chocorello Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, xrist0s92 είπε Ευχαριστώ, δικό μου σφάλμα που δε διευκρίνισα ότι αναφερόμουν στο κουπόνι των 10ευρώ (το οποίο θα λήξει κάπου μέσα στον Ιανουάριο), όχι στο κουπόνι των παιχνιδιών.
Aggeluska Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 καλησπερες. Την πεμπτη θα παρω στα χερια μου μια Asus Rx 6700 XT και αναρωτίεμαι αν χρειάζεται να κάνω κάποιες ρυθμίσεις όταν βάλω την κάρτα έτσι ώστε να έχω την καλύτερη gaming εμπειρία. Το PC μου έχει έναν Ryzen 5 5600, 32 GB Ram GSkill Ripjaws και ενα 650 Be Quiet. Η οθόνη μου είναι μια Samsung G5
Grisos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Aggeluska είπε καλησπερες. Την πεμπτη θα παρω στα χερια μου μια Asus Rx 6700 XT και αναρωτίεμαι αν χρειάζεται να κάνω κάποιες ρυθμίσεις όταν βάλω την κάρτα έτσι ώστε να έχω την καλύτερη gaming εμπειρία. Το PC μου έχει έναν Ryzen 5 5600, 32 GB Ram GSkill Ripjaws και ενα 650 Be Quiet. Η οθόνη μου είναι μια Samsung G5 Αν πριν είχες NVIDIA (1050Ti ??), οπωσδήποτε αφαίρεση NVIDIA drivers με DDU σε Safe Boot mode. Επόμενη κίνηση εγκατάσταση latest adrenaline. Ανάλογα με την Motherboard σου, ενεργοποίηση του SAM (αν και σαν βήμα μπορείς να το αφήσεις και για το τέλος) Ξεκίνα να παίζεις να δεις οτι σε stock δεν έχεις κανένα θέμα. Από εκεί και πέρα μπορείς να δοκιμάσεις undervolt που είναι το πιο απλό και γρήγορο πράμα που μπορείς να κάνεις. Τσέκαρε και το από κάτω. 4 1
xrist0s92 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, chocorello είπε Ευχαριστώ, δικό μου σφάλμα που δε διευκρίνισα ότι αναφερόμουν στο κουπόνι των 10ευρώ (το οποίο θα λήξει κάπου μέσα στον Ιανουάριο), όχι στο κουπόνι των παιχνιδιών. Α οκ εγώ δεν πήρα κάτι πάντως για κάποιο λόγο που δε θυμάμαι. Είχε κάποιον συγκεκριμένο όρο πχ ημερομηνία; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2022 από xrist0s92
Aggeluska Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Grisos said: Αν πριν είχες NVIDIA (1050Ti ??), οπωσδήποτε αφαίρεση NVIDIA drivers με DDU σε Safe Boot mode. Επόμενη κίνηση εγκατάσταση latest adrenaline. Ανάλογα με την Motherboard σου, ενεργοποίηση του SAM (αν και σαν βήμα μπορείς να το αφήσεις και για το τέλος) Ξεκίνα να παίζεις να δεις οτι σε stock δεν έχεις κανένα θέμα. Από εκεί και πέρα μπορείς να δοκιμάσεις undervolt που είναι το πιο απλό και γρήγορο πράμα που μπορείς να κάνεις. Τσέκαρε και το από κάτω. Motherboard έχω μια ASRockb450 steel legend. Είδα το βίντεο. Πολύ κατατοπιστικό. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2022 από Aggeluska 1
chrisde Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Aggeluska είπε καλησπερες. Την πεμπτη θα παρω στα χερια μου μια Asus Rx 6700 XT και αναρωτίεμαι αν χρειάζεται να κάνω κάποιες ρυθμίσεις όταν βάλω την κάρτα έτσι ώστε να έχω την καλύτερη gaming εμπειρία. Το PC μου έχει έναν Ryzen 5 5600, 32 GB Ram GSkill Ripjaws και ενα 650 Be Quiet. Η οθόνη μου είναι μια Samsung G5 Δες το βίντεο που σου έβαλε ο Grisos. Επιγραμματικά: Βάζεις min στον πυρήνα ό,τι έβαλες στο max -100, ενεργοποιείς fast timings στη μνήμη, κάνεις undervolt αν δεν βαριέσαι, φτιάχνεις profile στους ανεμιστήρες και βάζεις τέρμα το power limit. Επίσης, άσχετα με το performance, δοκίμασε το ris (sharpening) στο 50% περίπου (ανάλογα με το game) και βάλε chill αν το παιχνίδι δεν έχει κόφτη min και max το ίδιο -4 fps από τα hz της οθόνης σου για να μην έχεις tearing. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2022 από chrisde 3 1
Πέτρος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, chrisde είπε δοκίμασε το ris (sharpening) στο 50% περίπου (ανάλογα με το game) Iiiiiiiiiiiιιιιιιιιι.... Με ρέγουλα, αδέρφια, το RIS. Μέχρι 30% το ανέχομαι προσωπικά, συνήθως 15-20% πλέον. Όποιος το χρησιμοποιεί, ας δει πρώτα την εικόνα χωρίς αυτό αρκετή ώρα και μετά να το ενεργοποιήσει. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Καλά το sharpening είναι θέμα προσωπικού γούστου. 3
chrisde Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 57 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Iiiiiiiiiiiιιιιιιιιι.... Με ρέγουλα, αδέρφια, το RIS. Μέχρι 30% το ανέχομαι προσωπικά, συνήθως 15-20% πλέον. Όποιος το χρησιμοποιεί, ας δει πρώτα την εικόνα χωρίς αυτό αρκετή ώρα και μετά να το ενεργοποιήσει. Είναι ανάλογα με την ανάλυση, το παιχνίδι αλλά και το προσωπικό γούστο του καθενός. Όπως και να χει το ris είναι τόσο καλή υλοποίηση που αξίζει τουλάχιστον να δοκιμάσει και από κει και πέρα περί ορέξεως... 3
Πέτρος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, chrisde είπε Είναι ανάλογα με την ανάλυση, το παιχνίδι αλλά και το προσωπικό γούστο του καθενός. Όπως και να χει το ris είναι τόσο καλή υλοποίηση που αξίζει τουλάχιστον να δοκιμάσει και από κει και πέρα περί ορέξεως... Δεν το συζητάμε αυτό. Μου ήρθε το 50% κατάμουτρα, απλά.
TR-909 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Το Sharpening είναι μια καλή επιλογή για να αντισταθμίσεις τη "θολούρα" από το Antialiasing. Φυσικά θέλει πειραματισμό και μέτρο. 1
dreamerchris Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/35929696/MSI-Radeon-RX-6750-XT-12GB-GDDR6-Mech-2X-OC-Κάρτα-Γραφικών-V399-004R.html 432€ η 6750xt 12gb! Αν τα είχα διαθέσιμα τα μαρούλια θα την τζίμπαγα!
b1LLy23 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά το sharpening είναι θέμα προσωπικού γούστου. σωστότατος!! προσωπικά στα warzone και warzone 2 που παίζω πολύ πάντα κλειστό!!
xrist0s92 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, b1LLy23 είπε σωστότατος!! προσωπικά στα warzone και warzone 2 που παίζω πολύ πάντα κλειστό!! Καθαρά για το display ;
b1LLy23 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, xrist0s92 είπε Καθαρά για το display ; Σε έχασα φίλε μου δεν κατάλαβα τι εννοείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα