Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Oταν κανεις δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας εμφανιζεται ενα μενου και μεσα σε αυτο το μενου υπαρχει συντομευση του adrenaline  το οποιο αν το πατησεις ανοιγει η εφαργμογη. Το andrenaline με το start up τον windows τρεχει παντα αυτοματα στο παρασκηνιο ωστε οποιες ρυθμισεις εχεις φτιαξει σε καποιο  Profile (πχ  ρυθμισεις oc, uv, fan curve, rgb κτλ κτλ) να τις φορτωνει και να τις κραταει. Σε ramdom στιγμες λοιπον η συντομευση που κανονικα υπαρχει στο μενου του δεξι κλικ γινετε φαντασμα και εξαφανιζεται. Δεν εξαφανιζεται ομως απλα η συντομευση, εκεινη την στιγμη κλεινει γενικως ο adrenaline απο τις διεργασιες στο backround. Απο την στιγμη που κλεινει προφανως οποοιες προσωπικες ρυθμισεις εχεις φτιαξει σε καποιο profil κλεινουν και αυτες μαζι με τον adrenaline.  Αυτο προφανως ειναι πρβλημα και οχι φυσιολογικη συμπεριφορα, δεν γινετε ο adrenaline να παιρνει πρωτοβουλια και να κλεινει οποτε του καπνισει.

Περιεργο και εγω με win11 ειμαι αλλα δεν μου το εχει κανει ποτε αυτο. Να φανταστω δεν εχεις κανει Manual oc στην καρτα και στο κανει? επισης στα notifications των windows σου βγαζει κατι οταν κρασαρει ο driver?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Περιεργο και εγω με win11 ειμαι αλλα δεν μου το εχει κανει ποτε αυτο.

Και αλλος χρηστης ανεφερε εδω στο θεμα οτι του κανει το ιδιο θεμα. Επισης αν κανεις αναζητηση στο google adrenaline και win11 crash υπαρχουν πολλες σχετικες αναφορες, οποτε λογικα το θεμα ειναι γνωστο, το θεμα ειναι ποτε θα βγει ο driver που θα το διορθωνει.

9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Περιεργο και εγω με win11 ειμαι αλλα δεν μου το εχει κανει ποτε αυτο. Να φανταστω δεν εχεις κανει Manual oc στην καρτα και στο κανει? επισης στα notifications των windows σου βγαζει κατι οταν κρασαρει ο driver?

Oχι δεν εχω κανει oc δεν εχω κανει απολυτως τιποτα, ολες οι ρυθμισεις ειναι default. Δεν βγαζει κανενα απολυτως notification τα win οταν το κανει.

Οταν το παρουσιαζει το αντιλαμβανομαι γιατι παρατηρω οτι εκει πχ που σερφαρω, ξαφνικα ο κερσορας του ποντικιου  εμφανιζει  την κυκλικη ενδειξη, αυτο που δειχνει οταν και καλα κανεις κατι και φορτωνει (μια εφαρμογη πχ) ενω εκεινη την ωρα δεν τρεχει κατι για να το δικαιολογει. Μολις το βλεπω, πλεον καταλαβαινω οτι εχει συμβει αυτο, τσεκαρω δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και ο adrenaline δεν υπαρχει πλεον στις συντομευσεις, τσεκαρω και στις διεργασιες στον task manager και εχει κλεισει και απο κει δεν υπαρχει στις διεργασιες.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπας και ξαναπερναει  το windows update το δικο του ντριβερ απο πανω.Για κλεισε  την επιλογη για αυτοματη αναζητηση οδηγων

1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Και αλλος χρηστης ανεφερε εδω στο θεμα οτι του κανει το ιδιο θεμα. Επισης αν κανεις αναζητηση στο google adrenaline και win11 crash υπαρχουν πολλες σχετικες αναφορες, οποτε λογικα το θεμα ειναι γνωστο, το θεμα ειναι ποτε θα βγει ο driver που θα το διορθωνει.

Oχι δεν εχω κανει oc δεν εχω κανει απολυτως τιποτα, ολες οι ρυθμισεις ειναι default. Δεν βγαζει κανενα απολυτως notification τα win οταν το κανει.

Οταν το παρουσιαζει το αντιλαμβανομαι γιατι παρατηρω οτι εκει πχ που σερφαρω, ξαφνικα ο κερσορας του ποντικιου  εμφανιζει  την κυκλικη ενδειξη, αυτο που δειχνει οταν και καλα κανεις κατι και φορτωνει (μια εφαρμογη πχ) ενω εκεινη την ωρα δεν τρεχει κατι για να το δικαιολογει. Μολις το βλεπω, πλεον καταλαβαινω οτι εχει συμβει αυτο, τσεκαρω δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και ο adrenaline δεν υπαρχει πλεον στις συντομευσεις, τσεκαρω και στις διεργασιες στον task manager και εχει κλεισει και απο κει δεν υπαρχει στις διεργασιες.

