Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

30 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Εγω τη εκανα κατευθειαν UV/OC συμφωνα με τον οδηγο,την δουλευω με DP σε ενα monitor 1080p 144hz.

Μεχρι τωρα απο θερμοκρασιες δεν επιασε πανω απο 60 βαθμους,δεν εχει θορυβο αλλα ουτε coil whine.

Ειναι πολυ καλη καρτα και αξιζει τα λεφτα της.

Και παρολο που εχω Β450 μητρικη η αποδοση που χανει σε σχεση PCIEX 3 vs 4 μπορει να ειναι στην χειροτερη 5fps.

Fortnite που δοκιμασα με τον καινουργιο update UN5 και ray trace με γραφικα στο epic και resolution scale στο 75% ειχα 75 - 95 fps.

Στα 340 που την βρισκεις δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη.

EDIT:

Παιδια ερωτηση,εγω την 6700 την πηρα απο skroutz και οχι απο πλαισιο,ειναι sapphire και ειναι μεσα στης καρτες που δινει τα 2 παιχνιδια,τους κωδικους πως τους παιρνω?

Γιατι στο site της sapphire δεν δινει και πολλες πληροφοριες.

Εφόσον δεν την πήρες από το plaisio δεν δικαιούσαι τους κωδικούς. Μόνο με plaisio συνεργάζεται η AMD στην Ελλάδα. 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

58 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Εγω τη εκανα κατευθειαν UV/OC συμφωνα με τον οδηγο,την δουλευω με DP σε ενα monitor 1080p 144hz.

Μεχρι τωρα απο θερμοκρασιες δεν επιασε πανω απο 60 βαθμους,δεν εχει θορυβο αλλα ουτε coil whine.

Ειναι πολυ καλη καρτα και αξιζει τα λεφτα της.

Και παρολο που εχω Β450 μητρικη η αποδοση που χανει σε σχεση PCIEX 3 vs 4 μπορει να ειναι στην χειροτερη 5fps.

Fortnite που δοκιμασα με τον καινουργιο update UN5 και ray trace με γραφικα στο epic και resolution scale στο 75% ειχα 75 - 95 fps.

Στα 340 που την βρισκεις δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη.

EDIT:

Παιδια ερωτηση,εγω την 6700 την πηρα απο skroutz και οχι απο πλαισιο,ειναι sapphire και ειναι μεσα στης καρτες που δινει τα 2 παιχνιδια,τους κωδικους πως τους παιρνω?

Γιατι στο site της sapphire δεν δινει και πολλες πληροφοριες.

Από pcix 3vs4 δεν χάνεις στη συγκεκριμένη κάρτα (και σε αρκετά ισχυρότερες) ούτε μισό fps, μην το σκέφτεσαι καν.

• Like 1

Έχει παρατηρήσει κανείς σε παρακολούθηση netflix μετά απο λίγη ώρα να δείχνει 0ΜΗΖ το memory clock και να ανεβάζει θερμοκρασία η κάρτα; Το παρατήρησα χτες γιατί σε κάποια στιγμή έκανα πολλά μαζί και είδα για λίγο τον ανεμιστήρα να γυρνάει και λέω τι έγινε.

Κλείνω τα πάντα και δεν έφτιαξε, εκανα επανεκκίνηση έδειξε σωστά τα ρολόγια και χαμηλές θερμοκρασίες (35) και μετά απο λίγο ΜΟΝΟ με netflix (το app των windows10) πάλι κόλλησε το memory clock στο 0 και 47 βαθμούς.

Είμαι με τον 22.11.2 (τον τελευταίο δηλαδή) και έχω την εντύπωση οτι με τον προηγούμενο δεν το έκανε. Είχαμε χτες θέαση του witcher blood origins και το παρατήρησα.

Σήμερα πχ σε τυπική λειτουργία desktop απο τις 9 το πρωί δεν το έχει παρουσιάσει.

9 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

Έχει παρατηρήσει κανείς σε παρακολούθηση netflix μετά απο λίγη ώρα να δείχνει 0ΜΗΖ το memory clock και να ανεβάζει θερμοκρασία η κάρτα; Το παρατήρησα χτες γιατί σε κάποια στιγμή έκανα πολλά μαζί και είδα για λίγο τον ανεμιστήρα να γυρνάει και λέω τι έγινε.

Κλείνω τα πάντα και δεν έφτιαξε, εκανα επανεκκίνηση έδειξε σωστά τα ρολόγια και χαμηλές θερμοκρασίες (35) και μετά απο λίγο ΜΟΝΟ με netflix (το app των windows10) πάλι κόλλησε το memory clock στο 0 και 47 βαθμούς.

Είμαι με τον 22.11.2 (τον τελευταίο δηλαδή) και έχω την εντύπωση οτι με τον προηγούμενο δεν το έκανε. Είχαμε χτες θέαση του witcher blood origins και το παρατήρησα.

Σήμερα πχ σε τυπική λειτουργία desktop απο τις 9 το πρωί δεν το έχει παρουσιάσει.

Μήπως είναι πρόβλημα της εφαρμογής; Δοκίμασε το Netflix από browser και δες αν κάνει τα ίδια 

10 ώρες πριν, aetos1988 είπε

Μήπως είναι πρόβλημα της εφαρμογής; Δοκίμασε το Netflix από browser και δες αν κάνει τα ίδια 

απο browser κανένας δεν παίζει σε υψηλή ανάλυση(πάνω απο 720p) πλην του edge ο οποίος κάνει κάτι περίεργα με τα χρώματα μερικές φορές. Το θέμα είναι οτι είδα 3 επεισόδια απο το alice in bordeland χτες και δεν το παρουσίασε. Περίεργο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εστησα ενα καινουργιο συστηματακι με την 6700 για gpu.Eκανα fresh install win11 και drivers για την gpu εβαλα τους τελευταιOυς adrenaline απο το site της amd.

Παρατηρω το εξης περιεργο, μερικες φορες (random συμβαινει) εξαφανιζεται ο driver της gpu απο το μενου που εμφανιζεται στα win με το δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας, αν κανω επανεκκινηση εμφανιζεται κανονικα. Συμβαινει σε καποιο αλλον κατι αναλογο? 

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Παιδια εστησα ενα καινουργιο συστηματακι με την 6700 για gpu.Eκανα fresh install win11 και drivers για την gpu εβαλα τους τελευταιOυς adrenaline απο το site της amd.

Παρατηρω το εξης περιεργο, μερικες φορες (random συμβαινει) εξαφανιζεται ο driver της gpu απο το μενου που εμφανιζεται στα win με το δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας, αν κανω επανεκκινηση εμφανιζεται κανονικα. Συμβαινει σε καποιο αλλον κατι αναλογο? 

Μπα όχι κανένα τέτοιο πρόβλημα στα win 10.

Γενικά πως είσαι στα games; Αποδίδει καλά και σταθερά fps;

Επεξ/σία από xrist0s92

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, xrist0s92 είπε

Μπα όχι κανένα τέτοιο πρόβλημα στα win 10.

Γενικά πως είσαι στα games; Αποδίσει καλά και σταθερά fps;

Στα win10 ουτε εγω ειχα παρατηρησει κατι αναλογο. Το ειδα στα wi11 που εβαλα εδω και 3-4μερες. Προχωρησα σε  αναβαθμιση hardware ολοκληρου του συστηματος  και εκανα clean install τα win11 στο νεο συστημα  αλλα παρατηρω αυτο.

Χθες βραδυ εκανα intall-unistall τον driver μηπως στρωσει αλλα τζιφος.

Παιχνιδια δεν εχω παιξει ακομα οποτε δεν ξερω, μονο 3-4 μερες το εχω το συστημα και ασχολιομουν με το στησιμο των προγραμματων μετα το clean install τον windows. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω format και να γυρισω σε win10

Επεξ/σία από Pwpwpw

1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Στα win10 ουτε εγω ειχα παρατηρησει κατι αναλογο. Το ειδα στα wi11 που εβαλα εδω και 3-4μερες, εκανα αναβαθμιση ολοκληρου του harware και εκανα clean install τα win11 αλλα παρατηρω αυτο.Χθες βραδυ εκανα intall-unistall τον driver μηπψς στρωσει αλλα τζιφος. Παιχνιδια δεν εχω παιξει οποτ εδεν ξερω, μονο 3-4 μερες το εχω το συστημα και ασχολοιμουν κυριως με το στησιμο προγραμματων μετα το clean install τον windows. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω format και να γυρισω σε win10

Εγώ πάντως επειδή δεν έχω καθόλου καλή απόδοση σε μερικά παιχνίδια για τις δυνατότητες της κάρτας, θα κάνω format να δω μήπως φτιάξει (πάλι σε win 10). Έχω κάνει 3 φορές DDU, έχω δοκιμάσει και τους pro drivers και τίποτα. Το μόνο που παρέλειψα είναι ότι πρώτα έβγαλα την 970, κούμπωσα την 6700 και μετά έκανα DDU και install andrenaline (αλλά να παίζει τόσο ρόλο;;).

Με την gtx 970 δεν είχα ποτέ πρόβλημα.. Σταθερή 7 χρόνια σερί.

Ελπίζω να ξέρει το case σου και να σε βοηθήσει κάποιο άλλο παιδί.

4 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Και σε μένα το κάνει μερικές φορές. Να φανταστείς μόλις είδα το μνμ σου έκανα δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασία να δω αν το εμφανίζει και δεν είδα τίποτα. Όταν τα έκανα πάλι στο επόμενο δευτερόλεπτο εμφανίστηκε! 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Και σε μένα το κάνει μερικές φορές. Να φανταστείς μόλις είδα το μνμ σου έκανα δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασία να δω αν το εμφανίζει και δεν είδα τίποτα. Όταν τα έκανα πάλι στο επόμενο δευτερόλεπτο εμφανίστηκε! 

windows11 εχεις και εσυ να φανταστω? Στα win10 που δουλεψα την καρτα για κανενα 15νθημερο επαιζε αψογα δεν εμφανιζε τιποτα περιεργο. Στο τσακ ειμαι να ξανακανω φορματ και να γυρισω πισω στα απροβληματιστα  windows10.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Ναι Windows 11 έχω. Και όντως στα windows 10 δεν θυμάμαι να παρουσίασε τέτοιο θέμα αν και γενικά δεν έχω άλλα θέματα με τα Win11 πάνω κάτω ίδια είναι με τα 10. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Ναι Windows 11 έχω. Και όντως στα windows 10 δεν θυμάμαι να παρουσίασε τέτοιο θέμα αν και γενικά δεν έχω άλλα θέματα με τα Win11 πάνω κάτω ίδια είναι με τα 10. 

Oυτε εγω εχω παρατηρησει κατι αλλο περαν του οτι εξαφανιζεται ο driver απο το μενου, αλλα τα εχω μολις 3-4 μερες οποτε δεν ξερω αν θα δω μελλοντικα και αλλα περιεργα. Επισης δεν ξερω αν αυτο  δημιουργει θεματα και στα παιχινδια γιατι δεν εχω προλαβει να τα δοκιμασω ακομη.

Αυτο το θεμα με τον driver παντως δε ξερω αν ειναι ευθυνη των windows11 η φταιει ο driver της amd. Ειχα χρονια να παρω κοκκινη καρτα εξαιτιας τετοιων περιεργων Bugs που εβλεπα συχνα πυκνα. Μετα απο χρονια ειπα να της δωσω ξανα μια ευκαιρια, ελπιζω να μην το μετανιωσω,

Επεξ/σία από Pwpwpw

5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Oυτε εγω εχω παρατηρησει κατι αλλο περαν του οτι εξαφανιζεται ο driver απο το μενου, αλλα τα εχω μολις 3-4 μερες οποτε δεν ξερω αν θα δω μελλοντικα και αλλα περιεργα. Επισης δεν ξερω αν αυτο  δημιουργει θεματα και στα παιχινδια γιατι δεν εχω προλαβει να τα δοκιμασω ακομη.

Αυτο το θεμα με τον driver παντως δε ξερω αν ειναι ευθυνη των windows11 η φταιει ο driver της amd. Ειχα χρονια να παρω κοκκινη καρτα εξαιτιας τετοιων περιεργων Bugs που εβλεπα συχνα πυκνα. Μετα απο χρονια ειπα να της δωσω ξανα μια ευκαιρια, ελπιζω να μην το μετανιωσω,

Και εγώ εδώ και ένα χρόνο είμαι με την RX 6600. Τόσα χρόνια ήμουν με Nvidia, τελευταία φορά που είχα AMD ήταν η ATI/AMD 5850 το 2009! Μέχρι τώρα όλα πάνε καλά δεν έχω συναντήσει κάτι περίεργο με τους drivers. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Μέχρι τώρα όλα πάνε καλά δεν έχω συναντήσει κάτι περίεργο με τους drivers. 

Δηλαδη αυτο που που καπου καπου ο driver γινετε φαντασμα και εξαφανιζεται δεν ειναι περιεργο?😜

Eγω ειμαι ετοιμος να κανω format και να αλλαξω windows για αυτο το λογο.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...