Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Έχει θέμα ο συγκεκριμένος driver με τα 11. Σίγουρα θα διορθωθεί με νέο driver/update κτλπ. Εγώ στη θέση σου εφόσον η κάρτα λειτουργει κατά τα άλλα κανονικά, δεν θα έχανα άλλο χρόνο με format κ εγκατάσταση win10, απλά θα άρχιζα τα games .

Δηλαδη αν κανω rollback στον προγουμενο driver δεν θα υπαρχει αυτο το θεμα? Οχι τιποτα αλλο, με κρυα καρδια θα τα βγαλω τα 11,  ο σχεδισμος τους μου αρεσε  παραπανω απο τα 10.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Δηλαδη αν κανω rollback στον προγουμενο driver δεν θα υπαρχει αυτο το θεμα?

Πιθανόν και να υπάρχει, για μενα μην ασχολείσαι γιατί δεν είναι σημαντικό bug. Άραξε κ παίξε κάνα παιχνιδάκι και αυτό θα φτιαχτεί στη πορεία :)

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Δηλαδη αν κανω rollback στον προγουμενο driver δεν θα υπαρχει αυτο το θεμα? Οχι τιποτα αλλο, με κρυα καρδια θα τα βγαλω τα 11,  ο σχεδισμος τους μου αρεσε  παραπανω απο τα 10.

Αν και καταλαβαίνω το ψυχολογικό κομμάτι, αν παίζεις μία χαρά άραξε όσο δεν έχεις ουσιαστικό πρόβλημα μπορεί να φτιαχτεί σε επόμενα drivers. Συμβαίνει συχνά αυτό με τους drivers και όχι μόνο σε AMD

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, enable_your_mind είπε

Alt+R  επισης επιστρεφει και ειναι η συντομευση , ο  driver δεν εχει θεμα

Μολις εξαφανιζεται το εικονιδιο απο το context menu, τσεκαρα  τα processes στον task manager και το software adrenaline κλεινει και στα processes δεν υπαρχει, οποτε δεν ειναι οτι απλα εξαφανιζεται η συντομευση, κλεινει και απο τις διεργασιες. Παρολο που μεχρι στιγμης ευτυχως δεν εχω δει θεμα στο παιχνιδι, σιγουρα παντως δεν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα και θα πρπει να το διορθωσει η amd σε επομενη εκδοση οδηγου.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Παντως μολις εξαφανιζεται το εικονιδιο απο το context menu, τσεκαρα  τα processes του task manager και το software adrenaline κλεινει και στα processes δεν υπαρχει, οποτε δεν ειναι οτι απλα εξαφανιζεται η συντομευση, κλεινει και απο τις διεργασιες. Παρολο που μεχρι στιγμης ευτυχως δεν εχω δει θεματα στο παιχνιδι, σιγουρα παντως δεν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα και θα πρπει να το διορθωσει η amd σε επομενη εκδοση οδηγου.

OC RGB κτλ τα κρατάει ότι ρυθμίζεις και ας εξαφανιστεί? 

Μήπως είναι feature να μην τρώει πόρους :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, valantis123 είπε

OC RGB κτλ τα κρατάει ότι ρυθμίζεις και ας εξαφανιστεί? 

Μήπως είναι feature να μην τρώει πόρους :P

Δεν εχω ιδεα γιατι δεν εχω  κανενα profile oc, uv κτλ ολα default ειναι (rgb δεν εχει η καρτα :P)

Η λογικη λεει οτι θα εχανε το οποιο προφιλ ειχα φορτωμενο, αφου κλεινει η εφαργμογη απο το παρασκηνιο πως να μεινει το προφιλ.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Δεν εχω ιδεα γιατι δεν εχω  κανενα profile oc, uv κτλ ολα default ειναι (rgb δεν εχει η καρτα :P)

Η λογικη λεει οτι θα εχανε το οποιο προφιλ ειχα φορτωμενο, αφου κλεινει η εφαργμογη απο το παρασκηνιο πως να μεινει το προφιλ.

Ναι θα το έχανε γι'αυτό ρωτάω, αν ασχολείσαι και σου τα χαλάει ναι θα είναι ξενερα, αν έτσι και αλλιώς την αφήνεις default και απλά παίζεις τοτε και πολλές μέρες έφαγες.. go play HF και ξανά τσεκαρης σε επόμενα driver's.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, valantis123 είπε

Ναι θα το έχανε γι'αυτό ρωτάω, αν ασχολείσαι και σου τα χαλάει ναι θα είναι ξενερα, αν έτσι και αλλιώς την αφήνεις default και απλά παίζεις τοτε και πολλές μέρες έφαγες.. go play HF και ξανά τσεκαρης σε επόμενα driver's.

Ξενερα ειναι ετσι γιατι εχω σκοπο να ασχληθω με profile αλλα δεν εχω προλαβει ακομη, τωρα το εστησα το μηχανημα. Ημουν ετοιμος να κανω Format και να γυρισω στα 10 αλλα  λεω να κανω λιγο υπομονη μηπως  στο επομενο οδηγο το στρωσει το πραγμα η amd γιατι και μου αρεσει περισοτερο το Intreface των 11 αλλα και γιατι αργα η γρηγορα παλι στην νεοτερη εκδοση win παντα καταληγουμε . Driver ποσο συχνα βγαινει, ποτε περιπου αναμενεται η επομενη εκδοση οδηγων?

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Ξενερα ειναι ετσι γιατι εχω σκοπο να ασχληθω με profile αλλα δεν εχω προλαβει ακομη, τωρα το εστησα το μηχανημα. Ημουν ετοιμος να κανω Format και να γυρισω στα 10 αλλα  λεω να κανω λιγο υπομονη μηπως  στο επομενο οδηγο το στρωσει το πραγμα η amd γιατι και μου αρεσει περισοτερο το Intreface των 11 αλλα και γιατι αργα η γρηγορα παλι στην νεοτερη εκδοση win παντα καταληγουμε . Driver ποσο συχνα βγαινει, ποτε περιπου αναμενεται η επομενη εκδοση οδηγων?

Τι θεμα εχεις  ρε συ ,δεν εχω καταλαβει

Δημοσ.

Εδω και κανα μηνα, εφτιαξα το πισακι μου, με μια Sapphire 6700XT Pulse.

Το ερωτημα ειναι το εξης:

Στο Discord, εαν κανω screen sharing σε 1080p 60fps ενω παιζω οποιοδηποτε game, δεν παρατηρω ιδιαιτερη πτωση αποδοσης, αλλα απο την αλλη η ποιοτητα δεν ειναι ιδιαιτερα καλη.

Εριξα μια ματια σε Video encoder load ... δεν δειχνει να τερματιζει ή να "ιδρωνει" η καρτα.

Η γραμμη μου ειναι στα 10mbit upload, σε ολα τα τεστ που εκανα Α-ΨΟ-ΓΗ, σε remote desktop απροβληματιστη... το Discord φαινεται να χρησιμοποιει μολις 6mbit ... υπαρχει καποιος που να εχει χρησιμοποιησει το Discord screen sharing με ποιοτικη εικονα;

Υπολειπονται τοσο σε συγκριση με τις αντιστοιχες Nvidia ή απλα φταιει το Discord?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τι θεμα εχεις  ρε συ ,δεν εχω καταλαβει

Oταν κανεις δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας εμφανιζεται ενα μενου και μεσα σε αυτο το μενου υπαρχει και η συντομευση του adrenaline  αν το πατησεις ανοιγει η εφαργμογη. Το andrenaline με το start up τον windows τρεχει παντα αυτοματα στο παρασκηνιο ωστε οποιες ρυθμισεις εχεις φτιαξει σε καποιο  Profile (πχ  ρυθμισεις oc, uv, fan curve, rgb κτλ κτλ) να τις φορτωνει και να τις κραταει. Σε ramdom στιγμες λοιπον η συντομευση που κανονικα υπαρχει στο μενου του δεξι κλικ γινετε φαντασμα και εξαφανιζεται. Δεν εξαφανιζεται ομως απλα η συντομευση, εκεινη την στιγμη κλεινει γενικως ο adrenaline απο τις διεργασιες στο backround. Απο την στιγμη που κλεινει προφανως οποοιες προσωπικες ρυθμισεις εχεις φτιαξει σε καποιο profil κλεινουν και αυτες μαζι με τον adrenaline.  Αυτο προφανως ειναι πρβλημα και οχι φυσιολογικη συμπεριφορα, δεν γινετε ο adrenaline να παιρνει πρωτοβουλια και να κλεινει οποτε του καπνισει.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...