Επεξ/σία από filipprin

8 λεπτά πριν, filipprin είπε

Μπας και ξαναπερναει  το windows update το δικο του ντριβερ απο πανω.Για κλεισε  την επιλογη για αυτοματη αναζητηση οδηγων

Αυτο πρεπει να ειναι.. στα 11 αρια το κανει συχνα αυτο με radeon driver..  πρεπει να to εχεις στο NOimage.png.7fd7be4c32e8772947e4563fc66193ce.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, filipprin είπε

11 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Αυτο πρεπει να ειναι.. στα 11 αρια το κανει συχνα αυτο με radeon driver..  πρεπει να to εχεις στο NOimage.png.7fd7be4c32e8772947e4563fc66193ce.png

Πως γινεται να περασαν τα win αλλο driver απο πανω ρε παιδια. Ειχα βγαλει το ethernet cable οταν εκανα εγκατασταση των οδηγων και της Mobo και τησ gpu  να μην εχω internet και να αποφυγω αυτο ακριβως που λετε.

Τον adrenaline 22.11.2 περασα αυτος ειναι ακομη μεσα, δεν εχει αλλαξει η εκδοση του driver αρα δεν εχει περαστει αλλος απο win. Eκτος αυτου στο history driver update των windows Που τσεκαρα δεν υπαρχει τιποτα σχετικο με amd. Δεν εχουν περασει κατι τα windows μονα τους.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Πως γινεται να περασαν τα win αλλο driver απο πανω ρε παιδια. Ειχα βγαλει το ethernet cable οταν εκανα εγκατασταση των οδηγων και της Mobo και τησ gpu  να μην εχω internet και να αποφυγω αυτο ακριβως που λετε.

Και μολις το εβαλες ξανα τα  windows κατεβασαν και εγκτεστησαν ξανα  τον δικο τους.Απενεργοποιησε την αυτομαματη εγκατασταση ντριβερ.Γνωστο προβλημα στα 11 που το αντιμετώπισα και εγω

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, filipprin είπε

Και μολις το εβαλες ξανα τα  windows κατεβασαν και εγκτεστησαν ξανα  τον δικο τους.Απενεργοποιησε την αυτομαματη εγκατασταση ντριβερ.Γνωστο προβλημα στα 11 που το αντιμετώπισα και εγω

Ποιον δικό τους driver έβαλαν; Θα το κλείσω αυτό που λες αλλά driver άλλο δεν πέρασαν τα win.
Η ίδια έκδοση που έκανα εγκατάσταση η ίδια είναι ακόμη μέσα δεν είναι διαφορετική το τσέκαρα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Ε Windows είναι αυτά... ότι απενεργοποιεις καλο είναι :P

To απενεργοποιησα ηδη το auto driver update .

Συμφωνω οτι οτι απενεργοποιεις στα win καλο ειναι αλλα :P αλλα στο συγκεκριμενο θεμα δεν ευθυνεται το win update γιατι πολυ απλα τσεκαρα ολα τα logs και δεν εκανε κανενα Update τον οδηγο της gpu. Ειναι ξακαθαρα θεμα optimize του adrenaline στα windows 11 το οποιο λογικα θα το διορθωσει η amd σε μεταγενεστερη εκδοση(ελπιζω συντομα).

Επεξ/σία από Pwpwpw

13 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

To απενεργοποιησα ηδη το auto driver update .

Συμφωνω οτι οτι απενεργοποιεις στα win καλο ειναι αλλα :P αλλα στο συγκεκριμενο θεμα δεν ευθυνεται το win update γιατι πολυ απλα τσεκαρα ολα τα logs και δεν εκανε κανενα Update τον οδηγο της gpu. Ειναι ξακαθαρα θεμα optimize του adrenaline στα windows 11 το οποιο λογικα θα το διορθωσει η amd σε μεταγενεστερη εκδοση(ελπιζω συντομα).

Αν μπεις στον Adrenaline, σου έχει μήνυμα ότι "έγινε επαναφορά επειδή..."? Αν όχι, δεν ξέρει κι ο ίδιος ο οδηγός ότι κάτι τον έχει "σκοτώσει".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Αν μπεις στον Adrenaline, σου έχει μήνυμα ότι "έγινε επαναφορά επειδή..."? Αν όχι, δεν ξέρει κι ο ίδιος ο οδηγός ότι κάτι τον έχει "σκοτώσει".

Εννοείς να πάω απο το start up menu και απλά να ανοίξω τον adrenaline την ώρα που έχει εξαφανιστεί από το δεξί κλικ μενού,  η εννοείς  να δω στο event log αν γράφει κάτι;

Το πρώτο δεν γράφει αποκυτωσ τίποτα, το δεύτερο δεν το έχω τσεκάρει.

Επεξ/σία από Pwpwpw

15 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Εννοείς να πάω απο το start up menu και απλά να ανοίξω τον adrenaline την ώρα που έχει εξαφανιστεί από το δεξί κλικ μενού,  η εννοείς  να δω στο event log αν γράφει κάτι;

Το πρώτο δεν γράφει αποκυτωσ τίποτα, το δεύτερο δεν το έχω τσεκάρει.

Όχι, μόλις σου κλείσει και ανοίξεις ξανά τον Adrenaline, πας notifications.

image.png.2ba870f9b6848aa0c779cd3bb7e115da.png

Έχεις εκεί κάτι?

2 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Όχι, μόλις σου κλείσει και ανοίξεις ξανά τον Adrenaline, πας notifications.

image.png.2ba870f9b6848aa0c779cd3bb7e115da.png

Έχεις εκεί κάτι?

Oχι δεν υπαρχει κανενα Notification εκει.

εμενα δεν μου κανει για θεμα του driver ,κατι αλλο φταιει,κατι τον κλεινει η χανεται η καρτα δεν ξερω ,αν κρασαρε απλα ο driver θα εβγαζε μνμ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...