Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s92 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, b1LLy23 είπε Σε έχασα φίλε μου δεν κατάλαβα τι εννοείς... Εννοώ το έχεις πάντα κλείστο καθαρά για την απεικόνιση της εικόνας (δεν σου αρέσει πχ) ή για άλλο λόγο; Πχ μήπως επηρεάζει απόδοση δεν ξέρω εγώ τι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Εξαιρετικά αφιερωμένο σε όσους παπαγάλιζαν τη μπούρδα της nvidia για το RAL, ότι δεν κάνει κάτι, ότι είναι σα να βάζεις μια απλή ρύθμιση στο εκάστοτε game ini κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b1LLy23 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, xrist0s92 είπε Εννοώ το έχεις πάντα κλείστο καθαρά για την απεικόνιση της εικόνας (δεν σου αρέσει πχ) ή για άλλο λόγο; Πχ μήπως επηρεάζει απόδοση δεν ξέρω εγώ τι. Πάντα κλειστό γιατί εκτός του ότι δε μου αρέσει οπτικά (για μένα τίθεται θέμα visibility) δεν έχει διαφορά στο performance aka fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Επειδή πολλοί μαζευτήκατε με τις Sapphire 6700 από την γνωστή προσφορά, τι πρώτα συμπεράσματα βγαίνουν από θερμοκρασίες, θόρυβο, coil whine; Πλέον Γαλλία τη βρίσκω στα 340 και ξύνομαι για χριστουγεννιάτικο δώρο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s92 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, Speculoos είπε Επειδή πολλοί μαζευτήκατε με τις Sapphire 6700 από την γνωστή προσφορά, τι πρώτα συμπεράσματα βγαίνουν από θερμοκρασίες, θόρυβο, coil whine; Πλέον Γαλλία τη βρίσκω στα 340 και ξύνομαι για χριστουγεννιάτικο δώρο. Θερμοκρασίες και θόρυβο πολύ καλά επίπεδα. coil whine δεν κάνει. Το μόνο που μου κάνει είναι visual noise σε μερικά παιχνίδια και χαμηλά fps σχετικά με την ισχύ της (είτε στα low είτε στα ultra είναι ίδια απόδοση). Θα δοκιμάσω σήμερα και τους pro drivers μήπως έχει διαφορά, αν όχι θα ξανά κάνω DDU και θα κάνω update τους drivers του monitor. Δεν μπορώ να βρω τι φταίει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, xrist0s92 είπε Θερμοκρασίες και θόρυβο πολύ καλά επίπεδα. coil whine δεν κάνει. Το μόνο που μου κάνει είναι visual noise σε μερικά παιχνίδια και χαμηλά fps σχετικά με την ισχύ της (είτε στα low είτε στα ultra είναι ίδια απόδοση). Θα δοκιμάσω σήμερα και τους pro drivers μήπως έχει διαφορά, αν όχι θα ξανά κάνω DDU και θα κάνω update τους drivers του monitor. Δεν μπορώ να βρω τι φταίει Το visual noise το κάνει και η δικιά μου όταν ανάβω την 3η οθόνη. Στο reddit, σε μια περίπτωση για 6600, διάβασα ότι το προκαλεί το hdmi και με αλλαγή έφτιαξε. Πριν την 6700 είχα μια r9 290 και δεν το έκανε. Το μόνο που άλλαξε μαζί με την 6700 ήταν το καλώδιο για τη 2η οθόνη. Δηλαδή από dvi-dvi έβαλα dp-hdmi. Σε περίπτωση που σε μπέρδεψα με τα καλώδια: 1η οθόνη: hdmi-hdmi 2η οθόνη: dp-hdmi(πριν dvi-dvi) 3η οθόνη: dp-dp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s92 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, alxnt είπε Το visual noise το κάνει και η δικιά μου όταν ανάβω την 3η οθόνη. Στο reddit, σε μια περίπτωση για 6600, διάβασα ότι το προκαλεί το hdmi και με αλλαγή έφτιαξε. Πριν την 6700 είχα μια r9 290 και δεν το έκανε. Το μόνο που άλλαξε μαζί με την 6700 ήταν το καλώδιο για τη 2η οθόνη. Δηλαδή από dvi-dvi έβαλα dp-hdmi. Σε περίπτωση που σε μπέρδεψα με τα καλώδια: 1η οθόνη: hdmi-hdmi 2η οθόνη: dp-hdmi(πριν dvi-dvi) 3η οθόνη: dp-dp Λοιπόν έκανα update τους drivers οθόνης αλλά το visual noise μειώθηκε αρκετά αφού έκλεισα το level 2 upscale της οθόνης. Όμως ingame στο Hoziron Zero Dawn, πάνω από 65 fps δεν βλέπω είτε 1080 low είτε 1440p Ultra, ίδια απόδοση. Αυτό δεν συμβαίνει στο Rocket League, Apex ή στο Battlefield 2042. Αν και το Apex μου έκανε κάτι κολπάκια προχθές στο άκυρο, κάτι fps drops. Έχω ένα monitor χωρίς freesync με DP 1.2 και νομίζω δεν υπάρχει θέμα με αυτό. Θα δοκιμάσω και cyberpunk να δω πως τρέχει αλλά πιστεύω γενικά αυτές οι διαφορές από game σε game και αστάθειες, είναι θέμα drivers ή του εκάστοτε παιχνιδιού. Θα δοκιμάσω και τους pro drivers όντας πιο σταθεροί απ΄ όσο διαβάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Καλημερα και καλα χριστουγεννα σε ολους Εχω την 6700 απο την προσφορα αχρησιμοποιητη ακομα γιατι σκεφτομαι να παρω την xt Τους κωδικους για τα παιχνιδια που πηρα μπορω να τους χρησημοποιησω στην αλλη καρτα; γιατι απο οσο θυμαμαι εδω ειχαν αναφερει οτι πρεπει να δωσεις τον sn της καρτας για να εξαργυρωσεις τα παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, giannis22k είπε Καλημερα και καλα χριστουγεννα σε ολους Εχω την 6700 απο την προσφορα αχρησιμοποιητη ακομα γιατι σκεφτομαι να παρω την xt Τους κωδικους για τα παιχνιδια που πηρα μπορω να τους χρησημοποιησω στην αλλη καρτα; γιατι απο οσο θυμαμαι εδω ειχαν αναφερει οτι πρεπει να δωσεις τον sn της καρτας για να εξαργυρωσεις τα παιχνιδια Αμ η κάρτα δικαιούται/ταν παιχνίδια ενεργοποιούνται κανονικά, άσχετα ποια θα δηλώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, giannis22k είπε Καλημερα και καλα χριστουγεννα σε ολους Εχω την 6700 απο την προσφορα αχρησιμοποιητη ακομα γιατι σκεφτομαι να παρω την xt Τους κωδικους για τα παιχνιδια που πηρα μπορω να τους χρησημοποιησω στην αλλη καρτα; γιατι απο οσο θυμαμαι εδω ειχαν αναφερει οτι πρεπει να δωσεις τον sn της καρτας για να εξαργυρωσεις τα παιχνιδια κατά την εξαργύρωση των κωδικών ελέγχει με ενα προγραμμα ποια κάρτα έχεις πάνω, πιθανολογώ οτι αν δεν έχειs sapphire κάρτα δεν θα σε αφήσει να πάρεις τα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Xristaras12 είπε κατά την εξαργύρωση των κωδικών ελέγχει με ενα προγραμμα ποια κάρτα έχεις πάνω, πιθανολογώ οτι αν δεν έχειs sapphire κάρτα δεν θα σε αφήσει να πάρεις τα παιχνίδια. Για shapphire ξανα σκεφτομουν Επισης 3 ώρες πριν, leros2004 είπε Αμ η κάρτα δικαιούται/ταν παιχνίδια ενεργοποιούνται κανονικά, άσχετα ποια θα δηλώσεις Αρα ο κωδικος αντιστοιχε αποκλειστικα για την pulse δηλαδη αν παρω την nitro δεν μπορω να τους εξαργυρωσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, giannis22k είπε Για shapphire ξανα σκεφτομουν Επισης Αρα ο κωδικος αντιστοιχε αποκλειστικα για την pulse δηλαδη αν παρω την nitro δεν μπορω να τους εξαργυρωσω; αν και η nitro συμμετείχε στο promo (όταν ίσχυε το πρόμο), θα μπορείς και με την nitro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, leros2004 είπε αν και η nitro συμμετείχε στο promo (όταν ίσχυε το πρόμο), θα μπορείς και με την nitro https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/sapphire-vga-radeon-rx-6700-xt-nitro-12-gb_3668479 δινουν κωδικους και στην nitro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drake27 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 21/12/2022 στις 10:22 ΜΜ, Speculoos είπε Επειδή πολλοί μαζευτήκατε με τις Sapphire 6700 από την γνωστή προσφορά, τι πρώτα συμπεράσματα βγαίνουν από θερμοκρασίες, θόρυβο, coil whine; Πλέον Γαλλία τη βρίσκω στα 340 και ξύνομαι για χριστουγεννιάτικο δώρο. Εγω τη εκανα κατευθειαν UV/OC συμφωνα με τον οδηγο,την δουλευω με DP σε ενα monitor 1080p 144hz. Μεχρι τωρα απο θερμοκρασιες δεν επιασε πανω απο 60 βαθμους,δεν εχει θορυβο αλλα ουτε coil whine. Ειναι πολυ καλη καρτα και αξιζει τα λεφτα της. Και παρολο που εχω Β450 μητρικη η αποδοση που χανει σε σχεση PCIEX 3 vs 4 μπορει να ειναι στην χειροτερη 5fps. Fortnite που δοκιμασα με τον καινουργιο update UN5 και ray trace με γραφικα στο epic και resolution scale στο 75% ειχα 75 - 95 fps. Στα 340 που την βρισκεις δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη. EDIT: Παιδια ερωτηση,εγω την 6700 την πηρα απο skroutz και οχι απο πλαισιο,ειναι sapphire και ειναι μεσα στης καρτες που δινει τα 2 παιχνιδια,τους κωδικους πως τους παιρνω? Γιατι στο site της sapphire δεν δινει και πολλες πληροφοριες. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από Drake27 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα