Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, hountalass είπε

Τον αφήνω γιατί κάνω δουλειά ρε εξ αποστάσεως! Μπαίνω με το κωλο teamviewer από κινητό και laptop για να μου λεει ότι κάνω εμπορική χρήση.

Ντάξει με ψήσατε! Παίρνω 5600x η τον 5600 σκέτο;

Ο 5600 σκέτο αποτελεί καλύτερο value αυτή τη στιγμή.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, hountalass είπε

Τον αφήνω γιατί κάνω δουλειά ρε εξ αποστάσεως! Μπαίνω με το κωλο teamviewer από κινητό και laptop για να μου λεει ότι κάνω εμπορική χρήση.

5600

• Like 1

6 λεπτά πριν, hountalass είπε

Τον σκέτο 

• Like 1

Κάπου υπήρχε ένας οδηγός σχετικά με τα 2 δωρεάν παιχνίδια που δίνουν με την σειρά 6000, πως τα εξαργυρώνουμε κλπ αλλά δεν τον βρίσκω. Υπάρχει ευκαιρος; Να τα πουλήσω θέλω βασικά.

15 λεπτά πριν, xrist0s92 είπε

Κάπου υπήρχε ένας οδηγός σχετικά με τα 2 δωρεάν παιχνίδια που δίνουν με την σειρά 6000, πως τα εξαργυρώνουμε κλπ αλλά δεν τον βρίσκω. Υπάρχει ευκαιρος; Να τα πουλήσω θέλω βασικά.

• Like 1

3 ώρες πριν, hountalass είπε

Κατέβασε το anydesk να κάνεις τη δουλειά σου σαν άνθρωπος. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άργησα λίγο αλλά μόλις έβαλα πάνω την 6700 και εγώ, την οποία είχα παραλάβει κάμποσες μέρες τώρα.
Επιτέλους hdmi 2.1 και σωστό 4K@120hz 🥰

Επεξ/σία από chocorello
  • Like 3

19 ώρες πριν, xrist0s92 είπε

Που είδες τον 1 χρόνο; 🤔10 χρόνια δίνει το λέει και μέσα στο σάιτ σε 2 σημεία.

Μαλακία.... Σε λάθος link μπήκα 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/12/2022 στις 2:41 ΜΜ, xrist0s92 είπε

Μεγειές φίλε μου! Εγώ τελικά παρήγγειλα χθες αυτό. Το παρήγγειλα χθες βράδυ 119€ και σήμερα το έβαλαν 146,8€. Λίγο overkill αλλά πρέπει να 'μαστε σίγουροι για τα επόμενα 13 χρόνια 😅

Εμένα το παιχνίδι και με την 970 και με την 6700, είτε όλα low είτε high, είναι σπασμένο. Full στο lag, spikes, delays και γενικά εντελώς unplayable με max 30 fps. Και σε offline mode πχ στο training weapons. Έκανα ό,τι βρήκα στο Google αλλά τίποτα. Πολλοί έχουν αυτό το θέμα είδα και ευελπιστούν όλοι σε κάποιο fix patch.

Καλορίζικο.

Έχω το ίδιο αλλά σε χιλιαρι. Ωραίο, καλό τροφοδοτικό.

13 χρόνια δε ξέρω αν θα μας βγάλει, είναι πολύ μεγάλο διάστημα. Όπως και να έχει είναι 10 χρόνια η εγγύηση, καλοδουλευτο να μας βγει.

Βέβαια αυτές τις μέρες αντικατέστησα ένα coolermaster 650αρι που είχα σε ένα PC μου από το 2012 και πλέον τα είχε φάει τα ψωμιά του από τους ήχους που έκανε ακόμα και με άλλο fan😅.

Επεξ/σία από xtrmsnpr

9 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Καλορίζικο.

Έχω το ίδιο αλλά σε χιλιαρι. Ωραίο, καλό τροφοδοτικό.

13 χρόνια δε ξέρω αν θα μας βγάλει, είναι πολύ μεγάλο διάστημα. Όπως και να έχει είναι 10 χρόνια η εγγύηση, καλοδουλευτο να μας βγει.

Βέβαια αυτές τις μέρες αντικατέστησα ένα coolermaster 650αρι που είχα σε ένα PC μου από το 2012 και πλέον τα είχε φάει τα ψωμιά του από τους ήχους που έκανε ακόμα και με άλλο fan😅.

Ευχαριστώ πολύ! Εγώ σου λέω έχω ένα Coolermaster 600w από το 2010 και δεν μου έχει κάνει τίποτα περίεργο, κανέναν ήχο και γενικά τίποτα! Έχει φάει άπειρες ώρες λειτουργίας, γι αυτό δεν σκέφτηκα ποτέ να αλλάξω τροφοδοτικό. Ο λόγος που πήρα το καινούριο είναι καθαρά εδώ τα παιδιά στο insomnia που το πρότειναν για ασφάλεια αλλιώς δεν θα το είχα στο νου μου.

παιδιά σόρι για το offtopic αλλά επειδή έχει κλείσει το θέμα της προσφοράς του Πλαισίου, δοκίμασε κανείς να εξαργυρώσει το κουπόνι που πήραμε online; Δε βλέπω πουθενα να υπάρχει πεδίο για να τον συμπληρώσω.

15 ώρες πριν, xrist0s92 είπε

Ευχαριστώ πολύ! Εγώ σου λέω έχω ένα Coolermaster 600w από το 2010 και δεν μου έχει κάνει τίποτα περίεργο, κανέναν ήχο και γενικά τίποτα! Έχει φάει άπειρες ώρες λειτουργίας, γι αυτό δεν σκέφτηκα ποτέ να αλλάξω τροφοδοτικό. Ο λόγος που πήρα το καινούριο είναι καθαρά εδώ τα παιδιά στο insomnia που το πρότειναν για ασφάλεια αλλιώς δεν θα το είχα στο νου μου.

Ε τα ξεζουμισαμε. Εντάξει και άλλες τεχνολογίες, για να υποστηρίζουν νέα πράγματα των windows. Μια χαρά όλα. Ήρθε έστησα, όλα καλά, τρομερά αθόρυβο.

Θα ήταν κρίμα να έβαζες τόσο νέο hardware σε τόσο παλιά τροφοδοσία.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια,να κανω μια ερωτηση,επιτελους μετα απο 2 χρονια οι τιμες των καρτων επεσαν και κοιταω για μια αναβαθμιση,παιζω 1080p 144hz

Αυτη την στιγμη ειμαι με μια Asus Strix Vega 56 και σκεφτομουν για την RX6700 non XT αλλα δεν ξερω πως θα παει σε αποδοση σε pci exress 3 και φοβαμαι μη φαω τα μουτρα μου μιας και δεν μου φτανουν για μητρικη και επεξεργαστη.

Αξιζει ή να μεινω με την vega που ακομα παει καλα σε ολα τα παιχνιδια?!

Αυτο που βλεπω στα specs ομως ειναι οτι η 6700 ειναι Χ16 ενω η 6600ΧΤ ειναι Χ8 και σε βιντεο ειδα οτι ασχετα με pci gen 3/4 θα παιζει στα Χ16 με διαφορα fps,μεταξυ γενιας, 6-7 fps

Επεξ/σία από Drake27

11 ώρες πριν, chocorello είπε

παιδιά σόρι για το offtopic αλλά επειδή έχει κλείσει το θέμα της προσφοράς του Πλαισίου, δοκίμασε κανείς να εξαργυρώσει το κουπόνι που πήραμε online; Δε βλέπω πουθενα να υπάρχει πεδίο για να τον συμπληρώσω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...