,επειδή μου έκανε και εμένα θέμα με το andrenaline στα windows 11 (αναβάθμιση από windows 10 χωρίς format) , διαβασα κάπου να κάνω ddu-safe mode-uninstall all, αλλά μετα,να το ανοίξω κανονικά στα windows,να αφήσω τα windows να βάλουν τα δικά τους, και μετα update driver.Και έτσι έχω πλήρως λειτουργικό andrenaline για κανα μηνα (αφού μου έβγαλε την πιστη).Aπλά όντως μερικές φορές crasharei μετά από sleep και χάνει τις ρυθμίσεις που έχω κάνει Εγω τα εγραφα και παρα πισω οτι το adrenaline στα win11 εχει τα θεματακια του. Εδω εγω με clean install win11 και καπου καπου κλεινει ο adrenaline με αποτελεσμα να χανει τις ρυθμισεις του οποιου profile. Πλεον οκ εμαθα να ζω με αυτο και δεν εκανα φορματ ωστε να κανω rollback στα win10, αλλα οπως και να εχει δεν παυει να ειναι θεμα και πρεπε να το διορθωσει η amd. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα